Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

ljubljancanxl@gmail.com Sem 46 let iz Ljubljane,

Iščem punco za spoznavanje, resno zvezo, druženje, prijateljstvo, skupno kolesarjenje. Sem 27 iz okolice Maribora, živim na vasi, rad imam živali, sem zaposlen. Piši v zs ali na yerbamate4u2c@gmail.com , predlagam, da zraven dodaš svojo sliko in ti jo kasneje vrnem.

želi spoznati damo z 80 E ali 90 D košarico.

Smem vprašati, zakaj ravno ti dve košarici Oz. obsega😉?

Jaz glede tega nimam omejitev..
Če je katera za avanturo …
tade7992@gmail.com

iščem žensko, ki bi mi vzela nedolžnost. iz maribora, lahko tudi iz lenarta.
star sem 23 let, atletske postave, 185cm, 83kg.
iščem predvsem izkušeno žensko, pripravljen sem tudi plačati…
piši na tilenkot999@gmail.com

To bo refleks iz ranega otroštva 😉

Caw bejbe!
Bom kar presel k bistvu, iscem studentko oz damico do nekje 35 let, ki bi bila vesela sexy sponzorja ali sugar daddyja.

Malce o meni, da bo odlocitev lazja, zivim v Ljubljani, sem financno preskrbljen, zelo dobro skrbim zase in temu primerno tudi izgledam, visok sem 181 cm, temnolas…

Zdaj pa se malo o damici, ki jo iscem, torej zazeljeno je, da si studentka(lahko tudi malce starejsa), da poznas pomen besede sugar daddy oz sponzor. Ne iscem profesionalne sportnice ali misice, bolj kot postava je pomemben odnos in pa zelja po dobrem fu… 🙂

Kandidatke vabljene, pisite mi na temnacokolada@protonmail.com

P.S. ko/ce mi pises se prosim opisi (starost, visina/teza, …), cim vec, tem bolje. Pa nisem hud, ce imas kaksno vprasanje, kar na dan z njim……

Sugar daddy ☺️
Zelo privlačno napisano.. me pa nekaj zanima. Imaš morda kakšno željo, od kod naj bi damica prihajala?
Lepo se imej 🥂🌞💃🏼

Eh, sem preletel nekaj zadnjih strani pa nimam več veliko (za)upanja, pa vseeno, evo me, morda ravno to seme pade na plodna tla!

Sem 39, nekoliko introverten in gluh, kar mi malce oteži navezovanje stikov. Pogrešam prijetno družbo, v kateri mi ne zmanjka besed (še prevečkrat naletim na zid enozložnih odgovorov, ki mi dajo občutek, da govorim v prazno). Ne iščem sugar baby, ne iščem avanture za eno noč, samo prijetno družbo s ščepcem humorja in dobršno merico dobre volje.

Po možnosti z delujočo klimo.

Iščem žensko samo za sex (če si bova všeč tudi crklanje)… 22 let, atletska postava, lep, zabaven. Piši na : wazzup1458@gmail.com

Hojla! Kaksen je tvoj starostni domet: 20, 30, 40 let? Pa se, od kod prihajas…

Zdravo. Si moski ali zenska? Mene zanimajo zenske od 25 do 55. Prihajam iz okolice Celja in ce je katera zainteresirana lahko navezeva stik na ggufogg@gmail.com Lp, Simon

Bučko :), odzvala se je tipu, ki išče žensko, torej je ženska. (Pa ne zdaj o tem, da je tu gor večina moških, kar sicer zagotovo drži.)

Koliko si star?

47 jih stejem. Mail sem napisal, tam se bova lazje kaj pogovarjala. Tu vidim da so ljudje delezni predvsem obsojanja in presojanja.

Pa v katerem delu navedenega obmocja si ter od kod ce smem vprasati…

Oj. No ocitno sem zate prestar… Skoda! Lp Simon

Živjo,
Jaz bi pa rad spoznal žensko iz okolice Kranja za druženje al pa samo za sex… Star sem 45 let iz Kranja, samski oče dveh otrok. Rad imam šport. Če se katera najde kar pogumno 🙂
nightrunner.vc@gmail.com

Ali res na tem forumu ni nobene urejene gospe med cca. 35 in 55 leti, ki bi jo zanimali pogovori in obcasne neznosti urejenega in razgledanega moskega pri 47. letih?

Ni vse crno ali belo. Jaz iscem odtenke vmes.... Simon

Sem vezan 37 letni novomescan in iscem njo za… za zacetek za dopisovanje…

Zivjo bi te zanimalo srecanje z 25letnim fantom?

Sem poročen, star 38 let iz Celja. Želim spoznati dekle, žensko ali damo za večkratna redna srečanja. Sem urejen, vezan z družino, obožujem vožnjo z motorjem lahko pa se zapeljeva na morje in s čolnom raziščeva skrite kotičke Dalmacije. Sem srednje postave 186/100/18, telo mi pa krasi več tattoojev. Razgledan sem na večini področij tako, da s komunikacijo nimam težav. Pri sexu me vzburja ko odkrivam kje so tvoje meje, obožujem oralo in te pripeljem do več orgazmov, lahko združiva tudi prijetno bolečino z užitkom (beri rahel BDSM, vezanje) seveda če sva oba ZA. Starost in postava nista ovira. Več pa v nadaljevanju, tudi s kakšno slikco…. Piši na mail cobra300@gmail.com

Vsake toliko časa vidim kak tak oglas na različnih forumih. A nekih namenskih spletnih strani glede tega pa nimamo?
Saj vem, še Urgenca je bolj tako-tako – se je že pisalo tudi tukaj o tem.
Slovenke so očitno virtualno bolj zadržane:) Ali je pe je Slovenija preprosto premajhna.

Sem sicer eden tistih, ki bi raje kaj spoznal v živo. In še eden tistih, ki jim tudi tam ne gre. Za predloge sem odprt. Verjetno še marsičesa ne poznam in nevem kako te stvari potekajo.

Par 34 let isce damo za klepet druzenje ali kaj vec resen diskreten par. Pisi na mail upajmo@gmail.com pisite resne hvala mwaaa

Pozdravljene!
Iscem diskretno, najraje poroceno zensko za strogo diskretno eroticno razmerje na daljsi rok. Ne iscem resne zveze, to ze imam…iscem nekaj vznemerljivega, novega, obcutke, ki v zvezi zal z leti izzvenijo…pa tud zivim po nacelu, da bom na koncu bolj obzaloval stvari, ki jih nisem pocel kot napake, ki sem jih pri tem storil. 😛 Bodi urejena, resna, samozavestna…leta niti niso pomembna..kar se izgleda tice imam rad manjse in bolj drobne zenske ni pa nujno, saj mi je sama energija cloveka pomembnejsa od izgleda. Zazeljeno je, da rada eksperimentiras, nimas predsodkov in bi rada preizkusila kaj novega, vznemerljivega. Lahko mi zaupas svoje skrite fantazije, ne bom obsojal. 🙂 Mogoce bi poizkusil tudi s kaksnim normalnim parom. Sam sem razgledan, urejen in sportno aktiven moski iz podravske regije, 180/80/18, 35let. Pisi mi, ce te zamika…. hellofacrab@gmail.com cav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close