Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem dober apartma

Iščem dober apartma

Poslano, allagas!
LP

Probajte še tu.http://www.sunlife.si
To so prijetne hišice v nekdanjem kempu, mi smo bili lani- ENKRATNO- letos bomo ponovili

Mojcicaa, v katerem kempu ste bili – Straško ali Šimuni? Ali poznaš oba? Kateri je boljši oziroma kje je več senčke? In ali lahko morda izbiraš, kje dobiš hišico, ali dobiš pač tisto, ki je prosta? Se mi zdi zadeva na prvi pogled super, pa me zanima še kaj več. Hvala!

Bili smo v kempu Straško. Krasno. Blizu je Novalja, tako da gres zvecer lahko peš na sprehod-20minut.Šli smo tudii pogledat v Šimuni- izlet, je tudi v redu, samo mi smo se odločili tudi letos da gremo kar v Straško.Plaže enkratne, dosti sence, dosti aktivnosti, čisto (pač novo), lepo, lepo…..

Hvala lepa, že pišem rezervacijo…

Sam AC straško in Novalja je vse OK in super.
Sam te mobilne hiške od sunlife, sej so tud supr in enkratne, sam 100 EUR na dan je pa vseeno too much!!!
Prihod šele po 17 uri, izpraznitev, pa ob 10 uri. Za tisti par kvadratov rabijo kar 7 ur čiščenja, pa niti posteljnine nimajo… no sej to ni problem, sam da čakaš 5 uro popoldne, da se lohk vseliš, sploh pa če si z majnimi otroki…pa menjave so samo ob sobotah ko je največja gužva na cest v obeh smereh… tudi to je treba upoštevat

Oglejte si tudi http://www.midos.si. Mislim, da gre za iste hišice v avtokampu Straško, le da so bolj poceni (ali se morda motim??). V vsakem primeru – škoda ker ni česa podobnega tudi za manj ljudi, za npr. tričlansko družino, ne le za 5-6 ljudi. Pozna kdo kakšne podobne hišice/bungalove, kjerkoli na hrvaški obali (do Zadra) ki bi bile manjše, in seveda tudi cenejše???

Živjo TiSa,
Tudi mene bi zanimal apartma tvoje tete. Prosim za
informacije na e-naslov.

Hvala!

TiSa tudi nas bi zanimal apartma tvoje tete. prosim za info na email.

Hvala!

Živjo TiSa!
Tudi nas zanima apartma tvoje tete. Prosim za informacije na mail v glavi.
Najlepša hvala in LP!
miska

Poslano vsem trem, upam, da ste dobili!

Lp, T.

Dobro lavfa siva ekonomija na našem “popotniškem” forumu:))

TiSa, lepo prosim še meni pošlji na naslov: jazbitudi@gmail.com

Hvala, Nataša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close