Iščeva par
Sem 36 letni,vezan. Že dalj časa imam željo poskusit drk s tipom. Če je kak mlajši s podobno željo naj piše jurij.boy@gmail.com
Živjo. Sem 25 letnik iz Ljubljane – samski, samostojen, finančno dobro stoječ, športen, izobražen, razgledan, po izlgedu vsaj 9ka: Visok, atletska/mišičasta postava, široka ramena, izrazite oči in brada, po obrazu lažje poraščen.
Iščem punco/žensko s podobnimi interesi, okusi, kot jaz:
Po naravi izredno seksualen. Izkušen. Ne iščem resne zveze. V spolnosti neizmerno uživam, rad si vzamem po nekaj ur časa. Če je moment primeren sem rad nežen, drugič zelo grob. Rad poskušam nove stvari z novimi puncami. Rad eksperimentiram in sem nasploh odprtih misli. Obožujem masaže, olje, sveče, kopeli, perilo. Sem spoštljiv in iskren. Nikoli ne grem z vsako na prvo žogo, vedno sem zaščiten. Nikoli se ne dobivam/spim z več kot eno naenkrat, v vsakem momentu sem prizemljen in jasnih misli. Ne manipuliram in ne igram se s čustvi. Posebne starostne meje nimam, primernost se začuti sproti. Če se ujameva, si lahko zaradi mene 20 let starejša, ali sveže polnoletna. Bodi odprta, sproščena, brez kompleksov, čustvene navlake in nezatežena. Diskretna potešitev brez obveze, za oba. Vedno obstaja možnost, da se iz romance razvije resna zveza, vendar nisem s tem namenom tukaj. Če pa me s svojo energijo in telesom sezuješ, pa que sera, sera. 🙂
Sem registriran. Kontaktiraj me po mailu, tam lahko uporabiva chat. Če si bova všeč, se dogovoriva za srečanje v živo.
Pozdrav družba,
če je kdo ki bi malo klepetau, ali pa celo naredu ksn sesion na kamerci naj se tukaj pofočka pa se malo poigramo, izmenjamo izkusnje, kaj novega naučimo in pa mogoče zakurimo preko kamerce.
zmenimo se za soboto zvečer, pa si pričaramo en sexy večer. vse totalno anonimno, spodaj pa napišite želje, pričakovanja…pa si izmenjamo mail oz kak drug medij.
pričakujem en vroč večer
se vidimo 🙂
Kontaktiras me lahko na mail slolos177@gmail.com.Lp
Forum je zaprt za komentiranje.