Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Impol Slovenska Bistrica

Impol Slovenska Bistrica

Zdravo

Zanima me ce je kdo tukaj ki je zaposlen v Impolu. Mal spremljam in vidim da ves cas zposlujejo razlicne kadre.
Zanima me ce ve kateri kaksne so kaj place in odnosi znotraj firme.

Plače so mizerno niske in smesne! Da o odnosih in norcevanju iz delavcev sploh ne izgubljamo besed! V glavnem titanic!!

Odvisno od delovnega mesta in izobrazbe zahtevane na delovnem mestu. Večina mojih znancev dela na delovnih mestih, kjer je zahtevana vii stopnja izobrazbe in so z delom in placilom zadovoljni.

Ja ampak treba se zavedat da gonilna sila so delavci ne pisarnicarji ki so zadovolni z pllaco!ce bi se delavci tak delali kot tule tehnologi in ostali celadarji lahko kr zapres vrata te trafikee! Da si pa privatnik pa mas take ljudi pol pa samo v zakloon!

ce bi radi delali 3 izmene za manj kot 800 eur neto ali 4 izmene( 3 delovne sobote in tri nedelje vkljucno z nocnimi )za 900 eur neto potem je to delo za vas..taksna placa je pri vsaki malo boljsi firmi za eno izmensko delo.toliko o impolu.odnosi so pa tako..bolj delas manj zasluzis..magna vabi

v casopisih se zopet impol hvali s povprecno placo 2000 eur bruto.zal pa to placo prejme pescica izbranih. 60 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi v impolu prejema placo od 700 do 800 eur neto. to so pozabili povedat

seveda je povprecje visoko ko pa jih je 60 ki prejemajo 6000 eur in vec place..za navadnega bolgega delavca pa zmanjka.

Ta podatek “povprečna plača” bi morali ukiniti iz vseh statistik, ker ne pove prav ničesar oziroma lahko močno zavaja. Povrečna plača je lahko enaka pri dveh popolnoma različnih scenarijih, v katerem imajo pri prvem vsi večinoma enako plačo (ni velikih razlik med najvišjo in najnižjo) ali pa jih ima 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zelo nizko, ostalih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa ima zelo visoko plačo (velike razlike).

Primer A:
90 delavcev po 800€
10 delavcev po 5000€
Povprečna plača znaša 1220€.

Primer B:
90 delavcev po 1190€
10 delavcev po 1500€
Povprečna plača znaša 1221€.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato pa se vedno poleg povprečja navaja tudi mediano.

resnica iz impola je da polovica jih dela tam ze 15 -20 -30 let in se niso nic napredovali so se kar na isti osnovi kot zacetnik..ce imas veze in pravi priimek pa lahk hitro napredujes.kar se proizvodnje tice delo v dnevnih izmenah 700 neto 3 izmene 850 . .4 izmene 950 neto…to je realna placa vecine delavcev v impolu .Odnosi so slabi ,tam si samo stevilka..ce kdo umre ti ze isti dan ponujajo njegovo delovno mesto sem slisal…

Številka je vsak, kjerkoli že si. Vsak je nadomestljiv.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam z vsem navedenim!Ti vodilni kadri se ne zavedajo da z 4 izmenskim delom si prikrajsan tudi do svoje druzine bliznjih in prijateljev! Pa ce bi le bilo tehh kaoo”1600″eu place bi jim lahko vsaj kaj vec nudil tako pa iz meseca v mesec!
Ampak seveda vodilni impola lahko z tujim kurcem po koruzi mahajo in se hvalijo z dobicki ki so jih z golimi rokami ustvarli delavci in se delajo kako je vse lepoo!! Ena velika sramota zalost in peharjenje ljudi!!

Smesna placa za 4 izmensko delo komaj 1000 evrov.. Me ne vidijo vec. Bezite dalec od tega in in si najdite delo ki je na eno izmeno..

Zato pa se vedno poleg povprečja navaja tudi mediano.
[/quote]

Ne verjamem da kdo navaja mediano.

Pri vsaki normalni fimi za eno izmeno ne dobi vec nihce pod 1000 neto. Kvecjemu 1200 in naprej pa lp

Ves čas iščejo, odpuščajo, dajejo prazne obljube. Delaš 4-izmene, sobote, nedelje, praznike,…
Plače so pa mizerne, osnove so celo pod minimalno slovensko plačo, izplačila TRR so res čez 1000EUR in 1300EUR, s POTNIMI STROŠKI, MALICO in DODATKI).
OSNOVNA plača za polni delovni čas (za 174ur/mesec) je 4.717EUR BRUTO (to je njihov izračun na podlagi 6.4točk/uro, točka je 0.737EUR).
NAKAZILA izvajajo v dveh delih v začetku meseca in 18. v mesecu.

Zakaj pa bi plačevali več, če ni nobene lojalnosti do delodajalca? Bo že tale kriza postavila stvari na pravo mesto. Zdaj boste delali brezplačno, samo da ohranite zaposlitve!

Sem zaposlen v Impolu zdaj 1 leto. KATASTROFA!! Ni slabšega delovnega mesta v Sloveniji . Delam kot operater stroja, 3 izmene, imam ogromno laufarije sem in tja, fizičnega dela, vožnje z viličarjem in mostnega dvigala in za vse to plačan minimalno (960€/bruto)!! Na mesec s prevozom in malico pridem na 950€. Operater stroja bi moral biti plačan 1000€/neto na 1 izmeno, to je osnova!!

Nobenega odnosa, noben od šefov ne pozdravi, šefe zanimajo samo številke, denar in koliko se naredi za delavce jih boli ku**c, ogromne razlike v plači med delavci (en ima 960€/bruto en pa 1500€/bruto) in delata popolnoma isto delo, samo pritiskajo naj se naredi več, če želiš dopust te že debelo gledajo, nobene človeškosti, vedno je delavec kriv za napake nikoli stroj če zataji, noben nič ne ve samo prelagajo odgovornosti en na drugega, norme nenormalno visoke, katerih še ni noben nikoli dosegel in potem ti obljublajo dodatek za doseške, BOLANO!!

Sem želel višjo plačo, povedal šefu in se je strinjal. Po enem mesecu me pokličejo po telefonu in mi povejo naj pridem podpisati pogodbo in konec! Nič kako pogodbo ali kaj čisto nič. Mislim saj to ni odnos!! Namesto da se pove kakšna je plača, delovno mesto, kaj se od mene zahteva in ali se strinjam vprašanje. Pregledam pogodbo in je dvigno plačo na 1020€/bruto kar ni nič!! Sem odklono. Takoj sem šel povedati da nisem podpisal ker mi je premalo in da to ni noben odnos da me kličejo po telefonu in samo povejo na pridem pogodbo podpisati in konec. On pa meni reče da to ni odnos, da sem pogodbo tak nesramno odklono. Mislim kak pa naj drugače če se ne strinjaš, pustiš!!! Isto sta imela izmenovodji nove pogodbe in sta tudi odklonla. Potem na razgovoru in po težkem pogajanju s šefom mi je dal ZAČASNO NAPREDOVANJE na 1080€/bruto, ok sem sprejel. To začasno je trajalo dva meseca in po dveh mesecih se ni podaljšalo in sem padel nazaj na staro plačo. Grem vprašati zakaj pa zdaj to in odgovor je bil da nisem dosegal norm, nisem jih moral ker nisem imel osnovnih pogojev za delo (materiala,embalaže) in nisem jaz kriv za to če ne znajo stvari naročit, samo ne njega to ne zanima da to more delat. Na licu mesta sem dal odpoved in odšel in me ne vidijo več nikoli!!

Nasvet: Naredite en OGROMEN GROMOZANSKI ovinek okoli tega usranega podjetja!!

Plače katastrofa za izmensko delo, ljudje bežijo iz impola, vedno vecji pritiski in več dela plače pa na podnu.. delal nekaj let.. ne hvala

Kaksne so place trenutno za delavce na stroju? Iscejo skoz.

ziu. A je res da so impolcani prejeli 2k regres + 2k 13 placa za 21? place baje 1400 in naprej, visajo vsak mesec ker ne dobijo kadra?

Regres štima in 13..Ampak plače pa ne rastejo nikamor samo zavajanje enim se zadnjih 5 let ni dvignila nič standardni pa šli veliko gor tudi zaslužke imajo večje…žalost izmenska….Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Hugo00, 09.02.2020 ob 06:54

Pri vsaki normalni fimi za eno izmeno ne dobi vec nihce pod 1000 neto. Kvecjemu 1200 in naprej pa lp

To ti misliš… Žal je drugače…

Bravo! Čestitke za pogum! ?? ?? ?? ??

Pri nas je toliko norčevanja iz delavcev, kot da so niko i ništa. So ljudje, ki preživljajo družine in plačujejo davke. Če že ne morejo zvišat plače bi pa lahko vsaj osnovne človeške odnose vzpostavili. Marsikje ljudje ostanejo v podjetju četudi so nizke plače ker odnosi štimajo in so povezani v poslanstvu podjetja. Ni za vsakega, a to vsaj pri meni šteje ogromno.

Odgovor je bil za post uporabnika @katastrofalnakatastrofa. ? ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close