Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Sem mlado dekle ki isce moskega ki bi me peljal na morje na njegove stroske:)

Piši mi na mail poskusivamidva@gmail.com

iščem njo za potepanje po istri ali kvarnerju. vsi stroški moji.. milangabro@gmail.com

Se najde kaksna potrebnica iz Lj za avanturco? Mail oz telefon dam v privat!

Sedaj! Plac je v Lj!

Se najde tu kak par, ki si želi novih druženj z podobnim parom?

Bi se nasel ja…od kod sta koliko let?

zelim spoznati zensko za obcasna srecanja za daljse obdobje. sem vezan star 40 let

Iščem vezano dolenjko za diskretna srečanja vezan07@gmail.com

kakšna starejša za avanturo,50+pokliči 031 ******

LJ 42-46

Iscem prijateljico za sex leta niso ovira lahko sem diskrreten in prijazen…lahko v zameno financno pomagam oklica NM

Iščem ženske nad 40 za nočne email pomenke

iščem na dejmi321@gmail.com

Kakšna štajerka za 28 letnega fanta? Leta niso važna, važno da se mava fajn. 🙂

No torej preeidimo k bistvu….iscem starejso28+ da me posteno obdela….vracam usluge kaksne bo zelela imet…spodaj zelo posten korenjak,in iscem starejso ze nekaj casa tudi po lj in nobene ni za akcijo…ce bi katera bila naj mi napise sms na 070****** ali na gmail peter890@gmail.com

star sem 18 in se mi res neda iskati punce svoje starosti ker na kratko milfice so milfice pomoje da sploh ne rabim se dat obrazlozitve hehe…no ce je katera za se mi naj javi pa da se vidimo na pijacki drugace pa iscem zensko do cc 40 let,fit postave,…

cao zdi se mi da je tuki dosti taksnih ki bi se radi z kom bolje spoznali vendar ne morejo zato sem si izmislil da bi v tole temo vsi pisali svoje elektronske naslove in pa seveda kako izgledas.

star sem 18 let,velik sem 180cm,fit postave,modre oci,obiskujem gimnazijo,se redno ukvarjam z sportom,spoznav bi rad zensko ki je fit postave starost pa mi ni pomembna oziroma se boljse ce si stara okoli 40 😉 gmail: bigdickslovenia13@gmail.com

Hahahahaha umrla sm

Asta se na voljo? ********

gmail.com

Spoznati želin urejeno, vezano damo iz Celja ali okolice, za občasen pobeg v prepovedan svet. Sem urejen, vezan 38-letnik iz Celja. Bodi stara do 48 let.
Kontakt: pruhec@gmail.com

A bi sprobala 19cm velikega? 😛

iščem njo za vragolije v sexu resno milangabro@gmail.com

Iščem žensko za obisk salona z erotično masažo v paru.

Oglasi se,če še iščeš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close