Iščeva par
Pisi na gapi8989@gmail.com 🙂
Lep pozdrav vsem skupaj, posebej ženskam 🙂
Star sem 28 let in iščem punco za avanturo, če bo ok lahko stalno f frendico. Znam pričarati čarobno vzdušje z dobro muziko, večerjo, svečkami, dišavami, masažo in še kaj bi se našlo. Imam možnost za popolno diskretnost na vikendu, kjer imam tudi IR-savno, da ne bi švicala samo v postelji 🙂 Ta »oglas« pišem zato, ker ne zahajam v nočne klube in pa tudi f fehtanje mi ne gre od rok. Drugače sem zabaven in pošten, imam cilje v življenju, meditiram in delam na sebi. Veliko mi pomenijo sprehodi v naravo, kjer se povežem z gozdom in s sabo. Rad berem, kuham, pospravljam. Obožujem mačke in na sploh vse živali, razen z pajki nisem glih na ti. 🙂 Obožujem globoke pogovore ob kozarcu rdečega vina in počasen sex z veliko predigre. Oprt sem tudi za prijateljstvo, in skupno preživljanje prostega časa ( kakšni izleti, hribi, toplice, morje) vendar za resno zvezo nisem še pripravljen, saj mi je delo na sebi na prvem mestu. Za pozitivno punco željno dogodivščine ali dogodivščin bi se maksimalno potrudil, da bi ji nudil ugodje in užitek. Verjamem in pa vem pa, da se ženske spoznava počasi, zato je dobro, da že približno ve kaj ji paše in kaj ne. Vizualno sem ok, imam ene 15kg več od idealne teže, drugače pa sem čist, urejen in brez sp bolezni . Če želiš poizkusiti nekaj novega in si želiš čuten seks brez obveznosti, diskreten in lep, mi lahko pišeš na mejl kitomijasi@gmail.com. Prav tako mi lahko pišeš, če želiš z mano samo na pijačo, da se malo spoznava in mogoče najdeva skupne interese za kakšen izlet, koncert ali kaj podobnega. Da ne bom predolg vas predstavnice nežnejšega spola lepo pozdravljam in vam želim veliko sreče v življenju.
Lp, kitomijaši
Lep pozdrav,
sva mlad navihan par stara 25 in 21 let in iščeva dekle, žensko, punco, ki bi želela malo eksperimentirati in se pridružiti paru za skupne užitke…
Ne grizeva, tako da kar pogumno pa pošlji sporočilo vse se da dogovoriti….v pričakovanju odgovora vam pošiljava eno slikco 🙂
http://shrani.si/f/3D/S5/CK86djx/s6.png
Lep pozdrav,
sva mlad navihan par stara 25 in 21 let in iščeva dekle, žensko, punco, ki bi želela malo eksperimentirati in se pridružiti paru za skupne užitke…Zanima naju, kje najti žensko, punco ki bi želela poizkusiti isto in se pridružiti nama za skupen užitke.
Kako je vam uspelo najti še eno žensko, da je do trojčka zares prišlo? Hvala za karkoli…
Ne grizeva, tako da kar pogumno pa pošlji sporočilo vse se da dogovoriti….v pričakovanju odgovora vam pošiljava eno slikco 🙂
http://shrani.si/f/3D/S5/CK86djx/s6.png
Isce se mlajsa ljubimka za varjanto sugar daddy. Imam 40 let in na tak nacin bi si zelel spoznati resno dekle za obcasna srecanja. Vec pa lahko na mail mucek30@gmail.com
Iščem njo ali par za občasna srečanja. Če si tudi ti to želiš mi piši na dr.neznan@gmail.com
Iščem eno punco, ki bi me dražila preko kamere… diskretno in seveda ne zastonj 😉
simon.skok3@gmail.com
Hej hej. Naj še napišem tukaj. Zanimajo me odrasle dame, ki si želijo intime z mlašim moškim 30 let. Se razume 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskretnost. Sem višje vitke postave temnih las, všeč pa so mi normalne in prijazne dame, ki niso polne same sebe in preveč zakomplicirane. Rad bi poskusil s starejšo v poštev pride tudi kakšen bondage, dominanca in podobne stvari (obojestransko) ker me takšne stvari pošteno rajcajo. Drugače pa že sama misel na kakšno zrelo damo ki me poželjivo pogleda močno požene kri po žilah.
Če se najde kakšna se naj brez strahu javi ne bom skočil vanjo kot mlado tele 🙂
Mail: bp41642@gmail.com
Lp
Ojla
Jaz se zovem Harti in sem stara 19 let. 163/73/3. Prodam svojo nedolznost tistemu, ki bo najvec ponudil. Ce mas rad/a curvy chubby punce, sem zate. Cakam na sporocilo hartie19kzk@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.