Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Pozdravljeni.

Že dalj časa iščem dekle za občasna srečanja, in se mi zdi misija nemogoče. Sepravi iščem dekle iz okolice Murske Sobote, ki je za občasna srečanja brez obveznosti in diskretna. Če si vezana nima veze. Sem 22 letni moški, za kakšno sliko ali kaj več pa na mail: srj8.mw2@gmail.com
Lp!

Hej, evo mene….v najboljših letih. A si za kaj vročega?
[/quote]

Čakam drivehip9….
[/quote]

piši na drivehip9@hotmail.com 😉

Sem zafrustriran 37 letnik prijetnega videza, ki si želim sexati s poročeno žensko, ki ima po možnosti več otrok in da si ti glavna.

?
M.

Opa opa …

A ti pa nebi bil nič glavni :)))

Rada bi nekoga, da bi me divje prislonil ob steno….nezno zasepetal pokvarjene misli na ušesa… in me strastno….:)

piši na gmail: srj8.mw2@gmail.com 😉

Oglasi se na zs,lep večer.

Pozdravljeni.

Zanima me, če bi bila katera pripravljena za avanturo, katero bi v živo oddajala. Zaslužek bi si razdelila, več del dobi dama. Če te ponudba zanima, piši na srj8.mw2@gmail.com

Nabavi en velik črn dildo in v akcijo.

Ce si za kaksno stvar se lahko zmeniva hah..okolica lj ?

Si se tukaj ?

Dobro situiran in urejen tip v srednjih 20ih isčem masažo.
V kolikor je kakšna punca, ki masira od doma se priporočam.
Odlično plačilo – po dogovoru

verjetno pričakuješ veseli zaključek kajne

Iščem sex z mlajšimi ženskami 18-25, sem devičnik 19 – v hotelu nemoteno, diskretno + nagrada , murska sobota ali pa maribor z prevozom do ms (plačano) , več na zs al pa na onvroco22@gmail.com

Iščem sex z mlajšimi ženskami 18-25, sem devičnik 19 – v hotelu nemoteno, diskretno + nagrada , murska sobota ali pa maribor z prevozom do ms (plačano) , več na zs al pa na onvroco22@gmail.com

pozdravljeni
moški srednih let iščem žensko lahko mlajšo ali starejšo samsko ali vezano za občasno srečanje brez obveznosti

želim spotnati žensko za redna vroča srečanja leta nepomembna samo da urejena in obožuješ sex milangabro@gmail.com

iscem te za obcasni sexs,starejsa si boljsa si;-))
sam ima 32 let rjavolas modre oci 185 98, obdarjen 20.cm!!
hitro se javi!!
mornarxxx@gmail.com

iscem te za obcasni sexs,starejsa si boljsa si;-))
sam ima 32 let rjavolas modre oci 185 98, obdarjen 20.cm!!
hitro se javi!!
mornarxxx@gmail.com

cew iscem te za obcasni sex,brez obveznosti!!
obozujem zrelejse dame,tako da starejsa si boljsa si!!;-))
hitro se javi!!
mornarxxx@gmail.com

se na mon da spoznazznati kaksno punco nad 30, sem iz mb

Iščem gospo, 45+, za vroče pogovore po chatu.

satelsatel987@gmail.com

pozdravljena naj se vsaj malo predstavim , sem urejen moški pri 49 letih rjavih las modrih oči komunikativen vitke postave urejen prijeten in nasploh vredu . sem pa nežen strasten izkušen dukaj dost dobro obdarjen saj moje orodje deluje brzhibno ter je zelo trpežno.želim si kaj več o zvedeti tebi pokliči me pa se bova o vsem pomenila…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close