Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Iščejo taki in drugačni, ampak je resnica, da v veliki večini iščejo poročeni za avanture.
Drugo pa je tudi, da nekatere iščejo sponzorja in po drugi strani tud moške razumem, da se ne želijo zaplest in je samo zgolj sex. Pol se pa čudijo nekatere, kako so lahko moški taki in si samo sex želijo.
Je treba pogledat vse plati :-)!

Napisi stevilko zene, bom preveril, ce je tudi ona za igro, porocam tu, brez skrbi:)

ha ha , tako da v bistvu je žena fraj za morebitne avanture z nekom drugim..he he he[/quote]

Si pomislil na to, da imata dogovor o odprtem zakonu?[/quote]
ja saj se mi je zdelo sam sm hotel vedet če je tud ona na razpolago ?? ha ha

Je tu kakšna ki bi se nama pridružila za trojčka? On39 ona 29… Iščeva bisex na raznih urgencah itd se nobena ne javi pa sva rekla dejva probat tu…. Za naju bo to prvič si pa to zelo želiva
Lahko tud kontakt na : Mobv987@gmail.com

Rad bi spoznal študentko za občasna srečanja iz Maribora, sem moški srednjih let, protiusluga. 030/462-872

. želim si ženske za redna srečanja ali pa samo avanturco. noro se mi liže muciko masira joškice pa noro rad bi te masiral z oljem. če te zanima popolna sprostitev telesa in si želiš resničnih užitkov ter se vračati z nasmeškom in uživati me kontaktiraj

Oddam sobo v najem za toliko časa kot rabite. Soba je namenjena za popoldanski pocitek oz. seks. Nahaja se v Lj. Cena je ugodna in ne potrebujete nobenih dokumetnov. Soba je privat na mirnem delu , kjer ni drugih ljudi . Za rezervacije in informacije pisite na gmail sobavnajem@gmail.com … kasneje se zmenimo lahko tudi prek telefona 🙂
Lp:))

Zivjo zanima me ce je kaksna mlada dama za diskretno druzenje seveda z placilom.

Midva z svojo beybiko neuspesno isceva dekle za trojcka. Res neveva kje bi lahko se iskala. Dobiti bisex zensko je prava loterija ali se samo zezajo ali se tipi skrivajo za oglasi. Zmankalo nama je idej. Isceva pa dekle do 30 let

ce si zainteresirana pisi na simkrm40@gmail.com

Iščem prijateljico/ljubimko 40+…,če želiš,da se spoznava mi piši.
pfanner81@gmail.com

a bi si kašna ženska želela biti v resni vezi in poleg partnerja ki bi ji to dovoliv imeti še zelo obdarjenega ljubimca?

rad bi spoznal resno žensko močnejše postave katera bi se rada razvajala na dolgi rok,lahko pa nastane iz tega tudi resna veza

Lepo pozdravljen/a,

Sem normalen, prijeten in razgledan moški okoli tridesetega; hetero in brez izkušenj z njim ali v kombinaciji z parom. Ne forsiram nič, z veseljem pa se odzovem povabilu za klepet na mailu/ob kavici ali poljubno druženje…. Sem odprt, a z moškim me zanima izključno le orala v kombinaciji z njo kot inštruktorko.

Kemija mora biti ampak daleč najbolj važno mi je, da sta zanesljiva in z glavo na mestu, po možnosti poročena oziroma v resnem partnerskem razmerju in stara vsaj 30, ljubimci ne pridete v poštev.

Če vaju mika, se le pogumno oglasita na pinnacle4us@gmail.com, tudi meni bo prvič in s ščepcem zadrege ob prve snidenju ampak enkrat je treba prebiti zid, a ne?

Vesele praznike vsem bralcem

Seveda se lahko oglasi tudi kak par, v katerem moški ni zainteresiran za kakršenkoli stik z njim, ni želja po orali pogoj…just sayin

Iščem izkušeno vitko damo staro od 55-65 let za občasna srečanja.Po možnosti na relaciji Ljubljana-Notranjska.Star sem 50 let.

Iscem urejeno, starejso (sam sem star 34) in vezano dolenjko za obcasna srecanja …

Hej,tu ne bo sreče:-),poskusi po raznih portalih.Res,da so nekateri plačljivi in,da take mamice,damice….ne čakajo,kar v vrsti:-),a s pravim pristopom se ti lahko bogato obrestuje:-).Veliko sreče in seksa v 2017.

rajcajo me nosečnice…je kaksna za stvar?

Pohotneži..Sem mlada punca srednje postave, z zelo mokro,vročo in ozko muco ter lepimi velikimi baloni. Ponujam vam veliko užitkov in strast…Nagrada 100 e na uro,za 2 200 za 3 220!. Svojih prostorov nimam zato rada pridem na dom..akcije v avtu se izogibam ker je neprijetna in nerodna:D Ljubljana, Litija, Novo Mesto. Če bi se rad dobil za več ur je posledično tudi popust za 3 ure 220. Razpoložjiva sem za največ 3 ure. Kondom je obvezen..Srečanje 1-2 dni po predhodnem dogovoru najraje dopoldne..Orala brez kondoma in sem odprta za veliko perverznosti..anala in fafanje igranje vlog, lizanje ritke in prstov tudi pa če imaš kakšen fetiš kar na dan z njim! rajcanje strast sproščen in divji sex brez tabujev! Velik pogoj je telesna higiena. Moj gmail Vesna.Pengal@gmail.com Prosim pišite samo resni na gmail tukaj ne bom odpisala ker hitro zmanjka sporočil. Brezplačno spoznavanje ni na voljo.Javite se ne bo vam žal;)

Zdravo vsem 🙂

Pa sem se tudi jaz ”opogumila” da napišem nekaj svojih ”želja” 🙂

Sem ženska v poznih dvajsetih in sem tako rekoč ”nedojebana” 😀 Primanjkuje mi seksa že na splošno, da o dobrem sploh ne pišem.. Žal živim nekje bogu za hrbtom, med ljudmi ki so vse prej kot odprti.. za čudakinjo kot sem 😉 😀
Zelo rada bi imela enega čist preprostega (pod tem mislim neizbirčnega haha) fanta/moškega, s katerim bi skupaj uresničevala najbolj skrite fantazije, perverzije.. skupaj odkrivala kaj naju rajca in se tako zadovoljevala na tisoč in en način.. lahko tudi rečem da sem fetišistka, me rajcajo za nekatere mogoče čudne stvari.. bi bila vesela kakšnega odfukanega ”čudaka” za mene čudakinjo 😉 🙂

Nekoga, ki obožuje žensko telo in ga ljubkuje brez zadržkov, strastneža, ki mu ni nikoli dovolj lizat muce, seksat na polno in se po dobrem fuku tudi malo pocartat 🙂
Aja, zelo rada ga potegnem, še posebej ko se sam prej potrudi zame 😉 :)) just sayin’ ;D

Tu pa tam zahajam tudi na spletne klepetalnice ampak žal ni nekega učinka, se mi zdi da so ljudje postali nekam .. zaprti. Jap, tudi drugje so..žal.

Zato sem poskusila tu, pa bom mogoče še kje, in če nič ne bo, se bom pa kar v samostan vpisala! 😀 KJE STE POHOTNEŽI, NE ME V NUNO SPREMENIT PROSIM! 😀 hehehe.. itak bo pa tale težka, saj se je visokega libida težko znebit, niti se ga nočem znebit, rada bi uživala, divje seksala, živelaaa… rabim in želim si samo nekoga, s katerim bom vse to uresničila 🙂 uglavnem..

Srčno upam, da se bo kdo našel in da doživim/doživiva živalski fuk o katerem sanjarim toliko noči.. Lepo vas pozdravlja ena sramežljiva, nepotešena, vedno voljna pohotnica 😉 😀 :*

Za več info sem na voljo tu: enaporednica@gmail.com

draga porednica , vsaj bi lahko pisala s katerga konca Slovenje pišeš …no ja jaz sm z obale tako da ti kar prepustim da mi lahko pišeš pv če hočeš …

iščem pravo fukačico brez zavor in predsodkov zaželjeno je da si mobilna ni pogoj. pa ni pomembno iz kje si, milangabro@gmail.com upam,da je kakšna či si želi resnih rednih srečanj. vse se pomeniva preko mejla

Hej iscem njo za avanture na daljsi rok, leta niso pomembna! Sem odprt za kaksne nove stvari 😉 ce si resna pisi zs in se tam zmeniva naprej

Pozdravljene punce….

po tej poti bi rad spoznal dve prijetni, privlačni punci, bisex, da bi poskusili v troje. Povabim vaju v savno, bazen, nadaljujemo lahko po vajinih željah ali pri meni v stanovanju. Si privoščimo kaj romantičnega in nadaljujemo pozno v noč…Javite se!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close