Iščeva par
Lepo pozdravljen in hvala za oba odgovora. Pravzaprav nisem prijavljena v portal zasebnih sporočil in sem premišljevala, kako komunicirati s teboj, glede na mojo nezaupljivost oz. slabe izkušnje. Hja, kdo jih pa nima, kajne? Ampak moje so takšne, da bi lahko človek napisal knjigo o tem. Hvala, ker si se predstavil, vsaj malo, da lažje dobim predstavo o tem, s kom govorim, sicer pa mislim, da sem te kar v redu ocenila. Trenutno sem zelo zasedena v drugih ozirih oz. rešujem en problem, tako, da te bom kontaktirala, ko uredim zadevo ter, ko premislim, kako in kaj dalje, seveda, če mi daš toliko časa, če ne, pa ti želim vse dobro, vsekakor pa tudi meni ni za diskutirati o osebnih stvareh tukaj oz. na ta način. Hvala zaenkrat, vse dobro ti želim! In hvala za povabilo na kavo, morda ga pa sprejmem, vendar enako, kot ti, ne iščem obveznosti, kar je tudi razlog, da sem ti pisala.
Najlepša hvala, ker razumeš. V to, da obstajajo še normalni moški, sem pa pričela močno dvomiti v zadnjih letih, hi, hi,.. Bodi tako prijazen in mi napiši nek svoj kontakt- e mail najbolje, se ti tam dalje oglasim, saj ga imam namen odpreti (čeprav že imam dva), pa ti zaradi varovanja svoje zasebnosti ne bi želela izročati svojih naslovov tukaj. In hvala za povabilo, res si prijazen. Lepo spi.
Zdravo, piši najprej na d.avantgarde87@gmail.com
Fantje, a je kdo za tako vrsto akcije?
satramiš javi se mi na milangabro@gmail.com
Sem 35 letni fant, simpatičen, 178 cm visok, normalne postave in izgleda, po spletu naključij in zaradi osebnih zadev že dve leti nisem seksal. Ali je tukaj katera punca, ki bi mi dala,ker si že zelo želim seksat ali pa vsaj da si ga zdrkam medtem ko se ti samozadovoljuješ ali da si gola.Oglas ni zafrkancija, pogoji pa so da nisi prostitutka ampak fejst punca.Nisem ločen, poročen, nimam otrok, nisem alkoholik ali drogeraš ali psihopat, pošteno sem povedal, kaj iščem.Piši na mail janezjanez@securemedical.net
Sem 35 letni fant, simpatičen, 178 cm visok, normalne postave in izgleda, po spletu naključij in zaradi osebnih zadev že dve leti nisem seksal. Ali je tukaj katera punca, ki bi mi dala,ker si že zelo želim seksat ali pa vsaj da si ga zdrkam medtem ko se ti samozadovoljuješ ali da si gola.Oglas ni zafrkancija, pogoji pa so da nisi prostitutka ampak fejst punca.Nisem poročen, ločen, nimam otrok, nisem psihopat, nisem alkoholik ali drogeraš. Piši na mail janezjanez@securemedical.net
morda kje obstaja ženska ,ki pogreša moškega in si želi resnih prijateljskih vezi na dolgi rok. če si takšna bom zelo vesel tvojega sporočila. milangabro@gmail.com
http://pofukaj.si/show/84366/Vroci-selfiji-porednih-deklet
vroča dekleta za boljši dan
Mogoče ni ravno primerno oglaševat pa kljub temu vprašam še tu. Naj me admin pobriše, če mu ni všeč.
Z možem se pripravljava narediti še enega otroka. Enega že imava. Bi pa rada, da bi to bilo nekaj posebnega in zato vabiva v posteljo še kakšno prijateljico. Prej bi se spoznali in, če si odgovarjamo, se dogovorimo.
Forum je zaprt za komentiranje.