Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Sem moški, srednjih let iz Maribora, rad bi spoznal študentko za občasna srečanja. Sem urejen, izobražen, družaben, nežen in diskreten, rad imam nežne in ljubeče punce, ki še študirajo in se rade izobražujejo ter pri študiju rabijo pomoč, lahko je obojestranska, za srečanja nudim prostiuslugo. Imam urejeno stanovanje, v katerem bi se lahko srečevala, diskretno, tako da bi bilo obema prijetno. (drejjic@gmail.com)

sem fant iz okolice novega mesta sem ful horny ,sem 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}diskreten želim si srečanja z ženskami dekleti ALI hot pogovori piši mi 🙂

kren112david@gmail.com
skaype: kr-en112

sem fant iz okolice novega mesta sem ful horny ,sem 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}diskreten želim si srečanja z ženskami dekleti lahko FINANČNO pomagam ALI hot pogovori piši mi 🙂

kren112david@gmail.com
skaype: kr-en112

Pozdravljene punce….

po tej poti bi rad spoznal dve prijetni, privlačni punci, bisex, da bi poskusili v troje. Povabim vaju v savno, bazen, nadaljujemo lahko po vajinih željah ali pri meni v stanovanju. Si privoščimo kaj romantičnega in nadaljujemo pozno v noč…Javite se!

Za občasna intimna in diskretna srečanja.

Midva sva pa mladosten par in isceva njo za v troje do 36 let

Naju pa zanima ali obstaja kaksna stran ali forum kjer se da najti zensko za v troje. Poskusila sva ze vse te nase strani pa nic resnega. Sva mlada in isceva zensko do 36 let. Plis kje bi se dalo dobiti? Ona je zelo bisex

Heeej.

kva s tisem krnekičudnto.

Morda.

Poročen iščem izključno poročeno žensko, ki ni idealna tako ali drugače, je pa sposobna razumevat, biti poštena, diskretna in samostojna za občasne zmenke.
modri.asfalt@gmail.com

Pozdravljeni. Mene pa zanima ce je kaksna zenska iz Maribora ali okolice za fanta starega 27 let? Pisi najprej sem potem pa se dogovoriva za srecanje. Uzivajte.

Pozdravljene… Iščem punco ali žensko mladih ali srednjih let. Od 18 pa do 35.
Star sem 18 ampak imam zelo velike spolne želje in sem mislil, da bi lahko kako zapeco tu. Za velikost mojega kolega tudi ne skrbite saj je korenjak…
Samo resne prosim,regija Štajerska…

Koliko si pa kaj finančno močan?
Da mama dovolj denarja oz. koliko ti ga da?
FInance so izjemno pomemben vidik, če želiš uresničiti svoje želje.

Vezan, 34 letni fant išče žensko za srečanja. Pa prosim, brez bednega moraliziranja o varanju. Ljudje, ki zatirajo lastne želje in fantazije o nasladi me ne zanimajo.

Pozdravljeni.
Iščem dekle za vragolije v postelji lahko če imaš prijateljico gremo tudi trojčka, Murska Sobota, starost do 35let, mogoče kakšna izjema. Za več info ali kakšno sliko piši na gmail: srj8.mw2@gmail.com
Sem pa izjemno diskreten, tako da brez zadržkov 🙂

Iščem nekoga za sex, od 23-35, kšn let gor alpa dol (kr ne pomen da zdej pišete 50 letniki :)) Stara sem 22. Bodi iz Gorenjske/Ljubljane. Piši na zs, pa se bomo pol kej menli naprej 🙂

Iscem njo med 20 in 35 leti za sproscena veckratna srecanja! Bodi iz lj oz okolice. Pisi ZS in se dogovarjamo naprej!

z menoj se vse dogaja z ogromno strasti igračkanja nore orale masaže take in drugačne pa z sex igračkami je zanimivo ter vezanje pa sex na raznih rekvizitih v vseh mogočih položajih … MOŠKI OBVOZ milangabro@gmail.com

Iščem upokojeno samsko gospo, ki si želi 40 letnega poročenega moškega za razvajanje v dopoldansko popoldanskih uah v Ljubljani.
Diskretnost 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zagotovljena! Piši mi na ksenon.m@gmail.com

Pozdravljene,mogoče kakšna starejša gospa za mlajšega ljubimca?
Javi se na pfanner81@gmail.com

Iščem ljubezen na prvi pogled .
Mogoče draga prijateljica če se javiš pri meni ti nebo žal .
Tako resnično iščem punco da se bi poljubljala ter hodila na sprehode .

Iščem punco ali žensko za malo zabave, starost mi ni pomembna dokler si 18+. Sem sem sredi 20, odprt za predloge in želje. Piši na dodatnimail11@gmail.com.

Če si samska in si zelis druzbe za valentinovo, lahko tudi za naprej, se javi na zs in si tam izmenjava mail! Sem resen 25 letnik z prostorom v Ljubljani!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close