Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice International marketing development

International marketing development

ja, neke stare baze podatkov to marajo bit, ker midve z babico živive skupaj v eni bajti, so pa za mene poslali na številko 222, za njo pa 89, pred kakimi 10 leti če ne še več smo številke na novo postavljali….hecna stvar

Živjo!

Jaz sem tudi dobila vabilo v gostilno Lipot v Dobrovniku 20.4.
Ne vem, če naj grem al ne, ker mislim da je to neka nategavščina..
Ponujajo neko eksotično potovanje, baje zastonj… al na koncu vseeno moraš plačat 200 oz. 300 €! Mislim halo..
Me samo zanima, če je kdo res bil na tem potovanju? Kako je blo? In koliko je stalo?
Hvala!

Lp

sej pravm da je nateg kao zastonj pol morš pa plačat kr neki jst sm bla beda lp

Ampak kaj mislite, da kao eden ima zastonj, drugi plača…da sploh ne prides do turcije? no tak hudo ni…zastonj ne podari kdo kaj….torej plača drug ta del..pa sigurno ne za hotel z 5*..

Meni je po telefonu rekla, ko sem vpr.če je to potegavscina, da kao jaz mam zastonj, par pa plača en del…ampak plača sigurno vsoto, da pokrije vse…

Mislim, da se vam sploh da s tem ukvarjat …

da se vam da hahahahahahahhaaa

Dajte še kaj več povedat….. mi tudi dobivamo to na vsake toliko časa domov.
Pa me zanima to “ozadje”

…ma prebrala vse pa niti en ni sposoben napisat od katere firme itd….
…prejšnji teden sem bila na eni od teh predstavitev (podjetje Vital Line), dobila sva za nagrado dve ročni uri, večerjo, vse to v zameno za dvourno poslušanje o njihovih izdelkih (posteljnina, magnetna blazina itd), na koncu pa kupon za 8 dnevno potovanje v Turčijo, ena oseba zastionj, druga 400€, seveda je potrebno doplačat še takse, vse skupaj cca. dobrih 600€ za dve osebi !?… hoteli so v večini 5 zvezdic, vsi izleti so vključeni v ceno !
…ali se izplača naj vsak sam, so pa najini sorodniki že koristili na isto foro Španijo in bili zelo zadovoljni….

…kar se pa tiče USD in podobnih lopovov pa mislim, da so stisnili iz SLO, če pa kdo ve kaj več pa naj deli to z vsemi nami…

ja barbata so stisnili kreteni in nam pokradli denar ja cigani ciganski kaj čmo pozabit ta dnar pa, konc druge ni lp gita

ja tudi jaz sem dobila za 10.05.2012 v Kasaču Veržej in ko to berem sem res v dvomih
ali naj grem tja,da me spet s čim nategnejo?

Tudi jaz sem danes dobil to sra*nje, in sicer za gostilno Frajgraba,vodole 1, Malečnik, dne 3.7.2012 ob 17.00.
Tisti, ki ste se s podobnimi “agencijami” opekli, ste si na žalost sami krivi. Kar pa se teh tiče, pa samo en nasvet: ne imejte opravka s takimi, ki imajo samo poštni predal brez naslova, ker je njihovo poslovanje verjetno močno dvomljivo.

Pozdravljeni,
berem, da vas je kar nekaj tukaj, ki ste bili “nategnjeni”. Žal mi je da se to dogaja ampak tako je v SLO. Če kdo želi prideti do njih mu lahko pomagam in ga prijavim na predstavitev pod svoje ime, ker sem tudi jaz dobila vabilo in eksotične počitnice ter večerjo za 4 osebe. 🙂

Predstavitev bo v Gostilni Medved, 3221 Škofja vas dne 25.7.2012 ob 17h. To je pri Celju.

lp Lida

hej

zanima me ali je kdo rešil sedaj situacijo in dobil denar nazaj ali pa mogoče če je kdo šel celo na to potovanje….
prosim javite

lp

Tudi sama v petek dobila to vabilo. Danes jih kličem, da povprašam, kako so našli ravno mene, iz katere baze, ki ne spoštuje Zakona o varstvu osebnih podatkov (običajni odgovor je: ulica), kje se nahaja ta firma IMC LLD. Seveda je vse vprašljivo že zato, ker ni nobenega e-naslova ali vsaj web strani, niti običajnega naslova. In to pričevanje ter vse prodobne prozorne finte. Kdo je torej ta kot direktor kot firme kot Michael Mayers? Ki misli, da smo tukaj sami tepčki. Mimogrede: ko dvakrat pozvoni, me vrže ven. Hahaha…. marketing …. development…..in zveneči international, ho ho ho. Halo, ej, pridite na svetlo.

Gostilna Štern, Ježica

“zdaj neki razmišlamo za skupinsko tožbo je kdo zato l.p gita” JAZ SEM ZELO ZA, OČITNO TILE HARAJO PO CELI DRŽAVI – SE BOMO KAR PUSTILI, AL KAJ. Aha, Pazljivi, kako pa se je izteklo s prijavo policiji?

Lp iz Ljubljane

oj atakirana samo to je destinacija sončni zahod tenerifi nevem ali si ti ito plačala lp gita

oj tudi jaz sem kupila pogodbo za Tenerife. Bi jo rada prodala. sedaj je možno it. me je kontaktiran direktno s Tenerifov pa mi je omogočil, da se lahko ta pogodba izvrši a sem na koncu ugotovila, da sem premlada. Mora bit par vsaj 30 let star, poročen in imeti nekaj lastnine. Če bi kdo želel iti na Tenerife, mu prodam pogodbo za 4 osebe za 500 eurov ali po dogovoru še za manj. Jaz sem premlada pa še dva mala otroka imam in moža, ki sedaj noče več na avion (je rpeveč tv gledal 🙂 )

aja, atakirana, drugače pa sem za skupinsko tožbo, ker sem premlada in mi sploh ne bi smeli prodati te pogodbe.

no tudi jst prodam tenerife pišite mi doplačat morate samo 300 evrov 300 je pa že lp

dne 23.10,2012 so v zrečah hotel smogavc ob 14.00

Pozdravljeni vsi skupaj. To je itak vse larifari, jaz sem to pošto dobila že 3X in spet ne bom šla , Nikjer v vabilu vam ne piše , da so to brezplačne počitnice,Če kdo želi do njih, gre lahko z mojim vabilom, predstavitev 23.10.2012, drugi pa razmišljajte in dobro berite kaj piše.

Pozdrav,

to je navadna farsa! Tudi jaz sem dobil vabilo za prijavo na dogodek, ki bo 29.10.2012 v gostilni Pri Ani (Sosič) v Strunjanu. Liste sem enostavno zmečkal in vrgel v smeti, ker zavajajo ljudi in prikrivajo lastne podatke. Ne hodit nikamor, bodite pametni. Enostavno ignorirajte, najboljše za vse.

Lp.

So zlo pametni, dobro se skrivajo.

Kot vidite iz prvega vabila, gre za tujo firmo International Marketing Developments.
V ozadnju je neka švicarska firma, ki ima pogodbo s turistično agencijo iz Slovenije.

Če želite izvedet kdo so, potem na predstavitvi poglejte, kaj ima promotor napisano na priponki, ki jo mora nosit. Napisano mora biti namreč ime firme in njegovo ime, lahko pa zahtevate tudi dokument iz katerega je razvidno, da ga neka firma pooblašča za promocijo oz. prodajo.

Vprašajte s katero firmo boste letovali? Mora vam odgovorit.

V navedeni zadevi gre namreč za marketinško potezo, ciljna skupina pa so starejši ljudje iz odročnih krajev, ki pa si vseeno želijo neko pozornost in uspeh je tu.

lp

Spoštovani
Vprašujem vas ,kje ste dobili moj naslov in kdo je dovolil uporabo tega,saj ste mi poslali
reklame .

Hvala

glih kar dans dubu… nateg ane? Se splača tožit?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close