Iščeva par
Lep pozdrav 😉
iščem kakšno gospodično ali gospo za kakšno avaturco 🙂 Če slučajno išče katera kakega ljubimca za hitro avanturo. Star sem 27 let in bi se rad dobil z katero, če je za akcijo. Zelo rad bi enkrat poizkusil z eno starejšo 🙂 med 30-40 nekje,je pa tudi katera mlajša dobrodošla 😛 brez obveznosti in diskretno….več info po privat 🙂
LP
Se javi še kdo? Tri resne ponudbe že imam, in sem postala nenasitna.
Lahko bi organizirali gang bang… ker sem v tem še neizkušena, naj se javi še kak izkušen, da nas bo vodil.
Klinc, enkrat se živi. 🙂
[/quote]
Ko bi vedela, kako si me nakurila….želim si te, mačka.
[/quote]
Ti pa res ne nehaš…si posilen. Dej ji že mir, tebe se pa ja ne bi rešla. Fehtarcek.
Se javi še kdo? Tri resne ponudbe že imam, in sem postala nenasitna.
Lahko bi organizirali gang bang… ker sem v tem še neizkušena, naj se javi še kak izkušen, da nas bo vodil.
Klinc, enkrat se živi. 🙂
[/quote]
Ko bi vedela, kako si me nakurila….želim si te, mačka.
[/quote]
Ti pa res ne nehaš…si posilen. Dej ji že mir, tebe se pa ja ne bi rešla. Fehtarcek.
Že od vedno me zeloo mikajo poljubi, “cuddlanje”, dotiki.. pač tako na romantičen način z njo.
VENDAR ne mislim pa sexa, pi*** me ne privlači
Sem v zgodnjih dvajsetih, privlačijo pa me bolj starejše, dominantne in ženstvenega videza, tudi milfice;)
Če imaš tudi ti iste misli mi piši foryou@cutey.com (dober mail ha?:))
Že nekaj časa iščem žensko, ki je v sexu brez predsodkov, sam sem zelo toleranten in rad sprobam kaj novega, predvsem si želim, da bi bila BI usmerjena, sam to nisem, a zelo me vzburja želja, da bi našel dve prijateljici, ki si v sexu želita sodelovanje moškega. Ni lepšega, kot ženske, ki se ljubijo med sabo, kaj šele sodelovati v takem trojčku…če se kaj resnega najde, lahko kontakt na – iskalec.65@gmail.com, sem diskreten , resen moški srednjih let, zaželjena starost žensk-e 45+, iz 03 območja lep pozdrav
ok sva javi se nama na email parcekmj@gmail.com
Če si želi kdo družbe naj se nama oglasi na email: parcekmj@gmail.com
Iščem sex, v okolici lj; 40+ za užitke, počas, da se čas ustavi, koža naježi, da krči ne nehajo…
Jst?
40+, normalno fit & fun, probam kar paše obema, al zuni al not, of road, … meril ga nisem sam včas so vse školke premejhne. 2 dvoje. Pol bo dost al? Vaja dela mojstra.
okolLj@yahoo.com
Forum je zaprt za komentiranje.