Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Pusti kontakt. 😉 lp

Pozdravljene

Midva s fantom želiva poizkusiti v troje. Mojh zelo dobro liže in bi zelo rada videla kako jo liže drugi in da jo na koncu še poseksa. On pa hoče da jaz probam s tipom. Brez ljubosumja… javite se kandidati in kandidatke do 27 let

Lahko na mail parzamlade04@gmail.com seveda priporočena slika telesa. lahko brez obraza. sva diskretna in to tudi pričakujeva

Iščem damo 50+, ki ima rada mlajše (25 let) za skupna vroča srečanja. Več info na: nokiafan1122@gmail.com

Vezan, 41, za občasne avanture z 35+ dekleti, vezane imajo prednost. Paketincek na Gmail za vec…

si želi kašna ženska da bi ji partner dovolil da ima poleg njega še zelo obdarjenega ljubimca

Sporoči mail….

SEM 17 LET STAR
in iščem milfo ni važn kok je stara
za avanturo

ojla,kako si kaj?rad bi te spoznal,lp jani

Pa zakaj mamico ne vprašaš?

Je Katerina ženski tu všeč piss?

Kateri

hočem eno tko dobit da jo nepoznam

sem fant star 24 let želim si avanture s tabo ..sem diskreten in za večkrat …če si osamljena in si želiš popestritve mi piši na kren112david@gmail.com

sem fant star 24 let želim si avanture s tabo ..sem diskreten in za večkrat …če si osamljena in si želiš popestritve mi piši na kren112david@gmail.com (NM)

Tudi jaz si ga želim, malone3m@gmail.com

Si ona Ali on?

Če je katera za se lahko zmeniva 🙂 mihapee@gmail.com

ja če se najde katera ženska s primorske kar korajžno naj mi piše v pv. sporočilo , da se kaj zmenva…lep dan vsem.

Lep pozdrav,

sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.
Je mogoče katero dekle podobnih isti za takšno fantazijo?

Zs ali mail: racic15@gmail.com

sem vezan 32 letnik ki isce urejeno,najraje vezano damo za obcasna srecanja… Predvsem tako ki pozna pomen stroge diskretnosti… Bodi iz novomesko – trebanjskega konca…

Lep pozdrav,

sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.
Je mogoče katero dekle podobnih isti za takšno fantazijo?

Zs ali mail: racic15@gmail.com

Če je katera za intimno ter diskretno srečanje v savni (flirtanje, rajcanje,…) naj piše na ZS.
Jutri popoldne okoli 17ih (6. 9. 2016) bom v savni v Termah Čatež pa se vidimo. Ne bom pisal lep, postaven in ostal bla bla bla…če bo ktera prišla bo že vedla za kateri sem 😉

lp

Fantu bi rada uresničila željo in sanje o seksu v troje z neznanko. Sva športen mlad par, jaz sem stara 23 on 29.

Če katero zanima naj mi na mail (zyva1984@gmail.com) pošlje svojo sliko, lahko tudi samo telo brez glave.

LP, Živa

Sem 30 letni urejen simpatičen fant lepe športno vitke postave. Želel bi spoznati postavno sexy sproščeno dekla za obisk kakega swinger kluba. Zainteresirane pišite na privat ali pa na mail: xito1986@gmail.com

Študentski večeri so včasih dolgočasni…lahko mi jih katra pomaga krajšati s klepetom hitman.baron@gmail.com
M: 22

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close