Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Zenske!

A vas ti oglasi sploh ganejo, da odgovorite na njih? Zenske ne iscejo samo telesnega stika, ampak trenutek/dozivetja! – verjetno se v tem razlikujejo od moskih! … vecina oglasov, samo potrebnih moskih … dejstvo pa je, da zenska lahk dobi seks kadarkoli hoce in skoraj s kom hoce! A ne bi blo bols da v zivo poskusate osvojit zensko, ko pa na forumih se tak blamirate?

Mogoce ce bi bil normalen pristop bi vam se odpisale – sam s takim foram … iscem seks, starejso, mlajso … verjemite ne bodo odpisale!

sem 27 letnik, čist, diskreten in urejen iz lj iščem dodatne občasne posteljne izkušnje.
brodoyoueven@gmail.com

Vsem nepotešenim ženskam nudim diskreten uzitek in zadovoljstvo 30min ali 1h

Po dolgem razmišljanju sem se odločil pisati na forumu. Z ženo se razumeva, nimava nekih konfliktov, vendar je velik problem njena spolna neaktivnost. Spolnosti se predajava občasno, čeprav v najboljših letih, ko bi lahko uživala v tem. Največja težava pa je, da sploh ne mara oralnega sexa. Niti mene noče oralno zadovoljiti, niti ne pusti, da bi jo jaz.

Zato sem se odločil pisati o tem. Zelo rad bi končno doživel, da bi me strastna ženska oralno obdelala, in seveda tudi jaz bi se ji oddolžil in se posvetil njeni muci. Tega si zelo želim, rad bi ga čutil v njenih ustih in neizmerno užival v zadovoljevanju njene muce….

Upam, da na teh straneh najdem žensko, ki ji je oralni sex velik užitek in ki hkrati tudi želi biti oralno zadovoljena.

nekoga za čvek..
sem 39.L.
samski iz MB.

maarmaal@gmail.com

Po dolgem razmišljanju sem se odločil pisati na forumu. Z ženo se razumeva, nimava nekih konfliktov, vendar je velik problem njena spolna neaktivnost. Spolnosti se predajava občasno, čeprav v najboljših letih, ko bi lahko uživala v tem. Največja težava pa je, da sploh ne mara oralnega sexa. Niti mene noče oralno zadovoljiti, niti ne pusti, da bi jo jaz.

Zato sem se odločil pisati o tem. Zelo rad bi končno doživel, da bi me strastna ženska oralno obdelala, in seveda tudi jaz bi se ji oddolžil in se posvetil njeni muci. Tega si zelo želim, rad bi ga čutil v njenih ustih in neizmerno užival v zadovoljevanju njene muce….

Upam, da na teh straneh najdem žensko, ki ji oralni sex ni tabu in ki hkrati tudi želi biti oralno zadovoljena.

Solidna žepnina, prijeten klepet, nežna masaža…
Iščem simpatično dekle, žensko (do 40 let) iz Ljubljane ali bližnje okolice.
cepetavko@gmail.com

Kako je lahko postala tvoja žena če se v postelji ne ujameta?

osamljen 76, daj napisi kontakt se bolje tel.st sem lusna in si zelim ravno to kar ti isces…..ne bo ti zal in bos prijetno presenecen… cmokeccc

piši na mail

tadejka123@gmail.com

Hojla damam v mariboru nudim sprostitveno masazo celotnega telesa sem pa 180 80 28 marepohoten1234@gmail.com

Upam, da na teh straneh najdem žensko, ki ji oralni sex ni tabu in ki hkrati tudi želi biti oralno zadovoljena.

daj kaksen kontakt,,,,jaz si zelim tocno to

piši mi na mail

osamljen76@gmail.com

milangabro@gmail.com

tudi jaz bi rad kako oralno zadovoljil

mene zanima če na tem portalu obstaja ženske katera bi z menoj obiskovala swinger clube. zanima me tudi kakšne se vam zdijo izkušnje ,namreč jaz imam same fenomenalne izkušnje

Nekako sem se znasel tu pa eko poskusit ni greh rad bi si nasel dekle za obcasna srecanja sem nezen in strasten moski star 37 let. Simpaticen ali zal malo storast pri osvajanju v zivo zato pisem tu. Slikica na privat lahko na mail krsi5576@gmail.com

Še najraje bi se posexsal z neznanko ki me ne bi vprašala niti za ime

Pridi danes v SPAR restavracijo v BTC.

Sem m 44 vitke post ok lj imam željo spoznati žensko za intimna srečanja če si resna se javi keš ženske odpadejo lako se zmeniva za kavico lp.

Iščem punco staro do 19 let za uživanje v intimnih trenutkih, torej seks. Odgovorite lahko na zasebno sporočilo ali pa na mejl viddoss1@gmail.com .

Tudi kdo drug se lahko javi, če pozna kakšno ki ustreza, lahko tudi za protiuslugo.

Jaz sem stara 68 let. Bom dobra?

Želim spoznati resno žensko za sa srečanja sem m 44 vitke post ok lj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close