Iščeva par
Pozdravljene dame.
Sem mlad moski, lepega obraza in telesa, cist in urejen. Visok sem 184cm, tehtam 88kg, temno rjavi kratki lasje, temno rjave oci, temnejse polti. Sem v resni zvezi, kjer manjka seksa in zato sem se tudi prijavil na ta portal. Torej iscem damo, najraje vezano, izkljucno za obcasno uzivanje v seksu.
Iscem nekje med 25-45 let staro damo, najraje iz Ljubljane ali okolice. Prostor(hotel) priskrbim jaz.
Kaksne zenske so mi vsec?
Nizje rasti, nekje do 170cm, ne maram suhic, vsec mi je malo vecja rit… da je kaj za prijet ;). Joskice imam rajsi manjse kot velike, fetis imam na porasceno muco in velike bradavicke ( ne kolobarje ampak prav bradavicke). V seksu sem odprt za vse ,,kombinacije,, , preferiram pa nezen seks, lizanje…
Ker se zavedam, da se seks plačuje tudi ,,doma,, , če ne z denarjem pa z večerjami in drugačnimi razvajanji, ki terjajo čas ali denar (ponavadi oboje ), sem pripravljen ljubici srečanja kompenzirati z materialnimi dobrinami ( časa imam na žalost bolj malo 🙂 ).
NE IŠČEM PA PROSTITUTKE, DA NE BO POMOTE.
Moj kontakt hardstick25@gmail.com
Oj oj pozdravljene rad bi spoznal kako resno gorenjko za resno zvezo od 30 do 40 let bodi brez obveznosti mej rada naravo sport sprehode in hribe ce si za iz gorenjske ok.Radovljice pa le pisite v dvoje je lepse in prijetneje
ales.pekovec72@gmail.com
Oj oj pozdravljene rad bi spoznal kako resno gorenjko za resno zvezo od 30 do 40 let bodi brez obveznosti mej rada naravo sport sprehode in hribe ce si za iz gorenjske ok.Radovljice pa le pisite v dvoje je lepse in prijetneje
ales.pekovec72@gmail.com
Rad bi spoznal punco/žensko, s katero bi se lahko poistovetil. Na začetku absolutno striktno samo pogovori, ki lahko pripeljejo v kaj več.
Sem atletske postave, modrih oči, urejen, star 28 let. Če si se našla, me kontaktiraj na dejan.ce@yahoo.com
Sem iz Celja.
Dojamte d ce bo se kaka ze javla se bo javla kakemu paru, saj mislim tako, je pa to tezko najst opazava, najbluzi prsla enkat na metelkovi ko naju je ena osvajala, ampak na zalost takrat se nisva bila za take scene:(
ce kaka je za kak meet an kdaj kaj vec, naj pise nama na mail, tam zves vse, caw
Spoznati želin urejeno, vezano damo iz Celja ali okolice, za občasen pobeg v prepovedan svet. Sem urejen, vezan 38-letnik iz Celja. Bodi stara do 48 let.
Kontakt: pruhec@gmail.com
če je kera punca ali pa fant za dopisovanje piši mlademu fantu na velikfant88@gmail.com.
Kod iščete? Use to dobete na Urgenci.
Bo kaj al nau?
Ko je dons tak vroče vas lahk moji radiatorčki pogrejejo, a vas nau zebl. 😛
Kontakt:
navihani.fantic12@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.