Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Kje si

Pozdravljeni,

že dalj časa iščeva njo za skupno razvajanje in zadovoljitev želja, pa nikakor ne moreva najti. Vem, da bi mojemu možu bilo to enkratno, zato želim jaz najti eno žensko in ga skupaj z njo presenetiti. Če je kjerkoli kakšna simpatična, odprta ženska stara med 25-40 let, naj mi prosim piše na zasebno..

Iščem poročeno punco , žensko , gospo za prijetna redna serečanja. Sem diskreten.

Živjo,
sva mlad par (jaz 26, moja 21) prihajava iz Zasavja. Predvsem moja polovica ima sanje doživeti trojček MFF, in rad bi ji to tudi omogočil. Torej iščem punco, žensko, deklino, ki bi rada pomagala pri pripravi rojstnodnevnega presenečenja. Bliža se rojstni dan, kjer bi mojo odpeljal v zasebni welness, kjer bi se nato pridružila tudi ti in bi se pozabavali v sproščenem večeru.

Kako do tega, da se stvar izpelje? Kje najti žensko za to stvar?
Hvala
Lp,

želim si spoznati ljubimko na dolgi rok. enkratna srečanja so nezanimiva saj želim v sexu več kot samo klasiko želim si drugačnosti kaj odštekanega boljšega divjega brez zavor in v popolni diskretnosti. milangabro@gmail.com

Zdravo. Javljam se vsem moškim in fantom do starosti 30let če iščejo nekoga za zabavo ali kaj več naj mi pišejo na Mail: talarcon224@gmail.com.
Stara sem 18. Lepe sanje vsem💋;).

To je preveč mamljivo, da bi izpustil.

Če ne maraš špeha, draga dama
in da v temni noči nisi sama
možgane z jajci in klobase
priskrbi ti zamišljeno prase,
Prase ni zalito in na pameti uborno
visoko je, vitko in zgovorno.
Prikliči za družbo neumorno.

Kontakt na ZS.

[i]All men are cremated equal.[/i]

Lep večer.

par Išče poredno dekle staro med 30 in 45let normalne postave, diskretno za skok med rjuhe.
če želiš nagrado ni problema se dogovorimo.

več na privat

Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno, vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Sem urejen, v najboljših letih, diskreten.

če je kakšna zainteresirana za vragolije naj se mi javi .
sem iz Kopra.

iz kje si ? pa ti pišem

dekleta ki si zelijo družbe mi lahko pišete na mail :

vednosem@hotmail.com

Sem 40letna nepotešena ženska. Iščem mlajšega fanta za skrivno druženje. Pogoj da imaš majnše orodje. Ker imam zelo ozko. Tipi z velikimi obvoz. Primerni interesenti se javite na romantikagreh@gmail.com

Pozdrav, išem diskretno žensko za občasna srečanja pri njej. Sem 41 diskreten z ok Domžal. Piši na meil mirkoju76@gmail.com

ženski ponujam trd nenasiten kurac. po želji možna masaža z oljem pa orala ter še kaj drugega. sem takoj za brez dolgovezenja- v ponudbi še : orala
anala
igrice z pripomočki
vezenje
maratonski sex
dominacija
adrenalinski sex
ter še in še

Danes zvecer v paradisotu v dobovi..bo kdo tam za druzenje 😄

Sem 25 letni fant iz dolenjske iscem dekle za avanturo lahko tudi starejse nekje do 40let.vse ki ste zainterisirane lahko pisete na email exsample555@gmail.com

Rada bi lahk seoglasis na mail exsample555@gmail.com sem iz dolenjske 24 let

24-letnik, študent, športne postave, LJ in okolica, če katero zanima, naj piše na ZS

Vezan, star 30 iz MB iščem pravtako vezano za diskretna srečanja in popestritev. Bodi urejena in energična. jan.lamer088@gmail.com

Zdravo. Zanima me ali je katera za kakšno žgečkljivo dopisovanje

Koliko pa si star? Od kod si?

Posavje 40. Kaj pa ti?

Iščeva punco za dopisovanje preko maila. Lahko tudi za kavico. Sva normalen mlad par iz Ljubljane. teja.erik@gmail.com

Samo punco….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close