Iščeva par
Sem urejen, (vezan) podjetnik v srednjih letih, športne postave, imam visoko izobrazbo… iz Ljubljane.
Kar nekaj časa je zorela odločitev, da vstopim na internetni vlak, se odpeljem v “vsemogočni splet”.
In zgodilo se je…
Rad bi spoznal prijazno, simpatično, “neobremenjeno” dekle oz. žensko z občutkom za nežno masažo (“industrijske” ponudbe me ne zanimajo).
Ponujam korekten odnos, prijetno družbo, morda celo malce smeha… in ustrezno “oddolžitev”, lahko kot finančno pomoč :))
Diskretno in brez obveznosti.
Kontakt: mozzaik@mail.com
Iščem podrejeno za posteljne avanture. Sem iz Kranja star 37 let s svojim prostorom.
Če se najde kakšna naj prosim piše na vikingrdeci@gmail.com
Lp
Pozdravljeni.
Iscem vec informacij o sexu v mestu Rijeka oziroma Opatija. Zanimajo me vase izkusnje iz te regije..vse o erotiki, sexu, swingerstvu; kje iskati, se vclaniti mogoce v kak klub.
Selim se v Opatijo cez poletje..zato na plan z izkusnjami in predlogi.
Sam ne najdem nic na spletu. Ocitno je to se tabu tema.
Hvala in vabljeni v Opatijo.
37 letni samski moški iz Kranja pogrešam nežno žensko dušo. Želim si intime, ki se lahko razvije tudi v kaj več.Sem zdrav, diskreten, normalen in s svojim prostorom.
Moj meil je : kranjcan37@gmail.com
Vezan iščem vezano, razvezano ali samsko.
NJO
star sem 32 let, športnik iščem dekle za diskretno avanturico. Okolica kranja – ljubljane.
Pozdravljena,
imaš finančne težave oz. bi ti prišla prav denarna pomoč? Si samska, bodisi študentka, mamica samohranilka in si želiš daljše finančne pomoči, potem se mi javi. Da v nadaljevanju pojasnim kaj iščem: Iščem občasna intimna srečanja na daljši rok, od tebe pričakujem urejenost ter resnost. Iz moje strani je resnost ter diskretnost zagotovljena, sem prijeten moški, ki si pač ne želi resne zveze. Prosim da mi profesionalke NE pišete, ker me NE zanimate, vse ostale pa, če si se našla v tem in bi te interisiralo vse skupaj, potem te vljudno vabim, da se mi javiš in če bova našla interes ter skupno točko, potem je to to, kar sem iskal. Oglasi se mi s sporočilom na mail, katera najdeš v mojem profilu.
Daš kak kontakt, da zrihtam Maldive za dva. Lahko tudi Reunion?
Daj kar na baronaffenguntz@gmail.com
Če boš imela kako pot v LJ me kontaktiraj na baronaffengutz@gmail.com 😉
zdravo punce, sem prijeten simpatičen štajerc star 22 let, sprašujem se če se morda najde kje kašno dekle 20-30 let za kak zmenek, s prva ne pričakujem kaj resnega le rad bi kakšno skupno druženje, seveda ob simpatiji kaj več, se najde kje kakšna??? lahko pišeš na hihi5134@gmail.com lp
Forum je zaprt za komentiranje.