Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Malo sem se že naveličal domače monotonije, če bi katera rada razbila domačo pustoto naj se mi javi na lustnitipek@hotmail.com 🙂

nujno se želim dobiti z žensko za vroče srečanje meni bo razneslo mednožje dam nagrado resno se ne zafrkavam

Zdravo,

Sem 24 let star, visok, temen fant z Maribora, s kakim kilogramom preveč.
Ker sem redno zaposlen na delovnem mestu z zelo spremenljivim delovnim časom, poleg tega pa še redno študiram na drugi stopnji sem izredno zaposlen in nimam časa navezovati novih stikov, si pa želim kakšnih poznanstev poleg rednih kolegov.

Zato iščem punco ali žensko za občasna druženja (po dogovoru, okvirno 2-4x na mesec) ob kavici, kjer se lahko direktno pogovarjava o vseh tematikah. Zelo zaželjene tudi ženske, starejše od mene, saj imam rad intelektualne pogovore na višjem nivoju, ki jih težko dosežem pri svoji generaciji. Sem brez dlake na jeziku, rad se pogovarjam o vsem, tudi spolnosti. Sem tudi dober poslušalec. Če ne pogovor, pa lahko tudi preprosto dopisovanje.

Če katero zanima, naj se oglasi na basil.silab@mail.com

Lp. 🙂

želim se dobiti z žensko za vroče srečanje, želim si rednih srečanj za daljše obdobje zaželjeno je da si ljubiteljica erotičnega perila in raznih sex igračk za popestritev. noro rad masiram in izredno rad ližem pičko, obožujem erotično perilo

Drage….
vse,ki veste zakaj ste tu in si ne želite le prazne slame,javite se tipu,ki je sicer še v vezi a dobro ve kako je pogrešati nežnost.Torej tu sem na ZS.Lep večer-M.

iščem starejšo žensko za avanturo

tudi jaz išče eno žensko ali dekle za občasna srečanja

tud jaz iščem eno žensko ali dekle za občasna srečanja
peropero1968@gmail.com

Iščem dekle za ples zato naj bo poštena in nasmejana .
Imam željo spoznati punco ki se bova lahko zavbavala in se družila .

Hej iscem njo za seks brez obvez, lahko na dalsi rok!
Bosi stara med 30 in 45!
Seveda lahko tudi mlajse!

Vprašanje za ženske.Kakšna stran se vam zdi urgenca.com ali je resna ali ne.Rabim resen odgovor brez pripomb.Želim samo resne odgovore.Kako naj še ženski prestavim v pisanju starost je50 let.

A je možno na tej strani najti kakšno mamico oz.dekle za resno zvezo staro od45-53 leta.Želim ,da,ti ni seks oz. ljubezen tuja še bolj dobrodošlo če obožavaš seks brez presotkov.Če si iz ljubljane ali okolice lj.se prosim javi .

Pozdravljene,
Sva Poročen par, Stara 29 let. Prihajava iz 02. Sva mlada, navihana, želja iz obeh strani poizkusiti nekaj novega.
Iščeva punco za obisk savne, večerno kopanje, druženje….

Vesela bova vaših odgovorov.
Kontakt na par028280@gmail.com
Lp par028

drage dame a ste kdaj doživele profesionalno lizanje vaše poredne pičke? milangabro@gmail.com

Samski 40-letnik iz Mb, občasno pogrešam žensko družbo. Za kak klepet, obisk kina, malo zabave, kozarček ali dva kdaj pa kdaj. Seks ni “prioriteta”. Če morda preskoči iskrica privlačnosti in simpatije, pa se ga ne bi branil. Moj mail: golobmitja01@gmail.com

Stara sva ona 21in on 25let, iz Zasavja. Nimava šej izkusenj na tem podrocju , zato isceva posameznice ki niso sramezljive in vedo kaj hocejo in za kaj se gre v takšnih zadevah. Na portalu avanture.net sva že skoraj pol leta pa več kot od pisanja e-mailov in sporočil od “zainteresiranih” deklet ni bilo. Slikice in posnetke,katere imava objavljene so vse najine in niso iz neta!! Iskreno upava na kakšno sporočilo punce, ženske ali dame, ki bi si želele popestritve tako kot si jo predvsem ona v najinem paru. Ne se bati, ne grizeva…samo pogum in pošlji sporočilo pa se potem da vse dogovoriti – brez skrbi. V pričakovanju….

Jaz pa iščem resnega sponzorja. Stara sem 37 let, urejena, samska, prijetnega videza, prav tako prijetnega značaja.
loretdemar8@gmail.com

od kod pa si malina ?? če hočeš mi lahko kar pišeš v privat pa mi mal boljše razložiš to zadevo o sponzorju..

zanima me ce je kdo za sprobavo bolj umazanih fetišou, blato, urin.. zenska 18-30

Tukaj se isce vec ali manj samo partnerja za posteljno rekreacijo a kaksna med 28 in 40 isce prijatelja za kaksen izlet kavico nakupovanje ali pa kaj podobnega .Povdarek je na druzenju in prijateljevanju brez da se ukvarjamo s sexom in s kasnimi perverznimi ponudbami se mi zdi da ljudje prej najdejo zensko za avanturo kot pa za normalno druzenje .

Lahko bi rekli, da v večini skozi neke take pretveze od prijateljstva, določeni želijo prit do sexa.
Nekateri lahko res imajo tak namen, da bi si kako prijateljstvo našli, samo tle gor jih lahko iščeš z lupo, v večini pa je tako, kot si napisal.

Potem pa res ne vem kje se da po netu spoznat koga zanimivega za normalno druzenje brez da so u igri posteljne aktivnosti kar koli preberem povsod punce pravijo da je povsod ista zgodba da se po vseh portalih isce le sex iskalci so po vecini ze vsi poroceni in da je vec ali manj samo plevel .Se pravi da nas je nezahtevne fante enostavno prerastel plevel in ne pridemo do svetlobe haha.

Sem poročen 44 letni moški iz okolice Ljubljane. Ničesar ne skrivam. Žena ve za moje početje in nima nič proti, tko da je z moje strani vse čisto.
Iščem žensko za druženje.
Če se katera slučajno najde v tem 051816952

ha ha , tako da v bistvu je žena fraj za morebitne avanture z nekom drugim..he he he

ha ha , tako da v bistvu je žena fraj za morebitne avanture z nekom drugim..he he he[/quote]

Si pomislil na to, da imata dogovor o odprtem zakonu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close