Iščeva par
Pozdravljene,
sem fant iz okolice ljubljane.
Visok 190, sportnik, dobro obdarjen. Iscem zenske za sporoščena druzenja, ne nudim plačila.
bodi 18+, urejena, zdrava in normalna.
mail: dcmo2111@gmail.com
Zdravo piši mi na klopotecdva@gmail.com star sem 31let 19cm sem iz okolice trebnjega
moj mejl je milangabro@gmail.com se resen diskretem nudim ti vrhunske užitke star sem 50 let
Želim spoznati žensko za dopoldanska srečanja iz okolice Celja, sem resen, diskreten, bodi mi podobna in če si želiš, mi piši na: su277273@gmail.com, zaželjena redna srečanja
Drugačna, piši na rakun149@gmail.com…48 let.
Drugacna pisi mi na mail gorenjc666@gmail.com pa se bova vse zmenila sem.pa 42 letni
sem 22 letni devicnik ki isce punco ki bi mi pomagala zgubiti nedolžnost.
sem atlestke postave 185 cm, 83 kg. zaželene so predvsem starejše ženske.
tilenkot999@gmail.com
Pozdravljena dama,
Sem poročen moški v 40-ih, urejen in športno aktiven. Naravnost povedano, ni mi dovolj 1x na mesec ali pa še manj. Po tej poti iščem damo, ki je dovolj pogumna in si prizna, da tudi njej ni dovolj 1x na mesec. Ne iščem lepotice, ampak žensko, ki skrbi za svoj um in telo. Z veseljem se odzovem na vprašanja, kritike in seveda tudi pohvale Lep pozdrav, dama, ki išče.
Kontakt na mitjan200@gmail.com
Zdravo sem 28 fant iz okolice novega mesta lahko sem tvoj SUGAR DADDY piši mi na kren112david@gmail.com
Urejen, vezan, diskreten, zanesljiv in prijeten moški sredi 50 -ih let iz zahodno dolenjske regije iščem prijetno žensko ( zaželjeno vezano) , ki pogreša pogovore in še kaj več. Zaželjeno je , da si iz okolice navedenega območja, urejena prijetna in se najdeš v opisanem. Poskusiva najprej z dopisovanjem, če se ujameva lahko nadaljujeva …. Piši mi na : ljubim30@gmail.com
iščem kako punco ali žensko leta niso pomembna za avanturco med poletjem, star sem 21 let kontakt na nocnijunak21@gmail.com
Pozdravljena, sem samski, M23/193/100/ povprečna postava. Prihajam iz Maribora z črnimi lasmi ter modrimi očmi. Osebno sta mi pomembni higiena in diskretnost. Rad pa se poigram z nežnejšim spolom, nimam posebnih fetišev. Jaz menim, da imam pri sebi vse “porihtano”? Če si zainteresirana za komunilacijo ali srečanje se veselim odgovra tu ali na Je.Be96Mb@gmail.com, Snap Je.Be96 ali skype Je Be.
iscem njo,da ji redno lizem ritko…pisi na sondey4444@mail.com
Sva mlad par sredi tridesetih in iščeva dekle ali damo za skupne avanturice.
Sva diskretna prijazna in urejena. Prosim prosim samo resne.
Kontakt: 84midva84@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.