Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Hejla star sem 25 let in sem iz ljubljane. Trenutno sem precej osamljen ker zivim sam in bi mi prisla prav kasna druzba. Sem prijazen in vredu fant saj tko pravjo. Rad bi spoznav kasno punco za druzenje. Ce je katera za mi lahko pise da se bolje spoznava. lp

Sem 36 letni,vezan. Že dalj časa imam željo poskusit drk s tipom. Če je kak mlajši s podobno željo naj piše jurij.boy@gmail.com

caw isce se ena urejena resna,ki bi ji obcasno pasalo razvajanje na 1001 nacin..
ne iscem za eno noc,zelim da traja in traja!!
lp drage damice!!!

Živjo. Sem 25 letnik iz Ljubljane – samski, samostojen, finančno dobro stoječ, športen, izobražen, razgledan, po izlgedu vsaj 9ka: Visok, atletska/mišičasta postava, široka ramena, izrazite oči in brada, po obrazu lažje poraščen.

Iščem punco/žensko s podobnimi interesi, okusi, kot jaz:
Po naravi izredno seksualen. Izkušen. Ne iščem resne zveze. V spolnosti neizmerno uživam, rad si vzamem po nekaj ur časa. Če je moment primeren sem rad nežen, drugič zelo grob. Rad poskušam nove stvari z novimi puncami. Rad eksperimentiram in sem nasploh odprtih misli. Obožujem masaže, olje, sveče, kopeli, perilo. Sem spoštljiv in iskren. Nikoli ne grem z vsako na prvo žogo, vedno sem zaščiten. Nikoli se ne dobivam/spim z več kot eno naenkrat, v vsakem momentu sem prizemljen in jasnih misli. Ne manipuliram in ne igram se s čustvi. Posebne starostne meje nimam, primernost se začuti sproti. Če se ujameva, si lahko zaradi mene 20 let starejša, ali sveže polnoletna. Bodi odprta, sproščena, brez kompleksov, čustvene navlake in nezatežena. Diskretna potešitev brez obveze, za oba. Vedno obstaja možnost, da se iz romance razvije resna zveza, vendar nisem s tem namenom tukaj. Če pa me s svojo energijo in telesom sezuješ, pa que sera, sera. 🙂

Sem registriran. Kontaktiraj me po mailu, tam lahko uporabiva chat. Če si bova všeč, se dogovoriva za srečanje v živo.

Pozdravljeni, sem 34l moski 187cm 82kg 15cm vitke postave biseksualen in si zelim najti par ki je po moznosti dominanten. Sem iz osrednje Slovenije, zaposlen in bi si ob vikendih zelel druzenja s parom starim od 38 do 50 let. Ce o staj kje kaksen par da se spoznamo se javita. Lp

Pozdravljeni, sem 34l tip 187cm 82kg 15cm vitke sportne postave iz osrednjs Slovenije in iščem pare za avanturo predvsem ob vikendih predvsem iz štajerskega konca oziroma kjerkoli po sloveniji. Sem podredljiv, biseksualen, urejen tip. Če je kaksen par zanima za tak način sprostitve naj mi javi. Lp

Pozdravljeni,s prijateljico isceva zensko do 30 let sportne postave za trojcek,ali je ze kdo iskal kdaj in ve mogoce kdo za kaksno stran ali kaj podobnega kje bi lahko iskala? Ce ve kdo ga bi prosil ce nama poslje info na mail robnik82afnagmail.
Hvala

Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno žensko. Sem urejen, v najboljših letih, diskreten.

Kaj so zate najboljša leta? Koliko si star? In od kod si?

[/quote]

Imam veliko kondicije. Imam 41 let, iz okolice LJ. Pa ti?

[/quote]

Odkod pa si ti, koliko let šteješ?

Ali kaksno zanima avantura na daljsi rok z 25 letnikom? Sem diskreten in higijenicen!

Je katera za savnanje?

Poročen fant, sredi 30ih, bi rad spoznal resno, strogo diskretno, vezano punco ali damo… najraje iz okolice LJ.

Ki se rada zaklepeta, čveka, ki pogreša malo eksperimentiranja, kakšno kavico kje na samem…

Ki pogreša strogo diskreten pogovor o vsem. Obstaja(š) kje? 🙂

No ja jaz bi se dobival

Ej bejba .Daj da se dobiva da ti jo narajcam z jezickom in okusim sokec tvoje naslade z uzitkom.

Poskušam še na tem forumu, čeprav ne iščem seksa – vsaj v prvi vrsti ne. Rad bi le spoznal urejeno damo/dekle za klepet ob kozarčku ali dveh. Če nisi ravno zaprisežena “abstinentka, vabljena!

Pozdrav družba,

če je kdo ki bi malo klepetau, ali pa celo naredu ksn sesion na kamerci naj se tukaj pofočka pa se malo poigramo, izmenjamo izkusnje, kaj novega naučimo in pa mogoče zakurimo preko kamerce.
zmenimo se za soboto zvečer, pa si pričaramo en sexy večer. vse totalno anonimno, spodaj pa napišite želje, pričakovanja…pa si izmenjamo mail oz kak drug medij.

pričakujem en vroč večer

se vidimo 🙂

In kje naj bi se vse to odvijalo? Gangbang??

To bi se dogajalo virtualno….

Za popestritev v spolnosti, eksperimentiranje in uživanje iščem prijetno, diskretno poročeno, vezano žensko, za katero se mož ne zmeni in si privoščiti nekaj prepovedanega. Sem urejen, v najboljših letih, diskreten.

Iščem žensko, ki bi mi vzela nedolžnost in bila pripravljena biti moja učiteljica.
Če te zanima mi piši na mikeykern1 @ gmail.com

Sem ljubitelj glasbe,filma,erotike,nudist…iscem zensko ali par za srecanja. Ne iscem tistih iz barov…Nisem za dopisovanje v nedogled.
email: labradorstrat – gmail com

Pozdrav,

sem 25letni moski atletske postave,ki isce zensko za resno zvezo.Visok sem 185cm,89kg.V prostem casu se ukvarjam s sportom,berem knjige in gledam dobre filme.Trenutno se studiram in delam.Ce si zainteresirana mi pisi in izves vec,razdalja ni pomembna,drugace sem pa iz stajerskega konca.

Kontaktiras me lahko na mail slolos177@gmail.com.Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close