Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Pozdravljene,

sem fant iz okolice ljubljane.
Visok 190, sportnik, dobro obdarjen. Iscem zenske za sporoščena druzenja, ne nudim plačila.

bodi 18+, urejena, zdrava in normalna.

mail: dcmo2111@gmail.com

Spoštovana dama,če ti je v domači postelji kdaj dolgčas,pogrešaš nežnost in strast,ogenj in led,se javi. Lahko nama je lepo. Brez obveznosti,lahko pa tudi samo kavica in klepet.Sem 47 letni,poročen. Ljubljana.

Spoštovana dama,če ti je v domači postelji kdaj dolgčas,pogrešaš nežnost in strast,ogenj in led… Lahko nama je lepo. Brez obveznosti,lahko pa tudi samo kavica in klepet.Sem 47 letni,slovenec,urejen in poročen. Ljubljana.

Zdravo piši mi na klopotecdva@gmail.com star sem 31let 19cm sem iz okolice trebnjega

43 let. Povprecne postave. Samostojna. Iscem popolnoma diskretnega, razgledanega gospoda, ki mu nudenje zenskega uzitka ni tuje. Pricakujem občasno druzenje na dolgi rok, prostor in (romamtiven) aranžma je tvoja naloga. Bodi iz Lj in starejsi od 40.

A če dodate nekaj centimetrov, ga kaj lažje namočite? Nekako dvomim v to…

moj mejl je milangabro@gmail.com se resen diskretem nudim ti vrhunske užitke star sem 50 let

Želim spoznati žensko za dopoldanska srečanja iz okolice Celja, sem resen, diskreten, bodi mi podobna in če si želiš, mi piši na: su277273@gmail.com, zaželjena redna srečanja

Drugačna, piši na rakun149@gmail.com…48 let.

zdravo…
čakam te na:najdencek1@gmail.com
lep večer.M

Drugačna….registriraj se:

Drugacna pisi mi na mail gorenjc666@gmail.com pa se bova vse zmenila sem.pa 42 letni

sem 22 letni devicnik ki isce punco ki bi mi pomagala zgubiti nedolžnost.
sem atlestke postave 185 cm, 83 kg. zaželene so predvsem starejše ženske.
tilenkot999@gmail.com

si ujeta v monotonosti zakonskega življenja in si želiš zabave? sem 40 letni moški, športnik, urejen. Poročen, diskretnost nujna

Pozdravljena dama,
Sem poročen moški v 40-ih, urejen in športno aktiven. Naravnost povedano, ni mi dovolj 1x na mesec ali pa še manj. Po tej poti iščem damo, ki je dovolj pogumna in si prizna, da tudi njej ni dovolj 1x na mesec. Ne iščem lepotice, ampak žensko, ki skrbi za svoj um in telo. Z veseljem se odzovem na vprašanja, kritike in seveda tudi pohvale Lep pozdrav, dama, ki išče.
Kontakt na mitjan200@gmail.com

Zdravo sem 28 fant iz okolice novega mesta lahko sem tvoj SUGAR DADDY piši mi na kren112david@gmail.com

Urejen, vezan, diskreten, zanesljiv in prijeten moški sredi 50 -ih let iz zahodno dolenjske regije iščem prijetno žensko ( zaželjeno vezano) , ki pogreša pogovore in še kaj več. Zaželjeno je , da si iz okolice navedenega območja, urejena prijetna in se najdeš v opisanem. Poskusiva najprej z dopisovanjem, če se ujameva lahko nadaljujeva …. Piši mi na : ljubim30@gmail.com

Sem samski 27 letni moški, urejen, športne postave in iščem žensko staro do 35 let za intimne trenutke in za daljše obdobje. Če se v redu ujameva, lahko tudi kaj več. Zaželjeno je, da si iz območja Maribora ali okolice. Če te zanimam, mi piši v ZS, da si izmenjava tudi kakšen drugi kontakt.

Sem star 43 in bi si želel kak zmenek z damo okolica ce

Bi se katera udeležila erotične masaže v dvoje. Masira ženska v erotičnem salonu. Obisk plačam seveda jaz. lp

Zdravo, sem tip star 40 let, misicaste postave z dobrim orodjem. Rajcajo me starejse dame 50-60-70 let ce je katera za diskretna stecanja, naj se prosim javi.

iščem kako punco ali žensko leta niso pomembna za avanturco med poletjem, star sem 21 let kontakt na nocnijunak21@gmail.com

Pozdravljena, sem samski, M23/193/100/ povprečna postava. Prihajam iz Maribora z črnimi lasmi ter modrimi očmi. Osebno sta mi pomembni higiena in diskretnost. Rad pa se poigram z nežnejšim spolom, nimam posebnih fetišev. Jaz menim, da imam pri sebi vse “porihtano”? Če si zainteresirana za komunilacijo ali srečanje se veselim odgovra tu ali na Je.Be96Mb@gmail.com, Snap Je.Be96 ali skype Je Be.

iscem njo,da ji redno lizem ritko…pisi na sondey4444@mail.com

Sva mlad par sredi tridesetih in iščeva dekle ali damo za skupne avanturice.
Sva diskretna prijazna in urejena. Prosim prosim samo resne.
Kontakt: 84midva84@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close