Iščeva par
iščem žensko staro med 30-45 let, pred kratkim sem imel avanturco z žensko teh let, in se nemore primerjat z nobeno 18-letnico…zato bi rad to podoživel še 1x 😉 zgolj za čez noc 😛
če pa kira mlajša punca to vidi pa lahka tut klikne 🙂
star sem 20 let, visok 178,76 kg ,srednje postave…
dodaj na skype1232, gmail : naslov_lowriders@hotmail.com
ker tukaj nisem dosegljiv
Pisi na jozkojozkocelje@gmail.com
Lep pozdrav,
sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.
Zs ali mail: racic15@gmail.com
Ce se najde katera za prijatelstvo in kaksno pijaco z 32 letnikom naj pise. Lahko si s kjerkoli.
jozkojozkocelje@gmail.com
Pozdravljene,
iščem žensko (nekje 40+, seveda si lahko tudi nekaj let mlajša), ki si želi zabave z obdarjenim (20cm) mlajšim moškim (26) (zaenkrat pa ne iščem zveze ali kar koli dolgoročnega). Nisem še bil s tako staro osebo in bi zelo rad to izkusil. Predvsem zabava, eksperimentiranje ter vroči, strasten, pohoten seks. Sem vitke, mišičaste postave, visok 182cm z močno brado. Sem tudi izobražen, kreativen, delaven, urejen ter zelo higieničen in (klinično) zdrav.
Sem brez predsodkov in v postelji odprt za marsi kaj!
Za več info (in slike) piši na zs ali na hunglikeahorse808@gmail.com
Lep pozdrav,
sva mlad par (jaz 25 moja 20) in že več kot tri mesece iščeva žensko, ki bi bila pripravljena iti z nama v trojčka. Kako je z vami? Izkušnje? Pomoč? Kako ste se vi lotili, da ste našli žensko, da se je pridružila trojčku? Hvala za odgovor in vsako pomoč.
Zs ali mail: racic15@gmail.com
Iščem žensko za skupen obisk kakšnega swinger kluba brez drugih obveznosti. Leta niso pomembna, zaželjena diskretnost.
Javiš se mi lahko na mladswinger@gmail.com
Iščem zrelo damo približno 45-50let za avanturo ali občasna srečanja ,lahko za protiuslugo ,star sem 36let ,kaj več pa na mitja675@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.