Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

iščem žensko staro med 30-45 let, pred kratkim sem imel avanturco z žensko teh let, in se nemore primerjat z nobeno 18-letnico…zato bi rad to podoživel še 1x 😉 zgolj za čez noc 😛

če pa kira mlajša punca to vidi pa lahka tut klikne 🙂

star sem 20 let, visok 178,76 kg ,srednje postave…
dodaj na skype1232, gmail : naslov_lowriders@hotmail.com
ker tukaj nisem dosegljiv

Se najde katera za pijaco prijatelstvo??? Kraj ni pomemben

Pisi na jozkojozkocelje@gmail.com

Lep pozdrav,

sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.

Zs ali mail: racic15@gmail.com

Ce se najde katera za prijatelstvo in kaksno pijaco z 32 letnikom naj pise. Lahko si s kjerkoli.
jozkojozkocelje@gmail.com

Zdravo,

že nekaj časa sem samski in želim seks. S punco sva šla narazen, ker nikoli (ampak res NIKOLI) ni hotela seksat. A je mogoče kakšna, ki si želi isto, kot jaz? (neobvezen užitek). Leta, razdalja, izgled (in še ostale bedarije s katerimi se ukvarjajo “picajzli” niso pomembne.)

lp,
D.

pozdravljena sem vroč pacek in pohotnež za vroče zadeve saj izredno rad ližem sexam in masiram z oljem in predajam užitkom. iščem tebe ki si vsaj malo takšna kot jaz. javi se mi sem urejen vitke postave ne kompliciram sem svobodnega duha.

Pozdravljene,

iščem žensko (nekje 40+, seveda si lahko tudi nekaj let mlajša), ki si želi zabave z obdarjenim (20cm) mlajšim moškim (26) (zaenkrat pa ne iščem zveze ali kar koli dolgoročnega). Nisem še bil s tako staro osebo in bi zelo rad to izkusil. Predvsem zabava, eksperimentiranje ter vroči, strasten, pohoten seks. Sem vitke, mišičaste postave, visok 182cm z močno brado. Sem tudi izobražen, kreativen, delaven, urejen ter zelo higieničen in (klinično) zdrav.

Sem brez predsodkov in v postelji odprt za marsi kaj!

Za več info (in slike) piši na zs ali na hunglikeahorse808@gmail.com

Iščem dekle za ples , sprehod , izlet , in morje .
Lahko jo spoznam na morju in tudi srčno upam da jo bom dobil .

a bi si kera želela imeti zelo obdarjenega ljubimca poleg partnerja, ki bi ji to dovoliv?

Lep pozdrav,

sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.

Zs ali mail: racic15@gmail.com

Iščem žensko za skupen obisk kakšnega swinger kluba brez drugih obveznosti. Leta niso pomembna, zaželjena diskretnost.

Javiš se mi lahko na mladswinger@gmail.com

Iščem zrelo damo približno 45-50let za avanturo ali občasna srečanja ,lahko za protiuslugo ,star sem 36let ,kaj več pa na mitja675@gmail.com

Eila 🙂
Sem 29 – letna primorka, ki si želi spoznati fante oz moške iz bližnje okolice, ki so stari od 28 do 35 let.
Ker sem že precej časa samska sem si zaželela kakšne nove družbe za preživljanje prostih urc skupaj.
Vsem, ki jih zanima kaj podobnega priporočam, da se oglasijo 🙂
Lep dan še naprej!

Zdravo Tashika, sem tvojih let in že tudi lep čas samski. Želiš, da se spoznava? Si za kavo? 🙂

milangabro@gmail.com

ojla a bi se mogoče kakšna pogovarjala prek skypa ? Imam dopust pa mi je mav dovgčas. Sm pa iz ljubljane. lahko mi pišeš na tomi.car5
lp

Nov tu!! Rad bi spoznal kako starejšo damo za sex!! Sam mam 40 let

Zame je starejša 50+ tako bi rad spoznal

Kot vidim je tudi nekaj zensk katere iscejo ŽŽM ,midva sva par in bi probala z izkjucno Ž . Sva iz pomurja.

Zelo rad bi spoznal kakšno starejšo damo Za sex 50 + jaz jih imam 40 naj se oglasi katera ce bi bila za!!

Se rad poljubljaš?

Prosim, napiši malo več o sebi, seveda, če ti je prav.

Hvala, pozdravček!

Zdravo,

sem registriran…lahko preko ZS 🙂

Anastasia , od kod pa si , če te zanima jaz pri poljubljanju imam kar vrsto izkušenj..za kaj več pa pišmi pv. hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close