Iščem prijateljico
Torej mečem folk v eno kanto, zakaj je temu tako, si tudi lepo razložila – OK :)[/quote]
Zanimivo, kaj vse nekateri preberete. Eni ste pravi umetniki v teh predstavah, kaj drugi pišejo (in kako zgledajo). 😉
Zanimivo, kaj vse nekateri preberete. Eni ste pravi umetniki v teh predstavah, kaj drugi pišejo (in kako zgledajo). ;)[/quote]
Boš tožil mojo umetniško žilico? Kar pogumno :)[/quote]
Mah, kje pa. Umetnost je treba vsaj nadgrajevati. 🙂
Velika večina niti ne ve, kaj pomeni dobro prijateljstvo in na čem je to grajeno. Totalno smešno mi je, ko nekdo izpostavlja videz, za dobro prijateljstvo, prej bi pričakovala kake druge karakteristike človeka, kot je njegov vizualni izgled.
Bolj kot to, cenim pri ljudeh iskrenost, direktnost in da je res zaupanja vreden človek, pač kar se mu pove, to ostane med nama, to je pa dan danes velika redkost!
Če že iščete prijateljstvo, dajte tudi napisat iz katerega konca Slovenije prihajate.
Sicer pa, če želiš me lahko kontaktiraš prek ZS.
Vidim, da so ti uničili temo.
Tudi jaz iščem tako družbo. Če daš kontakt bi ti pisala. Mogoče poveš od kje si?
Čeprav mogoče raje to zadržiš zase in daš le mail, da ti pišem.[/quote]
Če ji ne uspe shujšati in če je to njena želja, potem pomeni, da še vedno živi in se prehranjuje premalo zdravo.
Vsak človek je subjekt s svojimi tipičnimi genetskimi zasnovami, zato ni objektivne zdrave prehrane.[/quote]
Razumem. Ma, težko bi rekla, da je shujšati njena velika želja. Ko je šla čez stare družinske fotografije, se je nekako sprijaznila, da je podedovala neko dokaj specifično telesno konstitucijo. Se je pa odločila, da ne želi izgledati “želejasta”, kar je tudi dosegla. V resnici se zdi, da zlahka nosi svojo težo, ni zakompleksana, v nobenem smislu je ne bremza.
Se strinjam.
Forum je zaprt za komentiranje.