Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IŠČEM DRUŽBO

IŠČEM DRUŽBO

na, pa me nesejo “visoka” merila, pa vse drugo klapa.

hmm, tu je nekaj takih , ki so imele visoka merila, iščeš kaj v tem stilu?

Jooj…kolk imate nekateri težav?!!! Ja merila so visoka, verjetno za večno tu, k se toliko spotikate ob njih!! Sicer pa to ni pomembno. Tista, ki misli resno, se mi bo javila privat in vprašala vse kar jo zanima! Ostali se pa pač ukvarjajte z različnimi ugibanji, kaj, kako, zakaj, kaj če bi..itd, itd.

rekreativka…žal nimam “recepta”, je pa res mogoče lažje glede tega, če si doma v večjem kraju oziroma blizu. Sem pa tudi sama priseljena tu na novo in zato tudi malo iščem preko neta, ampak kot opaziš je samo en kup kometarjev (predvsem moških….sej če bi napisala, da iščem simpatičnega moškega za igranje tenisa, bi bilo pa vse OK…).
Vsekakor pa upam, da to prebere tudi kakšna iz mojega konca in bo zainteresirana. Bomo videli.
Hvala za lepe želje.

emmm … kaj pa ta pojem visoka merila sploh pomeni ???
kolikor poznam žensko 2dušo” je z vsakim leto desc lahko grši, bolj len … do tega, da zadošča že, da sploh obstoja v bližini — pa so “merila” menda še vedno “visoka” – o descu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Lady, tako nekak je to. Saj tudi, če bi ti iskala moškega, bi imeli isto kup stvari za povedat. Pač jim je dolgčas.
Zgoraj vidim, da je ena tema glede hribov. Nisem brala, samo par objav, mogoče so tam bolj resni. Čisto zgoraj na vrhu te strani je tema.
Smotano je ja. Ker če greš pa na kak portal kot je Netlog, Badoo iskat tako družbo, te bodo pa zasuli razni avanturisti.
Mogoče portali kot je Tekaški portal, razni kolesarski, planinski portali. Nisem pa še našla kakega portala, kjer gre bolj za tako splošno rekreacijo, več različnih športov.

Hvala za informacijo. Bom pogledala,ker tudi jaz še nisem kaj dosti raziskovala po tej strani. Se strinjam, glede portalov. Tudi jmen zanima bolj vsestranskost. Bom še malo raziskala po netu in če kaj pametnega najdem ti sporočim.

Si malce sposojam temo. Ima kdo idejo kje naj objavim oglas, da najdem skupino par ljudi, ki bi šli zraven na neko pustolovsko aktivnost. Rafting in podobne zadeve. Jaz ne prodajam, da ne bo pomote.
Šli bi pa vedno organizirano, h kakemu resnemu organizatorju, z vodniki in opremo seveda.

No, eni komentarji otročji, eni na mestu. Res je pa, da je avtorica, če želiš brati še med vrsticami, ne samo tekst, napisala zelo dvoumno sporočilo. Tako da imate prav eni in drugi. Vse je odvisno kako kdo kaj prebere.
ZS pa – kolikor sledim danes- niso več ZS, ampak samo počasnejši prikaz napisanega v javnosti 🙂

zlato pravilo..Če kaj ne veš vprašaj? …in ne tavaj v temi!…

POPRAVEK UVODNEGA SPOROČILA

Iščem družbo pozitivne ženske za ( obisk fitness-a, tek, odbojko, tenis..ipd.) Zaželjena lokacija-Lj z okolico, starost od 25-50 let. Imam pa željo, če se oglasijo samo osebe, ki so resne, ker za razne “kritične analize” je tukaj dovoj drugih tem.

V času od 24. do 28.6. se bo v Brežicah odvijal dogodek Brežice, moje mesto. Jaz pa iščem družbo, s katero bi se skupaj odpravili na to, se družili, kaj popili, se udeležili kakšnega koncerta ipd. 🙂 Star sem 30 let, kontaktirate me lahko preko zs ali na mail brezican30@gmail.com

Sem 29 letnica z gorenjskega konca. Če je katera za kakšno kavico, sprehod, … mi lahko pišete na ZS.

Zakaj, a bi šla na NICE NIGHT FOR A WALK ?

A tipi pa ne smemo priti ? Bi lahko malo seme sejala skupaj po njivi…

Iščem žensko družbo za aktivnosti( tek, tenis, kolesarjenje.), sprehode, kavice… Sem iz Maribora, stara sem 40 let. sienna_sumer@yahoo.com

Hej. Gre kdo konec junija na BMM – Brežice, moje mesto?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close