Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice International marketing development

International marketing development

Kaj ste tako črnogledi. Pojdite na predstavitev in boste videli v čem je stvar. Jaz sem bil že pred 6 leti na predstavitvi in takrat kupil vzmetnico VITAL LINE in čudovito spim že ves ta čas. Takrat sem se tudi prijavil za en teden Španije in sem šel zraven, sopotnik je doplačal pol in je bilo čudovito. Ravno danes sem bil spet na predstavitvi in so delili potovanje v Turčijo, ki je zastonj plačaš samo letalsko karto od 275- 355 € odvisno od termina , ki so od 16.2. do 20. 4. Vse to je predsezona in samo zajtrk. Če boste odšli na predstavitev boste ugotovili kdo plača vaše potovanje (SPONZORJI) kot so za vzmetnice, posoda, multipraktiki ipd. Res da se sliši kot da je potovanje zastonj ker plačaš samo let. karto, ki pa resnici na ljubo sploh ni tako poceni, ampak kot celota vse skupaj je pa ugodno. Povem vam še da prevoze organizira Street tour in z njimi sem bil že na več potovanjih Španija. Škotska, Irska, Skandinavija. So ugodni in njihova potovanja so čudovito pripravljena.

jst sem tud dubu za potovanje sam jst sm dubu pa stevilko 05 902 86 90. kva je sploh to k pa klicm pa je skos zasedeno

sam zakaj se nuben ne jav k klics ce pravs da si bil ze tam pa to

Tudi jaz sem dobila pošto, za 6.3.2013 ob 16:00 uri, Furman Lukovica. Prijava na tel. št. 05 909 33 09.

Tole mi deluje vse skupaj zelo čudno…………..

Verjetno je res bolje, da ne grem…..

Kje pa je danes še kaj zastonj?!

lp

Pozdravljeni

tudi jst sem dubu to vabilo, termin gostilna REKAR Kranj 12.3.2013…bom šu pogledat, če je slučajn to ista scena kukr PROMOCIJA SONČNI ZAHOD oz. ali slučajno isti model (mu kako zakuham v pričo celotne skupine) vodi to zadevo kukr na SONČNEM ZAHODU, kjer sem vplačal potovanje in ga tudi z manjšimi zapleti tudi izkuristu – obljubljal so ne vem kak luksuz za 2 osebe, 7 dni, 400€, TENERIFI. Uglavnem, zapletat se je začel pri izbiri luksuznih hotelih, k so bli takrat kao vsi zasedeni (pa 2 meseca preden si imel namen it, si mogu poklicat za hotel, jst sem že 3 mesece prej klicu za hotel in termin ) in sem popizdu (po telefonu seveda, ker drugače jih nisi mogu najdt) kak nateg in ne vem kaj še vse, tko da sva na konc s partnerko dobla 14 dni za isti denar, apartma za 4 osebe s tem da sva mogla sama kuhat. pa avion sva za kakih 100€ -150€ več plačala ker so oni zavlačeval s potrditvijo datuma.

to je to

aja, še neki…kdor ima namen oz. kogar niso nategnil s temi TENERIFI preko sončnega zahoda…tam je bilo tudi govora o vlaganju v kao apartmaje (zato je to tistih 30 let starost in prihranki) …tisti k ste bli v tem veste…na tenerifih si mel kao obvezno predstavitev teh vlaganj….midva s partnerko sva v 10 minutah opravla s predstavitvijo pa še sangrijo sva mela zastonj :D…uglavnem ko smo se tam prvič sestal s predstavnico itak par besed kako ste in take stvari, sva s partnerko rekla da sva brez službe (ona študentka, jst pa en mesec pred potovanjem dobil odpoved) in se domenil za tisto obvezno predstavitvijo….ko je prišel tisti dan predstavitve smo se spet dobil s predstavnico in nam je rekla da pač žal predstavitev kao odpade ker sva brez šihta in prihrankov – uglavnem, škoda se jim je zdelo tratit čas na nama k sva brez denarja…:D

Živjo,
imamo slabe izkušnje in bi jih tudi sam rad srečal. Ob kateri uri je 12.3.13 tole v gostilni Rekar?
Hvala, lp

Pozdravljeni tisti, ki ste se udeležili predstavitve.
Zanima me, če jste res zadeli potovanje in šli na oddih???

seveda v celoti brezplačno, saj je nagrada…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close