Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem dober apartma

Iščem dober apartma

Pozna kdo kakšen preverjeno dober apartma, ki bi bil primeren tudi za našega 6 mesečnika? Torej na prvem mestu je urejenost in čistoča apartmaja, bližina morja ter kakšna senčica v primeru hude pripeke. V poštev pride katerakoli destinacija nekje do Zadra. Hvala!

Moja teta oddaja na Pagu (čistoča in oprema zagotovljena), plaža blizu (cca.100m), mirna vasica (ne zelo turistična), tudi peščeni del plaže za otroke, čeprav je ta bolj na soncu, tam kjer je tudi senca, drevesa… so pa kamenčki, je pa tudi plitka voda… če te zanimajo prospekti, lahko pustiš mail, pa pošljem slike, podatke…
LP

Pozdravljena!

Jaz imam sorodnike na Rabu kjer oddajajo apartmaje. Je v vasici Barbat, zelo mirna vasica, do plaže je 20 m, do trgovine 800m,… Če te še kaj zanima se javi na mail.

Lp

Zdravo!

Tudi mene bi zanimal apartma tvoje tete. Če ni prepozno se priporočam za
informacije ua zgornji e-naslov.

Hvala.

Zdravo!
Tudi mene zanima apartma na Pagu,ce je se kaj prosto v juliju ali avgustu. Mi lahko pošlješ podatke na mail. Hvala.

Pozdravljeni! Poslala sem obema, pa javita, če je uspešno prispelo!
LP

Zdravo!
Jaz še nisem dobila maila. Moj naslov katarinapritrznik@yahoo.com. Še enkrat hvala.

Sem poslala še enkrat, upam, da je tokrat prispelo, če ni, mi javi,pa bom poslala s kakega drugega maila!
LP, T.

TISa a te lahko še jaz prosim za fotke in podatke od tetinega apartmaja:)

Hvala in LP

lahko mare:), grem zdaj takoj poslat, ti pa mi tukaj sporoči, če slučano ne prispe!

se meni lepo prosim
hvala

nova, z veseljem bi ti poslala, pa je tvoj email naslov skrit! 🙂

Ali lahko še meni posreduješ podatke o apartmaju tvoje tete na Pagu ??

hvla in lp

Tudi jaz bi prosila prospekt. Imamo dvojčici trenutno 6,5 meseca.
Moj naslov melitahorv@gmail.com

Lp Melita

Nanazan in melitka, sem poslala obema, upam da sta dobili!

LP, TiSa

TiSa pa še meni pošlji slike in prospekte, če ti ni odveč!

LP

Za dopustnico pa priporočam sukošan pri Zadru, kjer smo bili lani zelo zadovoljni.

Letos pa imajo samo en apartma za oddajo, kar pa nam ne ustreza, ker imamo dva majhna otroka 3 leta in 1,5. To je privat hiša, ki ima privat kamp za cca 20 prikolic in privatno plažo, ki praktično ni dostopna ostalim. Lani smo bili na plaži praktično sami, ker pač tisti iz kampa hodijo pred svojo prikolico ležat, ko se skopajo v morju. Senca je na plaži in v največji vročini sega tudi kakšen meter v morje. :)))

Poslala tudi tebi, postar! 🙂

Saj bi tudi jaz vprašala TiSo za prospekte od njene tete na Pagu, pa se bojim, da tale teta ne bo več imela kam dat toliko ljudi! 😉

lp, pa če še kdo kaj ve, se priporočam

bo, bo, vale :)) če se pravočasno najavijo, saj ima štiri apartmaje, zaenkrat pa je fiksno zasedenih le nekaj terminov v vsakem…

No, potem mi pa, lepo prosim, le pošlji prospekte, ker tudi jaz iščem kot nora nekaj primernega za našo šestmesečno deklico.

lp Vale

Pozdravljena,

ali lahko pošlješ tudi meni prospekte. Če ne bo za letos, bo pa za drugo leto.

LP

Če je še možno bi tudi jaz prosila, za kakšno dodatno informacijo in sliko.
Lep pozdrav

Pa še e-naslov: SALU28@GMAIL.COM

Sem poslala vsem trem, upam, da ste dobili!
LP

še meni
allagashy@hotmail.com
thx

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close