Iščeva par
Zenske!
A vas ti oglasi sploh ganejo, da odgovorite na njih? Zenske ne iscejo samo telesnega stika, ampak trenutek/dozivetja! – verjetno se v tem razlikujejo od moskih! … vecina oglasov, samo potrebnih moskih … dejstvo pa je, da zenska lahk dobi seks kadarkoli hoce in skoraj s kom hoce! A ne bi blo bols da v zivo poskusate osvojit zensko, ko pa na forumih se tak blamirate?
Mogoce ce bi bil normalen pristop bi vam se odpisale – sam s takim foram … iscem seks, starejso, mlajso … verjemite ne bodo odpisale!
sem 27 letnik, čist, diskreten in urejen iz lj iščem dodatne občasne posteljne izkušnje.
brodoyoueven@gmail.com
Po dolgem razmišljanju sem se odločil pisati na forumu. Z ženo se razumeva, nimava nekih konfliktov, vendar je velik problem njena spolna neaktivnost. Spolnosti se predajava občasno, čeprav v najboljših letih, ko bi lahko uživala v tem. Največja težava pa je, da sploh ne mara oralnega sexa. Niti mene noče oralno zadovoljiti, niti ne pusti, da bi jo jaz.
Zato sem se odločil pisati o tem. Zelo rad bi končno doživel, da bi me strastna ženska oralno obdelala, in seveda tudi jaz bi se ji oddolžil in se posvetil njeni muci. Tega si zelo želim, rad bi ga čutil v njenih ustih in neizmerno užival v zadovoljevanju njene muce….
Upam, da na teh straneh najdem žensko, ki ji je oralni sex velik užitek in ki hkrati tudi želi biti oralno zadovoljena.
nekoga za čvek..
sem 39.L.
samski iz MB.
Po dolgem razmišljanju sem se odločil pisati na forumu. Z ženo se razumeva, nimava nekih konfliktov, vendar je velik problem njena spolna neaktivnost. Spolnosti se predajava občasno, čeprav v najboljših letih, ko bi lahko uživala v tem. Največja težava pa je, da sploh ne mara oralnega sexa. Niti mene noče oralno zadovoljiti, niti ne pusti, da bi jo jaz.
Zato sem se odločil pisati o tem. Zelo rad bi končno doživel, da bi me strastna ženska oralno obdelala, in seveda tudi jaz bi se ji oddolžil in se posvetil njeni muci. Tega si zelo želim, rad bi ga čutil v njenih ustih in neizmerno užival v zadovoljevanju njene muce….
Upam, da na teh straneh najdem žensko, ki ji oralni sex ni tabu in ki hkrati tudi želi biti oralno zadovoljena.
Solidna žepnina, prijeten klepet, nežna masaža…
Iščem simpatično dekle, žensko (do 40 let) iz Ljubljane ali bližnje okolice.
cepetavko@gmail.com
piši na mail
Hojla damam v mariboru nudim sprostitveno masazo celotnega telesa sem pa 180 80 28 marepohoten1234@gmail.com
Upam, da na teh straneh najdem žensko, ki ji oralni sex ni tabu in ki hkrati tudi želi biti oralno zadovoljena.
piši mi na mail
Nekako sem se znasel tu pa eko poskusit ni greh rad bi si nasel dekle za obcasna srecanja sem nezen in strasten moski star 37 let. Simpaticen ali zal malo storast pri osvajanju v zivo zato pisem tu. Slikica na privat lahko na mail krsi5576@gmail.com
Iščem punco staro do 19 let za uživanje v intimnih trenutkih, torej seks. Odgovorite lahko na zasebno sporočilo ali pa na mejl viddoss1@gmail.com .
Tudi kdo drug se lahko javi, če pozna kakšno ki ustreza, lahko tudi za protiuslugo.
Forum je zaprt za komentiranje.