Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

folk, kje so ženske tu gor?
lol

Zdravo potrebna bejba tudi jaz bi ti jo z veseljem obdelal z jezikom(to mi je najboljša stvar pri sexu) sicer prihajam iz celja ampak razdalja ni problem. Sem zdrav, urejen, razgledan in čist…

Moj jeziček je zelo vešč lizanja in zaradi mene lahko samo ližem ker je to za mene najboljša stvar…okus in krči ko ti prihaja
piši se dogovoriva
lep dan

Pozdravljene drage dame, star sem 35, nepotešen doma (samo leži in da noge narazen) vitke postave, uživam v tem, da dama uživa in predvsem v tem, da jo lahko dobro obdelam z jezičkom… če ti odgovarja dopoldan se lahko dogovoriva…
čistoča,zdravje in urejenost so samoumevni
Lep dan
PS: če imaš željo danes imam čas tudi čez dan… 😉

Kaj beres in kaksnega psa imas?

Bi te prosil če mi pišeš na meil. Hvala

Iščem te, predvsem nežno, morda malce navihano, da mi posodiš tvoj dotik, diskretno, brez obveznosti. In ne bom ti ostal dolžan… Ljubljana iz. bližnja okolica (mozzaik@mail.com).

Iščem žensko, da bi me obdelala s strapom. Vse ostalo se dogovoriva.

Napiši mi privatno sporočilo oz. se mi javi na mail.

Terenc delim mnenje s teboj. Ce smo ze toliko nezadovoljnji v partnerstvu, bodimo vsaj toliko karakter in prenehajmo s taksnim razmerjem. Lahko mi pises na anastazija80@gmail.com

Ziujo sem 17 letnik ki isce mlado punco za druzenje, gledanje filmov, in pa tudi sex. Ce si za se mi javi po smsu ali pa pusti klic 070781168
P.s sem iz ok. Ljubljane, mobilen.

Urejen in simpatičen 32 letni iz lj.bi rad spoznal urejeno damo od 25 do 50 let za obcasna redna diskretna srečanja…pošlji zs

Se mail če katera ni reg.tu gor mi lohk piše na

Vrockomad@gmail.com

Iščem žensko, leta niso važna, ki bi mi za protiuslugo nudila erotično masažo, z veseljem pa tudi tebe zmasiram..

sem samski neobremenjen vedno pri volji za kako družbo izlet in podobno.
dobrodošla kaka ženska družba,in iskoristiva prosti čas.
lp…

Se vedno, Nič!

he.vse najbolše v 2016,
kako si pa ti kaj

Na kratko – iščem eno damo iz 02 območja, ki je za t.i. prijateljevanje s popestritvijo 😉 prednot imajo predvsem starejše ženske, ki bi bile za omenjeno s 33 – letnikom…odg. lahko na mail mladstarejso@gmail.com

sem m 43 l vitke p ok lj samo za intimna srečanja lp,

Živjo! Sem iz Ljubljane, 40 let, urejen, simpatičen, visok in skrbim za svoje telo. Iščem primerno kandidatko, za občasna srečanja – prednost, če si tudi ti poročena ali vezana. Rad razvajam žensko, tako in drugače, javi se na

RadoDarenNjo@yahoo.com

Iščem kakšno, ki bi šla kdaj plezati. Recimo v pcl, ali pa v skalo, ko bo vreme primerno.

In ja, pomožnosti samsko.

-> lllzzz.plezanje@gmail.com

Fak, v momentu pozabil geslo za email.

Torej, če bi katera-samska kaj plezala, naj me kontaktira na:

plezanjenovo@gmail.com

lahko si samska ali vezana
od 18 let naprej…
do cca 45let
devica ima privilegije

ojla

je kera da bi me gledala :)?

vec na zs

Če je kdo zainteresiran za nošene petke, najlonke.. naj se javi 🙂

Zdravo! Sem Fofana mati treh otrok iz koroske. Pred parimi leti se mi je moz ubil ko je popravljal kosilnico. Od takrat se nisem videvala z nikomer, saj se mi je zdelo, da bi s tem skrunila spomin nanj. Zdaj pa se mi zdi, da je cas da spet spolno zazivim. Zaenkrat pa iscem le nekaj moske druzbe.
LP Fofana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close