Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

ojla lep pozdrav , ti odpišem ker sm tud jaz nekje s primorske bolj proti obali …sm mal starejši kot ti pa če te zanima da si kaj zmenjava besed pisanih in ostalih kar piši pv sporočilo ..LP

Se tu najde kako osamljeno dekle mamica ali pa par, ki si želi družbe para iz Lj.

ojla,kaj pa sežana in okolica,a je katera za oralo

v soboto grem v rovinj na fkk plažo ,želim si prijetne družbe ženske katera si želi uživat. stroški so moji. 070****** pokliči me po 17 uri

Želim si, da bi njej polizal mucko, rajca me glasno stokanje stokanje, mmhhhmmm. Si katera želi strastnega, igrivega moškega 40+ let??

Rada bi…a si se ustrašila?
[/quote]

Nisem, se dogovarjam.
[/quote]

Si se že odločila glede srečanja??

Pozdravljene goriške vrtnice,
če ste za kakšno srečanje,kavico ali le vročo avanturico z simpatičnim 32 letnikom mi pišite na goriska85@gmail.com pa se tam kaj zmenimo 😉

Zabaven, simpatičen, malce sramežljiv 22 letnik iz okolice ljubljane. Rad bi si razširil obzorja z kakšno starejšo damo, leta zame niso pogoj, le da je komunikativna, optimistična in polna energije. Če te zanima kaj več z veseljem vidim da mi pišeš na: nagajalko94@gmail.com

LP

Ojla si se tle? Sm prebral oglas..me zanima če te pritegne prijeten..urejen in obdarjen primorc. Rad treniram in Sm športni tip. Sm iz Pirana.. Pišeš na benkic1991@gmail.com. Pa ti pošlem se slikico…mogoče te pritegnem 🙂 imam pa 26 let

Se enkrat jaz..sem falil prej. Benkic1991@ Gmail.com je mail. Če te pritegne energični mladi ljubimec 🙂

Rad mam avanture in sm star 19 let, tako da iščem punce tam do okol 22 let.
Mam ful rd avanturce in rd sprobavam nove stvari, tko da mi kr povej kwa ti paše in boma midva sprobala te stvarce 😉
Ne boj se povedat, k ne grizm, razn če tko hočš 😀
Mam tud mail in sicer navihani.fantic12@gmail.com

Vroč sm ko poletno sonce, pazi da se ne stopiš ko sladoledek. 😉

Odlično!
Sm 17 let Ledenka, pa ledena na kubik. 😉

Sprobava, da vidma, če se boš ob men stopila? 😉
Pošl mail:
navihani.fantic12@gmail.com

Čauči

Urejen in vezan 34 letni športnik (kolesar) bi rad spoznal najraje vezano damo,ki je športnica da se skupaj odpraviva na kakšno turco po cesti ali pa po postelji.Zanimajo me večkratna redna diskretna srečanja.Piši v zs pa se zmeniva za naprej.

Star sem malo nad 30, iz okolice LJ, iščem vezano ali samsko žensko tam od 19 do cca. 40 let, za redna vroča in glasna srečevanja kje zunaj ali med 4 stenami. Poletje je tu in bi mi pasala kakšna poletna avanturica. Vem da te mika nekaj takega – samo enkrat se živi – zakaj pa ne.

kupleraj @ berlin.com

rad bi spoznal žensko kateri bi bilo všeč da jo partner deli z drugim bolj obdarjenim moškim

Jaz ga imam 25 !!!!!!

Želim si spoznati sexi policaja…..če je kdo tuki policist, ali pa pozna kakšnega naj se javi….

[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41JUqN8FHrL.jpg[/img]

Ja tud to sem že probala oz je moški oblekel podobno uniformo….ampak ni isto, k ni prava

Iscem zensko 50+ za obcasna srecanja. Sem 40 letni vezan moski

A je kje mocnejsa(debela) zenska, ki si zeli obcasnih srecanj????

Iščem urejeno in resno damo od 30 do 45 let ki si želi rednih občasnih srečanj z 34 letnim tipom iz.lj.
Več info na privat sporočilu

Ojla.sva sexsi par ki isceva podoben par nama.ona 31, on 36

Iščem žensko nekje od 35 naprej za diskreten sex in večkratna srečanja. Žensko, ki ji ni samo do tega not in ven. Da še ima kakšne druge želje, predloge, mogoče poskusit kaj novega. Skratka odprtega duha glede tega in radovedna. Sam sem star 44, srednje postave, urejen v vseh pogledih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close