Iščeva par
Postaven visok lep fant isce punco 18-25 let jaz sem star 19 ce te zanima mi pisi na mail 1.2nfantic@gmail.com
Sva dva moška 36 in 37 let, ki pa iščeva ženske, lahko tudi starejše (50+), katere bi bile pripravljene za sex storitev plačati določeno vsoto (torej sva žigola …. in ne, nisva gaya, da ne bo pomote …. Ker je situacija na finančnem področju pri naju švoh, sva se odločila za ta korak …. Vem, da vas je takih žensk kar nekaj, samo težko vas je najti …. Lahko si sama, sta dve, lahko tudi več …. ni ovir …. zmoreva marsikaj …. izvajava vsemogoče storitve, ni da ni …. (saj se ve, na kaj s tem misliva) …… vse za denar …..trenutno sva omejena na spodnjo Štajersko, Posavje in del Dolenjske …. Če se najdete v tem oglasu, pa se mi javite tukaj, da se o vsem natančneje dogovorimo … … Po drugi strani pa tudi iščeva kakšen žur, na katerem se fuka vsepovprek (edino moški – moški NE) …. neke vrste gangbang party ….. za katerega sva pripravljena tudi plačati, če je treba …… kontakt : 1978casper0106afnagmejlpikakom … lp
Sva dva moška 36 in 37 let, ki pa iščeva ženske, lahko tudi starejše (50+), katere bi bile pripravljene za sex storitev plačati določeno vsoto (torej sva žigola …. in ne, nisva gaya, da ne bo pomote …. Ker je situacija na finančnem področju pri naju švoh, sva se odločila za ta korak …. Vem, da vas je takih žensk kar nekaj, samo težko vas je najti …. Lahko si sama, sta dve, lahko tudi več …. ni ovir …. zmoreva marsikaj …. izvajava vsemogoče storitve, ni da ni …. (saj se ve, na kaj s tem misliva) …… vse za denar …..trenutno sva omejena na spodnjo Štajersko, Posavje in del Dolenjske …. Če se najdete v tem oglasu, pa se mi javite tukaj, da se o vsem natančneje dogovorimo … … Po drugi strani pa tudi iščeva kakšen žur, na katerem se fuka vsepovprek (edino moški – moški NE) …. neke vrste gangbang party ….. za katerega sva pripravljena tudi plačati, če je treba …… kontakt : 1978casper0106afnagmejlpikakom … lp
hej hej
mal se mi klepeta 😛
če je kakšen tipček za, pa naj se mi javi, bova poredna 😛
Iščem moškega izključno za sex. Lokacija: Osrednja Slovenija
Sem vitka, izobražena, z razčiščenimi pojmi.
Pogoj: starost 35+, vezani in pari prosim iščite drugje.
Še majl: postavni988@gmail.com
Iščem par, starosti okvirno 30-50 let, za intimno druženje.
Pričakujem diskreten, urejen, razgledan par. V paru me bolj zanima ženska. Ne zanima me samo seks, ampak čutnost, erotika.
Imam 41 let, visoko izobražena, prilagodljiva glede časa.
kontakt: nejkimaret@gmail.com
Iščem eno, ki bi se ga napila (ali pa ne, po želji seveda) za konec tedna v kakšnem klubu in da bi zaplesala v slogu klasičnega stiskavca. Torej mal grindanja ipd.. Sex odpade :p
25 let, 180 cm, suh, urejen …
če te zanima piši na enatrinic@gmail.com
Rad razvajam, bi se mi pustila razvajati z nežno masažico?Crklanjem?
Iščem, Punco/Žensko do 40let
Si za eno novo izkušnjo z nežnim razvajanjem? Mam 30let aktiven športnik, si za malo drugačen način spoznavanja? Osebo dobro spoznaš iz njenih odzivov na dotike… ob srečanju ti ponujam nežno masažo telesa, če si oseba ki uživa v masaži lahko dodava po tvoji želji še veliko erotike zraven in uživava oba… Sem odprtega duha in ljubitelj nudizma, hribov, če si za da rečeva kakšno več se oglasi 😉 lahko ti opišem podroben potek masaže da se lažje odločiš ter da ti malo domišlijo razgrejem,če hočeš 😉 si za?
Forum je zaprt za komentiranje.