Iščeva par
seksi dekleta se kopajo ali tuširajo?
ja ko berem tolk teh prošenj ba bi kar vsi z milfo šli ne morem brez komentarja…ja fantje ste mladi in polni enih hormonov pa pojdite si iskat mlade sj jih je tolko fajn da je kar za se zmešat , pa tud večina bejb mladih bi kar fukala naprej in naprej …tako da ne vem stari morajo na vijagro da potečijo te mlade bejbe mladi pa sam iščejo milfe pa nič ne fukajo ta čas!!
PS. da ne bo kdo slabo razumel milfe so popolnoma ok nič proti , sam uboge bejbe ki morajo s starinami pa bi morda mladega si želele …
Pozdravljene damice,
sem mlad vezan moški, poslovnež, lepega izgleda, visok 184cm/85kg, temni lasje/oči, temnejše polti, dobro situiran, skrben pri osebni higieni itd.
Iščem pa dve damici, ki si želita z zelo simpatičnim moškim raziskovati užitke v troje. Lahko tudi posameznica, ki ima željo po trojčku in skupaj poiščeva še eno damico…
Kakšno žensko iščem ?
Normalnega izgleda ,ne debela in ne anoreksična ;), zaželjeno je, da je kaj za prijet… predvsem pa je važno, da si odprta za preizkušanje novih stvari… urejenost in diskretnost obvezna !
Ne iščem prostitutke, sem pa dami(cama) pripravljen tudi ,,pomagat $$,,…
kontakt na diskretno.zdaj@mail.com
Lp
Pozdravljeni!
Sem nov na temu portralu, registristriral sem se zaradi razloga da bi spoznal tukaj kaksno prijetno,nezno,urejeno,prijazno zensko za intimno prijatelstvo (sex). Za dalse obdobje. Leta niso pomembna toliko, bolj pomembno mi je da si nekje iz okolice 05 do 01 .
Jaz sem 24-letni fant iz okolice Postojne, vitke postave, urejen, modrih oci, neznejsega obraza, visok 176cm. Vec izves kasnje o meni.
Ce bi se rada spoznala mi lahko pises na mail jancy.092@gmail.com ali preko sporocila na portralu.
Lp!
Že nekaj časa iščem žensko za sex. Oz prijateljico/ ljubimko za daljši rok. Star sem 24 let sem vitke postave,modrih oči… Če se kakšna Javi da se spoznava naj mi piše na mail. jancy.092@gmail.com
Danasnji casi so taki da vsi nekaj iscemo in si nekaj zelimo. Ekola bom se jaz dal eno zeljo sem gor.
Zelel bi si spoznati eno prijetno deklico za prijateljstvo in druzenje. Zelim spoznati zensko ki je brez obveznosti in si zeli obcasnih srecanj. Lahko ti tudi pomagam v financnem smislu tako da se lahko vse dogovoriva. Ne iscem dekle na klic ali kaj podobnega da nebo pomote. Iscem studentko ali mlado mamico da ji pomagam se prebiti skozi mesec. Vem da bom delezen veliko kritik in podobnih komentarjev vendar se vedno upam da te najdem v tej mnozici. Ce si dekle ki si zeli moske druzbe in neznega dotika in objema ceprav le obcasno se mi prosim javi.
Malenkost o meni 180 cm 85kg temnolas in blizu 40 let. Vec pa na privat mucek30@gmail.com
Danasnji casi so taki da vsi nekaj iscemo in si nekaj zelimo. Ekola bom se jaz dal eno zeljo sem gor.
Zelel bi si spoznati eno prijetno deklico za prijateljstvo in druzenje. Zelim spoznati zensko ki je brez obveznosti in si zeli obcasnih srecanj. Lahko ti tudi pomagam v financnem smislu tako da se lahko vse dogovoriva. Ne iscem dekle na klic ali kaj podobnega da nebo pomote. Iscem studentko ali mlado mamico da ji pomagam se prebiti skozi mesec. Vem da bom delezen veliko kritik in podobnih komentarjev vendar se vedno upam da te najdem v tej mnozici. Ce si dekle ki si zeli moske druzbe in neznega dotika in objema ceprav le obcasno se mi prosim javi.
Malenkost o meni 180 cm 85kg temnolas in blizu 40 let. Vec pa na privat
Iščem žensko,ki si želi oralni sex.Sem velik ljubitelj tega. Zelo uživam ko nudim oralo in ko jo sprejemam. Rad se igram z njo tudi s kakšnimi pripomočki ali s prsti med tem ko sesam ščegetavček.S svojim jezikom grem pa globoko v ………. sem zelo strasten in brez predsodkol dojemljil tudi za kaj novega z veseljem sprejmem. Torej če želiš preiskusiti kaj novega lahko to počneš na meni. 🙂 Sem resen in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskreten za to so vabljene tudi poročene. Najine skrivnosti ne izve nihče v to si lahko prepričana.
rkzebra8@gmail.com
Rad bi spoznal poročeno žensko za občasna diskretna srečanja na območju 02 (kontakt: drejjic@gmail.com).
Pozdravljeni!
Sem nov na temu portralu, registristriral sem se zaradi razloga da bi spoznal tukaj kaksno prijetno,nezno,urejeno,prijazno zensko za intimno prijatelstvo (sex). Za dalse obdobje. Leta niso pomembna toliko, bolj pomembno mi je da si nekje iz okolice 05 do 01 mogoce po dogovoru tudi iz kje drugje.
Jaz sem 24-letni fant iz okolice Postojne, vitke postave, urejen, modrih oci, neznejsega obraza, visok 176cm. Vec izves kasnje o meni.
Ce bi se rada spoznala mi lahko pises na mail jancy.092@gmail.com ali preko sporocila na portralu.
Lp!
Sem 21 let star fant.. Lepega videza sportne postave diskreten in urejen.. Iscem zensko za avanture med 30in 45 letom.. Ce kera isce mladega ljubimca naj pise na starzvezda9@gmail.com
Želim spoznati prijetno žensko, iskreno, odgovorno, resno. Imam 40 let, sem z Dolenjske. Če si tudi ti osamljena, ločena, imaš podobne izkušnje in si želiš začeti znova, se mi javi.
Zaradi neodgovorne in nespoštljive žene želim spoznati prijetno, zrelo, odgovorno žensko, med 30 in 45 letom. Sem dobro situiran, in bi to rad delil z žensko, ki ji kljub materialnim dobrinam tudi ljubezen in spoštovanje ljubljene osebe še kaj pomeni.
Spoštovana dekleta, če sanjate o spremembi imate zdaj priložnost, da se pridružite simpatičnemu maserju staremu 38 let, kateremu se prepustite, da vam pokaže pot skozi skrite kotičke fantazije do nežnih ter strastnih dotikov in v svet nepozabnih sanj, ki vam še bodo dolgo burile spomine.
Potek masaže:
Erotična masaža je čutna harmonija, ko te nežno božam po telesu in kožuščku, metuljčki pa se bodo prebudili v tvojem trebuščku. Komaj dočakaš, da kapljice olja po tebi spolzijo, pomešane s tvojimi sokovi te še bolj orosijo. Pravzaprav ne veš več, kako dolgo boš to sladko masažo zdržala, toda…Na dosegljivo pot do užitka si se z mano podala.
Masiram z naravnimi negovalnimi olji, ki ne povzročajo alergij, se vam zmasira celotno telo, od vratu do prstov na nogah, ter kvalitetno ogreje vse mišice vašega telesa. Zmasirani boste v mirnem in erotičnem vzdušju. Masaža je primerna za vse ženske, ki si želijo poizkusiti resničen dotik moške umetnosti zapeljevanja in se želijo predati užitkom brez posebnih zadržkov. Pri masaži se vedno upošteva vaše želje, spremlja vaše namige ter želje in se vas popolnoma sproščenih misli pripelje do sladkega šeee…
Forum je zaprt za komentiranje.