Iščeva par
40+ ločenka, močnejše postave iz osrednje Slovenije bi rada spoznala nevezanega prijetnega moškega za klepet, druženje in ob kemiji tudi vezo.
Oila
A se najde kera dama ali punca za druženje in uživanje?
Sem resen urejen in diskreten fant.
Leta niso ovira.
Lahko se javiš v zs Ali meil manuel@briskula.si
Rabi li katera porocenog moskog 34 let za diskretno druzenje mikimilanmiki@gmail.com viber 070384284
Neznanka javi se na rakun149@gmail.com
spoštovana prijateljica ali neznanka si morda resnično želiš uživanja ter se imeti lepo? ti manjka nekdo ki te resnično noro dobro poliže in obdela v narekovaju poteši? javi se mi pa se zmeniva ,pogoj stroga diskretnost urejenost in zdravje milangabro@gmail.com
Hej pa da probamo iscem zensko
Star 32l visok 178 normalne postave in sicer sicem starejso za kaj resnega ce se ojameva preko klepeta se lahko spoznava tudi v zivo ne moti me ce imas otroka ustale ki varate prosim velik krog moj mail vednoza445@gmail.com lp
40 letni urejen in diskreten moški, iščem damo za občasno druženje. Pošlji zs ali mail na: simpaticen40@gmail.com
Zivjo, imam zeljo spoznat ful suho, nepoteseno, mlado punco… Ki rada jaha… Bi rad, da ona mene poseksa.. Sem pa zelo vzdrzljiv, tako da bi se najahala kolikor te je zelja 😁 star 36, 186 cm, 90kg, sportn, resn, pozitivn, za smeh….. dawid.neo1@gmail.com
A res ni kakšne iz koroške ali okolice, za lizanje in masiranje stopal nyc908@gmail.con
23 letni, samski, normalne postave (180/90), sproščen in nezakompliciran. Mobilen in diskreten, leta mi niso pomembna. Iščem njo za avanturo, dopisovanje, karkoli nama bo ustrezalo. ZS ali mail: breze77dd@gmail.com
Iščem žensko družbo za sex… Sem vezan, stara 29, ravno prav obdarjen (no to je subjektivno :)), iz Štajerskega konca. Prosim kontakt na mail (leta niso pomembna, starejše je boljše? ;)).
Preberi vse!
Iscem tipa 30+ za dopisovanje
Zgolj prijateljsko.
Manjka mi moska druzba prijateljstvo da se ujamem z enim v nulo 🙂
Zakaj moski in ne zenske,preprosto ker mi ni do opravljanja afnanja itd ostalih glupih zenskih zadev.
Ne dodajate me potrebnezi tudi ne starejsi od 38let oziroma na splosno tipi s kakrsnim koli namenom kar se tice seksa ker me ne zanima 🙂
Iscem nekoga za dopisovanje mogoce nekoc srecanje ce se ujamemo seveda prijateljsko.
Vem da se ni fajn ment glih s ksnim pacientom ali extra zapuscenim debelim clovekom tako da tudi tukaj prosim za obvoz 🙂
Kar se mene tice bi se opisala kot zelo prijazna direktna lusna naravna vitka 160/50 mladosten videz
Dodajte samo iz :
Ljubljana in bliznja okolica!
Piši na ljubljancanxl@gmail.com
Diskreten iz Ljubljane 46 let.
Forum je zaprt za komentiranje.