Iščeva par
Sva par stara žena 35, mož 40. Za popestritev spolnega življenja iščeva par star od 30-45 let.
Prosim javite se le resni in obvezno le pari. Samo moški ali samo ženska ne pride v poštev!
pišite na mejl:
Stara sem 32 let, poročena in zdele v zadnjem mescu se mi ful dogaja…..dogaja v glavi in med nogami…. Noro se želim pofukat z enim hudim tipom, neznancem. Prihajam iz okolice Kamnika. V našem bloku živi en mlad fant cca. 25-28 let in me noro privlači……ko ga srečam v dvigalu mi po glavi rojijo fantazije, kako me pofuka….. Ampak, ker živi v istem bloku se ga pač ne upam zapeljati. Ali je kak dober tip tle gor na MONu in je kje v bližini Kamnika? Jst namreč imam deljen delovni čas in če delam popoldne, sem celo dopoldne sama doma…..
Oj, jaz se ti javim. Imam prilagodljiv delovni čas, lahko pridem do tebe in se imava noro lepo. O podrobnostih dajva zasebno.
oglasi se
vrtnarcek80@gmail.com
Sem iz okolice nm in želim si seksa z diskretno zensko ali punco leta niso ovira star sem 24 let sem za večkrat lahko tudi kaj ponudim v zameno kren112david@gmail.com
Sem iz okolice nm in želim si seksa z diskretno zensko ali punco leta niso ovira star sem 24 let sem za večkrat lahko tudi kaj ponudim v zameno kren112david@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.