Iščeva par
Pozdravljene drage dame, star sem 35, nepotešen doma (samo leži in da noge narazen) vitke postave, uživam v tem, da dama uživa in predvsem v tem, da jo lahko dobro obdelam z jezičkom… če ti odgovarja dopoldan se lahko dogovoriva…
čistoča,zdravje in urejenost so samoumevni
Lep dan
PS: če imaš željo danes imam čas tudi čez dan… 😉
Terenc delim mnenje s teboj. Ce smo ze toliko nezadovoljnji v partnerstvu, bodimo vsaj toliko karakter in prenehajmo s taksnim razmerjem. Lahko mi pises na anastazija80@gmail.com
Se mail če katera ni reg.tu gor mi lohk piše na
Na kratko – iščem eno damo iz 02 območja, ki je za t.i. prijateljevanje s popestritvijo 😉 prednot imajo predvsem starejše ženske, ki bi bile za omenjeno s 33 – letnikom…odg. lahko na mail mladstarejso@gmail.com
Živjo! Sem iz Ljubljane, 40 let, urejen, simpatičen, visok in skrbim za svoje telo. Iščem primerno kandidatko, za občasna srečanja – prednost, če si tudi ti poročena ali vezana. Rad razvajam žensko, tako in drugače, javi se na
Iščem kakšno, ki bi šla kdaj plezati. Recimo v pcl, ali pa v skalo, ko bo vreme primerno.
In ja, pomožnosti samsko.
Fak, v momentu pozabil geslo za email.
Torej, če bi katera-samska kaj plezala, naj me kontaktira na:
Zdravo! Sem Fofana mati treh otrok iz koroske. Pred parimi leti se mi je moz ubil ko je popravljal kosilnico. Od takrat se nisem videvala z nikomer, saj se mi je zdelo, da bi s tem skrunila spomin nanj. Zdaj pa se mi zdi, da je cas da spet spolno zazivim. Zaenkrat pa iscem le nekaj moske druzbe.
LP Fofana
Forum je zaprt za komentiranje.