Iščeva par
Pozdravljeni,
že dalj časa iščeva njo za skupno razvajanje in zadovoljitev želja, pa nikakor ne moreva najti. Vem, da bi mojemu možu bilo to enkratno, zato želim jaz najti eno žensko in ga skupaj z njo presenetiti. Če je kjerkoli kakšna simpatična, odprta ženska stara med 25-40 let, naj mi prosim piše na zasebno..
Živjo,
sva mlad par (jaz 26, moja 21) prihajava iz Zasavja. Predvsem moja polovica ima sanje doživeti trojček MFF, in rad bi ji to tudi omogočil. Torej iščem punco, žensko, deklino, ki bi rada pomagala pri pripravi rojstnodnevnega presenečenja. Bliža se rojstni dan, kjer bi mojo odpeljal v zasebni welness, kjer bi se nato pridružila tudi ti in bi se pozabavali v sproščenem večeru.
Kako do tega, da se stvar izpelje? Kje najti žensko za to stvar?
Hvala
Lp,
želim si spoznati ljubimko na dolgi rok. enkratna srečanja so nezanimiva saj želim v sexu več kot samo klasiko želim si drugačnosti kaj odštekanega boljšega divjega brez zavor in v popolni diskretnosti. milangabro@gmail.com
Zdravo. Javljam se vsem moškim in fantom do starosti 30let če iščejo nekoga za zabavo ali kaj več naj mi pišejo na Mail: talarcon224@gmail.com.
Stara sem 18. Lepe sanje vsem💋;).
dekleta ki si zelijo družbe mi lahko pišete na mail :
Sem 40letna nepotešena ženska. Iščem mlajšega fanta za skrivno druženje. Pogoj da imaš majnše orodje. Ker imam zelo ozko. Tipi z velikimi obvoz. Primerni interesenti se javite na romantikagreh@gmail.com
Pozdrav, išem diskretno žensko za občasna srečanja pri njej. Sem 41 diskreten z ok Domžal. Piši na meil mirkoju76@gmail.com
Sem 25 letni fant iz dolenjske iscem dekle za avanturo lahko tudi starejse nekje do 40let.vse ki ste zainterisirane lahko pisete na email exsample555@gmail.com
Rada bi lahk seoglasis na mail exsample555@gmail.com sem iz dolenjske 24 let
Vezan, star 30 iz MB iščem pravtako vezano za diskretna srečanja in popestritev. Bodi urejena in energična. jan.lamer088@gmail.com
Iščeva punco za dopisovanje preko maila. Lahko tudi za kavico. Sva normalen mlad par iz Ljubljane. teja.erik@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.