Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka
Hilda Tovšak je šla za zapahe, ampak to še ni zadosten razlog, da bomo tudi v sebi začutili zadoščenje.!? :)))
Robi, vsaj malo ruma v kamilični čajček iz blagodejnih naravnih bio zelišč,da boš bolj “udarniški”! :D[/quote]
Matjažko, že ob devetih zjutraj v nedeljo tipkaš? To ni običajno zate. :)))
Robi bi moral biti bolj oster moderator, to je vse preveč buci buci stil.[/quote]
Robi bi moral to bolj “zažigat”, ker drugače se prah nabira po monovkah, a ne? 😀
Danes sem spal samo 3 ure. Verjetno so me dekleta na čatu preveč zdelala, da sem slabo spal. :)))
Če bom preveč oster in bolj dosledno zagovarjal svojo resnico, pa bodo ljudje užaljeni ter jokali Primožu, ki mi bo pisal, da sem preveč resno vzel svojo funkcijo. 🙂
[/quote]
Robi, ostrina, energija, potem bodo monovke omedlevale ob tvoji moški oz. moderatorski odločnosti. :)))
Če bom preveč oster in bolj dosledno zagovarjal svojo resnico, pa bodo ljudje užaljeni ter jokali Primožu, ki mi bo pisal, da sem preveč resno vzel svojo funkcijo. 🙂
Kar si boste skuhali, to boste morali pojesti. Če bi ljudje bili odgovorni, ne bi bilo problemov ali pa bi skuhali kaj bolj dobrega, da potem ne bi bruhali.[/quote]
Moji argumenti so naslednji: Šef mora imeti zaupanje v podrejenega in tako mora Primož imeti zaupanje vate, da znaš presoditi, kaj gre ven. Sicer pa je vse črno na belem in ni nič “rekla kazala”. Kaznovati je vedno treba krivca in ne cel razred. Če jo krivec odnese nekaznovano, potem je vedno več takih, ker ni reda. Sicer pa si lev po horoskopu, zato je treba kdaj “zarjoveti” in ne čakati, da kakšna levinja obračuna z malopridneži. :)))
[/quote]
Robi, ostrina, energija, potem bodo monovke omedlevale ob tvoji moški oz. moderatorski odločnosti. :)))[/quote]
Ja, Matjažko, sem zaradi tvoje moderatorske ostrine na chatu skorajda končala na urgenci. :))))))
Dejstvo je, da si začel brisati od tistega dne naprej, ko sem kontaktiral Primoža, prej ne. Tu si pa izpadel ovčica. Vedno si bil pameten, češ glej ga smrkavca, ki me je zatožil, kako otročje se obnaša, potem pa, ko ti veliki Primož, tvoj gospodar, nekaj ukaže, pa takoj prikimavaš in to tudi narediš, kot majhen cucek si.
Drugi del. Meni je vseeno za vse kletvice & butaste stavke, ki sem jih napisal sem gor. Zaradi mene, če jih greš prilepit na reklamni pano sredi največjega trgovskega centra v Sloveniji, samo potem boš moral tudi svoje, pa naj potem ljudje presodijo kdo je večji pacient. Za par uporabnikov tu gor, se pa jaz ne mislim sekirat, kvečjemu samo nasmejite me lahko. Nekdo, ki že deset let redno obiskuje ta čvek je zame nekredibilna oseba, nikakor je ne morem jemait resno.
Kar si boste skuhali, to boste morali pojesti. Če bi ljudje bili odgovorni, ne bi bilo problemov ali pa bi skuhali kaj bolj dobrega, da potem ne bi bruhali.[/quote]
Moji argumenti so naslednji: Šef mora imeti zaupanje v podrejenega in tako mora Primož imeti zaupanje vate, da znaš presoditi, kaj gre ven. Sicer pa je vse črno na belem in ni nič “rekla kazala”. Kaznovati je vedno treba krivca in ne cel razred. Če jo krivec odnese nekaznovano, potem je vedno več takih, ker ni reda. Sicer pa si lev po horoskopu, zato je treba kdaj “zarjoveti” in ne čakati, da kakšna levinja obračuna z malopridneži. :)))[/quote]
Tu to poteka malo drugače..Eden naredi papirnati avionček in ga vrže po razredu..Drugi ga prime in ga spet vrže nekomu v glavo…”Otroci” se potem začnejo kregati med sabo kdo je bil prvi in koga je bolj zabolelo, ko ga je zadel avionček….
Tisti učitelj v razredu ima sicer prednost, ker je ves čas v razredu, ker je za to plačan, da je tam.
Moderator pa ima še svoje življenje, kot da bi učitelj moral skakati iz enega v drugi razred in ob tem ugotoviti kdo je naredil avionček.
No, jaz ne bi bila za noben denar za to, da se Robija zamenja kot moderatorja. To pa zato, ker je zrela osebnost in vedno na nivoju. Močno dvomim, da bi našli bolj prizanesljivega človeka.
Glede na to, kaj sem do sedaj vse prebrala na MON-u, verjemite, da nobeden od nas ne bi bil bolj od njega primeren za to “funkcijo”. Upam, da ste vsaj malo samokritični.
Robi, torej po tvoji teoriji to pomeni, da če me nekdo zaštiha z nožem sem si jest sama kriva, ker sem bila ob tistem času pač slučajno na tistem mestu. On ni pa nič kriv? Ali pa grem čez prehod za pešce in me zbije pijan voznik, pa sem si kriva sem, ker sem pač ravno takrat šla čez cesto. Daj, daj, en kup filozofije, ki v realnosti ne drži vode.
Torej, zdaj si priznal, da otrok ni kriv, živali tudi niso krive… ženska pa je kriva, al kako? Ah, pa saj se nima smisla o tem pregovarjat.
Robi piše o soodgovornosti.
Dejmo predvidet, da osebe, ki nekoga “zaštihajo” ponavadi niso ravno vsem na očem. Dejmo rečt, da so bolj skriti v kakšni temačni uličici, v kakšni soseski, kjer je kriminal že bil storjen in se za to ve. Če se boš v tem primeru ti sprehajala v tej soseski, ulici, no, boš rekla, da nekako nisi nič doprinesla k možnosti tega dejanja? Da se nisi izpostavljala? Saj ponavadi gre tako. Zakaj bi te nekdo kar “zaštihal”? Kar tako, za hec? Takih primerov je malo, so, vendar jih je malo. Bolj kot izjema, ki potrjuje pravilo.
Pri prehodu čez cesto se pa pogleda v obe smeri + dodatno še v levo stran. In ne greš kar čez, ne da bi pogledal v katerokoli smer, z lažnim občutkom, da vozniki tako ali tako morajo pazit na promet, morajo vozit največ 50 km/h in se posledično morajo ustavit, …, tudi pešci morajo pogledati v obe smeri.Če pogledaš v obe smeri, in če nisi čist zasanjan, pa tudi opaziš, če se ti približuje avto s preveliko hitrostjo, tudi vidiš, da nekaj ni v redu, da se lahko zgodi nesreča… mar ne? In če je prehod za pešce velik (cesta velika) tudi ob prehodu enostavno spremljaš promet na cesti, opazuješ promet, mar ne? Mar ni tu tudi nobene soodgovornosti s strani pešca?
Ali res lahko trdimo, da za svoje lastno življenje, dogodke, ki se nam dogajajo, v veliki meri nismo soodgovorni?
It
Seveda to, kar omenjaš ni vse. To so le zunanji dejavniki, kot vrh ledene gore.
Tisto, kar je še odločilneje, pa je skrito v nas. Zato prihaja do tega, da se določenim ljudem dogajajo in ponavljajo določene okoliščine in s tem posledice.
Seveda pa na marsikaj ne moremo vplivati ali spremeniti. Lahko pa nam zavedanje soodgovornosti pomaga razumeti svoj delež soodgovornosti in s tem možnost, da spremenimo tisto, kar nas drži v neželjenih situacijah.
kak ne?
zakaj pa si bil tak hiter kot spermij počasneje bi plaval jebemti ;)[/quote]
Saj on se je trudil, da bi plaval počasi, kot vsi ostali. Ampak je bil najpogumnejši od vseh. :))
kak ne?
zakaj pa si bil tak hiter kot spermij počasneje bi plaval jebemti ;)[/quote]
Saj on se je trudil, da bi plaval počasi, kot vsi ostali. Ampak je bil najpogumnejši od vseh. :))[/quote]
jah če je to najbolše in najhitrejše in najbolj pogumno kar je prišlo ven pol pa res 😉
Saj on se je trudil, da bi plaval počasi, kot vsi ostali. Ampak je bil najpogumnejši od vseh. :))[/quote]
jah če je to najbolše in najhitrejše in najbolj pogumno kar je prišlo ven pol pa res ;)[/quote]
fanta — plavanje je vzrok – rojstvo pa posledica.
In ljudi narodijo mame (s pomočjo medicinskega osebja, tet, vaških lekarnaric ..)
Ja?? – ali rabita še kakšen 3D video z zvočno podlago.
Jaz pa mislim, da je plavanje posledica, rojstvo pa prav tako. Le da imaš po rojstvu izbiro ali boš plaval ali pa se boš utapljal.
Forum je zaprt za komentiranje.