Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

iščem resno milfico za intimno prijatelstvo če se vidiš v tem oglasu in bi rada da ti plačam kakšno položnico in si resna in diskretna potem se javi

Diskreten moški za popoln užitek potrebujem žensko ki je željna erotične sprostitve.sem prijazen nežen in strasten…za usluge nudim plačilo…

Skorpijon, pripiši kontaktni mail.

Iscem njo med 18 in 30 leti za druzenje, lahko tudi kaj vec ce sva oba za! Sem nezatezen, higijenicen 25 letnik iz Ljubljane, vitke postave! 185 cm 69kg! Pisite privat zainteresirane in resne! Mail oz telefonsko dam v privat sporocilu

si želi kašna ženska da bi imela obdarjenega ljubimca poleg partnerja kateri bi ji to dovolil

želiva si družba para

sva vezan par iz Ljubljane 40+ če se najde tu kak podoben par za skupna druženja ,klepet itd… naj se nama javi

Sva par stara žena 35, mož 40. Za popestritev spolnega življenja iščeva par star od 30-45 let.
Prosim javite se le resni in obvezno le pari. Samo moški ali samo ženska ne pride v poštev!
pišite na mejl:

hornipar@gmail.com

Stara sem 32 let, poročena in zdele v zadnjem mescu se mi ful dogaja…..dogaja v glavi in med nogami…. Noro se želim pofukat z enim hudim tipom, neznancem. Prihajam iz okolice Kamnika. V našem bloku živi en mlad fant cca. 25-28 let in me noro privlači……ko ga srečam v dvigalu mi po glavi rojijo fantazije, kako me pofuka….. Ampak, ker živi v istem bloku se ga pač ne upam zapeljati. Ali je kak dober tip tle gor na MONu in je kje v bližini Kamnika? Jst namreč imam deljen delovni čas in če delam popoldne, sem celo dopoldne sama doma…..

Dej, zbudi se in ne sanjaj. Verjetni ti res dogaja na WC – ju, ko šiba desanka. Pa kaj to dedci nabijate neke fantazijske štorije?

Oj, jaz se ti javim. Imam prilagodljiv delovni čas, lahko pridem do tebe in se imava noro lepo. O podrobnostih dajva zasebno.

edensamozate@gmail.com

škoda ker išeta samo par
veliko sreče v iskanju

Pisi na zasebno sporocilo, sem 25 letnik iz lj ampak mobilen

oglasi se
vrtnarcek80@gmail.com

Sem iz okolice nm in želim si seksa z diskretno zensko ali punco leta niso ovira star sem 24 let sem za večkrat lahko tudi kaj ponudim v zameno kren112david@gmail.com

Sem iz okolice nm in želim si seksa z diskretno zensko ali punco leta niso ovira star sem 24 let sem za večkrat lahko tudi kaj ponudim v zameno kren112david@gmail.com

Cao si se vedno za

Rad bi našel dekle sex v troje

Mene pa zanima ali bi kdo rad poskusil s fantom? Sem star 28 let iz ok MB. Javi se.

Hej.. sem fant star 23 let iz okolice Celja in si ful želim izkušnje s starejšo tam od 30 let naprej. Tako pravo MILF. Če je kera za, naj mi piše na zs.

Hvala

Z partnerko si želiva spoznati njo ali pa par za skupna druženja. Če se kdo vidi v tem se nama naj javi sva nekadilca in iz Lj stara 42-46l.

Bi morda poskusila v troje? Imam 41 let, nisem še poskusil v troje.

Nekadilca v smislu: “Ne pušim više, pušim niže?”

Ker roko na srce, razpon vsaj približnih zanimanj ter pričakovanj, bi bil dobrodošel.

Ja, komaj čakamo na take. 🙂

rad bi spoznal žensko za resno vezo kateri je všeč cuckold

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close