Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Aja… Lahko napišete tudi cel vas cenik npr. Faganje-_€…

Fafanje*

Sem iz MB in sem nor na zenska stopala. Ce se najde katera ki to razume in bi bila pripravljena da mi izpolni zivljenjsko zeljo po ljubkovanju stopal naj se lepo prosim javi. mislec24@hotmail.com

kje ste sedaj vezane…tudi sam sem vezan in si želim popestritve…
se je komu že oglasila katera?
kako študentko bi tudi finančno podprl če bi bila za redna srečanja…

Star sem 37 let in nisem samski in po tej poti bi rad spoznal resno diskretno mamico za diskretno prijatelstvo iščem predvsem zaupno prijateljico za kakšen pogovorček s časoma mogoče kaj več brez obveznosti.
Vem,da bo mogoče kakšen neumesten komentar vendar bi prosil,da se neresne osebe vzdržite in dajete samo normalne in konkretne pripombe.
HVALA L.P

sem mlad19 bsx. mendarluka@gmail.com

Pozdrav vsem skupaj.
Velikokrat sem že zašel na ta forum, ko sem iskal kakšen odgovor, mnenje ali vašo izkušnjo. Zato sem se odločil, da se tudi registriram, da lahko tudi sam izrazim svoje mnenje ali postavim vprašanje.

Da preidem k zadevi. Iščem žensko , žensko ki ima podoben pogled na svet kot jaz. Torej s čim manj kompliciranja. Pred časom sem postal samski in močno pogrešam žensko v mojem življenju. Sploh pa sedaj, ko zunaj postaja vse topleje in domišlija, potrebe, fantazije so toliko bolj neukročene.
Iščem osebo, tako za popestritev spolnega življenja, kot morebitno partnerko. V svoji namenih sem odkrit in se vedno držim dogovora. Letos bom dopolnil 29 let, sem nekadilec, prihajam iz okolice Celja. Po postavi sem vitek, saj je 10 letno tekmovalno ukvarjanje s športom pustilo na meni pozitvne posledice.

Torej študentke, gospe v najlepših letih, obupane nad “sodobnimi” dedi, normalne, nenormalne in ostale ženske, veselim se vašega odziva.

Kako si napisal. Obupane. Iz zapisa je razvidno, da si ti kar precej obupan. Katera pa hoče obupanega?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

@Primož res vam zavidam te sposobnosti, da človeka po predalčkate in podredite na osnovi nekaj vrstic. Dopuščam možnost, da sem v nekaterih očeh, kot praviš, obupan. Nevem pa s kakšno pravico me obsojaš, ker ne ustrezam tvojim merilom in ker izkoriščam možnost, ki mi jo ponuja internet?

Mlada okrogla punca nudi divji sex,pišite na:

Submissive_lady27@hotmail.com

Zanima me ce ima katera zeljo se preizkusit v troje..?

vedno 🙂

je kak par da se dobimo

Pozdravljeni,
Mene pa zanima, če katero rajca lulanje.
Hvala in l.p.
Miha

Za vse zenske z zeljo po debelem kurcu in razvajanju.

Fotko lahko posljem na mail. lp

kok pa je debel? in dolžina? na fotki se to ne vidi, zato me najprej zanimaj mere!

cca 18 dolg in 17 obseg

Vezana punca potrebuje sex: pokerslut26@yahoo.com

sem ful potreben noro rad ližem pičko in ful obužujem razne igrice. draga ženska mam svoj prostor kontaktiraj me in se dobiva. IŠČEM IZKLJUČNO ŽENSKO milangabro@gmail.com

Pozdaravljeni iščem dekle za ples z menoj .
Rd bi tudi izvedel kje se lahko dobeva da bi se lahko lubčkala .

Pozdravljene dame,

Štejem 27 pomladi, prihajam iz obale. Sem resen, disrekten ter predvsem strasten.
V prvi fazi iščem kolegico (za kako pijačo v štartu), da vidiva kolko je kemije, nato pa kaj več.
Če se da bodi vezana (ni pogoj). Brez starostne omejitve. Za prostor poskrbljeno, bodi na relaciji kp-lj.

KOntakt: koki1713@gmail.com

Iščeva diskreten par,ali pa samo njo (do 40 let), with open minds,za občasno skupno druženje.

Pozdravljeni,
Rad bi spoznal žensko, ki ji je všeč pissing.

Moski, 41 let, temnolas, vezan, rahlo perverzen, iscem zensko za avanturo.

smrekovlist@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close