Iščeva par
Pozdravljene
Midva s fantom želiva poizkusiti v troje. Mojh zelo dobro liže in bi zelo rada videla kako jo liže drugi in da jo na koncu še poseksa. On pa hoče da jaz probam s tipom. Brez ljubosumja… javite se kandidati in kandidatke do 27 let
Lahko na mail parzamlade04@gmail.com seveda priporočena slika telesa. lahko brez obraza. sva diskretna in to tudi pričakujeva
Iščem damo 50+, ki ima rada mlajše (25 let) za skupna vroča srečanja. Več info na: nokiafan1122@gmail.com
sem fant star 24 let želim si avanture s tabo ..sem diskreten in za večkrat …če si osamljena in si želiš popestritve mi piši na kren112david@gmail.com
sem fant star 24 let želim si avanture s tabo ..sem diskreten in za večkrat …če si osamljena in si želiš popestritve mi piši na kren112david@gmail.com (NM)
Tudi jaz si ga želim, malone3m@gmail.com
Če je katera za se lahko zmeniva 🙂 mihapee@gmail.com
Lep pozdrav,
sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.
Je mogoče katero dekle podobnih isti za takšno fantazijo?
Zs ali mail: racic15@gmail.com
Lep pozdrav,
sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.
Je mogoče katero dekle podobnih isti za takšno fantazijo?
Zs ali mail: racic15@gmail.com
Sem 30 letni urejen simpatičen fant lepe športno vitke postave. Želel bi spoznati postavno sexy sproščeno dekla za obisk kakega swinger kluba. Zainteresirane pišite na privat ali pa na mail: xito1986@gmail.com
Študentski večeri so včasih dolgočasni…lahko mi jih katra pomaga krajšati s klepetom hitman.baron@gmail.com
M: 22
Forum je zaprt za komentiranje.