Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Oi 🙂 sem mlad fant iz primorske star 22let in iščem damo ali dekle željno zabave, tako ki je ni strah se prepustit primorcu v roke da jo obdela 🙂 če se vidiš v tej luči, če te ni strah odkrivat nove stvari in če si avanturistka potem takem mi lahko brez problema odpišeš 🙂 v nasprotnem primeru se iskreno opravičujem za vzet čas katerega si porabila za branje tega sporočila in hkrati ti želim lep preostanek večera še naprej! 🙂

Iščem žensko staro do 58 let .Star sem med 40-50 let .Sem sirotinja od malena in iščem eno žensko
lahko si tudi vezana ki rabi pogovor in ljubezen kot jaz diskretno dolgoročno

Piši mi na preprosto1234@gmail.com

Polde poskusi še z drugo verzijo.

je kje kakšna da si dopisujeva po telefonu pa vroče slike pošiljava

http://med.over.net/forum5/read.php?39,10852497

Iščem žensko za skupna erotično, nežno, strastno uživanje. Zapeljevanje tvojega telesa v intimnih trenutkih. To kar si želiva oba a tega ni več doma. Zakaj tega ni doma? Veva midva. Da uživava in potešiva najini strasti, romantika, erotika in poželenje. Če imaš isto misel, željo se javi, te čakam. Popolna diskretnost naj bo najina skrivnost.(osrednje slovenska regija) mail: skupnouzivanje@gmail.com

Iščem žensko za skupno erotično, nežno, strastno uživanje. Zapeljevanje tvojega telesa v intimnih trenutkih. To kar si želiva oba a tega ni več doma. Zakaj tega ni doma? Veva midva. Da uživava in potešiva najini strasti, romantika, erotika in poželenje. Če imaš isto misel, željo se javi, te čakam. Popolna diskretnost naj bo najina skrivnost.(osrednje slovenska regija)

Če je kera puna tukaj za akcijo 18 – 25 let iz gorenjske naj mi piše na mail miha.bresar1@gmail.com
Lp.

zelo rad bi spoznal žensko za obisk swinger clubov po sloveniji in tujini

Polde ne rab druge verzije 🙂 Polde rab sam eno pravo priijetno žensko ki tudi ona rabi diskretno nežnost in pogovore 🙂

Katera pa je druga verzija 🙂 Polde išče eno osamljeno ,prijazno ki si tudi ona želi diskretnih nežnosti in pogovorov

Zdravo,sem 28letni postaven fant iz okolice logatca,in si želim spoznati žensko za resno vezo ,ki ima rada malo več kar se tiče sexa in bi ji bilo všeč da bi lahko poleg fanta/partnerja imela še kašnega pravega ljubimca ,ki je zelo obdarjen če si bi to želela,sam imam povprečnega 15cm.Si pa želim da bi bila moja punca/partnerka dobro potešena,rad bi jo razvajal…..

Iščem fuk frendico , ki obužuje sex na vse načine , oralno , analno , bdsm , domina , topli tuš , g-spot , šeškanje ,
bičanje , skratka takšno bolj packasto , ki nemore izraziti svojih erotičnih fantazij na svojih partnerjih ali prijatlih.Sam sem moški star 30.let , športne postave in športnik po duši , zelo dobro poznam žensko telo , zelo vzdržljiv ,znam se zadrževat ne zaključim v 2.min , počakam da se (pritisneš) , če težje doživiš orgazem , obužujem orgazem z squirtingom itd.

Sem iz ljubljane fuk frendico iščem na obmučju ljubljane , grosuplja , iv.gorice , litije , zagorja , vrhnike oziroma cele slovenije z srečanjem v ljubljani. Srečanje je 100.procentno diskretno v primeru da si v zvezi.
Če obstaja kašna sorodna duša mi piši na zasebno ali na Mail: ljubezenxd@gmail.com. Lep pozdrav.

Koliko poročenih ali vezanih vas išče avanturo ?

Vezano,samsko, vseeno.
Takšno , ki si želi bežno romanco.

Drage damice,kar pišite…
ljubitelj8@gmail.com za lažji kontakt

.
Od nekdaj se rad družim in pogovarjam z dosti mlajšimi dekleti. Dekleti, starimi od 20 do 26, 27 let. Sam pa imam malce več kot 60 let.

Prestar?
Že, že, ampak vsi, ki imamo 60+ let, nismo zgrbljeni, upognjeni, ne hodimo s palčko ali z berglo, nekateri uporabljamo pametne telefone, pri mobilcih razlikujemo med androidom in windows platformo, na računalniku imamo inštaliran windows 7 ali 8. Ali 10.

In ja: nekateri veliko vemo o življenju!
In svoje poglede in spoznanja radi podelimo še s kom. Mogoče z dekletom, ki nima primernih pogojev, včasih celo časa, da bi prišla do nekaterih, za življenje bistvenih spoznanj in resnic. Ker se ukvarja samo in le s svojo eksistenco. Ker jo situacija prisiljuje, da se po cele dneve ukvarja le z eksistenco.

To dekle pa mogoče rabi oporo. Mogoče potrebuje nekoga, da se mu izpove, potoži. In da dobi uporaben nasvet.

Kot rečeno: zakaj ne imeti 35 let starejšega prijatelja? Ki veliko ve o življenju.
Ki še kako dobro ve, da življenje ni samo internet, Facebook profil in tudi ne nenehno opozarjanje nase.

Je tako prijateljstvo prepovedano? Se ne spodobi?
Se ne spodobi mogoče zato, ker večina meni, da naj bi se 23-letnice družile le s 25-letniki? Čeprav so mnogi neresni, celo otročji…

Živim v Ljubljani. Piši z zaupanjem… sivolasi47(at)gmail.com

Glede na to, da vsi tega mogoče ne vedo: at = @.

P.S. Na zajedljive komentarje nekaterih, ki zagotovo sledijo, ne mislim odgovarjati.
Kajti internet zame ni poligon za žaljenje oseb, ki jih niti ne poznamo…

Kaksne komentarje pa pricakujes? Zavil si neki v celofan in se skusal prikazat naprednega. Mislis, da si edini, ki obvlada in pozna vse to pri teh letih? Lej stari, poln si kesa pa disijo ti puncke tko da ne leporeci tuki in ne bodi vzvisen. Tut ce se te kaksna usmili bo to izkljucno zarad dnarja in ne ostalih bedarij s katerimi si tuki opletal in dal vedet, da je ata v koraku s casom.. Get real!

🙂 🙂 🙂

Zanimivo, kako te ta oglas moti. Moti te toliko, da si se moral oglasiti….

In na kaj jih loviš ti, ki si zelo verjetno brez keša? Na tvoj dolg jezik, na tvojo nesramnost, ali mogoče na to, da pa kakšno stvar res obvladaš…

Se bojim, da si eden tistih, ki so tako “pametni”, da obvladajo VSE…

Zate je mlada tudi zenska stara 45+. Zakaj isces 40 let mlajse? Se bojis zrelih zensk? Ponujas ti mladim puncam samo pogovor in sex ali imajo vsaj kaj konkretnega za dobit od tebe? Mislim na finance.

Živjo,

jaz pa ti želim zaupati, da sem poročen, vendar se žena ne zmeni zame. Jaz pa bi rad marsikaj počel, eksperimentiral, užival v spolnosti, v življenju, preizkušal različne tehnike, položaje, žena pa nič….

Piši mi na mail

tadejka123@gmail.com

LP Tadej

Pozdravljene dame,

za popestritev spolnega življenja želim spoznati prijetno dekle, damo, poročeno, vezano, samsko. Imam 39 let, sem iz okolice LJ. Pišite mi na mail

tadejka123@gmail.com

Pozdravljene,
sem 30 letnik iz goriškega konca. Če je katera iz teh koncev za kakšno spoznavno pjačko ali kaj drugega brez obveznosti se javi na ZS. Zaželjeno da si v zvezi zaradi diskretnosti 😉

Kdo naj nosi najlonke in petke, zenska ali moski :-)?. In kaj ce ti povem, da zenske to tudi nosimo. Ti se vsak dan spomni name okrog 17 ure, ko kuham vecerjo v petkah. Ha ha ta mon je neverjeten

Hi, sem simpatičen in razgledan moški, ki išče žensko za nežna intimna druženja in erotične užitke. Kontaktiraj me, da izkoristiva življenje v polnosti čutov.

proeliator.anathemus@gmail.com

lok. : Koroška

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close