Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Impol Slovenska Bistrica

Impol Slovenska Bistrica

??

kak so kaj place trenutno v impolu? se dobi siht v 1 izm ali je vse 3/4 izm?

Mar ni tako da proizvodnja skoraj ne dela več.

Vsak teden majo po najmanj 5 zaposlitvenih oglasov. Krozijo informacije o placah za proizvodne delavce do 2k (izplacilo na trr).  Je res?

Za kateri obrat se to gre?

Odgovor na objavo uporabnika
katastrofalna katastrofa, 09.01.2021 ob 17:48

Sem zaposlen v Impolu zdaj 1 leto. KATASTROFA!! Ni slabšega delovnega mesta v Sloveniji . Delam kot operater stroja, 3 izmene, imam ogromno laufarije sem in tja, fizičnega dela, vožnje z viličarjem in mostnega dvigala in za vse to plačan minimalno (960€/bruto)!! Na mesec s prevozom in malico pridem na 950€. Operater stroja bi moral biti plačan 1000€/neto na 1 izmeno, to je osnova!!

Nobenega odnosa, noben od šefov ne pozdravi, šefe zanimajo samo številke, denar in koliko se naredi za delavce jih boli ku**c, ogromne razlike v plači med delavci (en ima 960€/bruto en pa 1500€/bruto) in delata popolnoma isto delo, samo pritiskajo naj se naredi več, če želiš dopust te že debelo gledajo, nobene človeškosti, vedno je delavec kriv za napake nikoli stroj če zataji, noben nič ne ve samo prelagajo odgovornosti en na drugega, norme nenormalno visoke, katerih še ni noben nikoli dosegel in potem ti obljublajo dodatek za doseške, BOLANO!!

Sem želel višjo plačo, povedal šefu in se je strinjal. Po enem mesecu me pokličejo po telefonu in mi povejo naj pridem podpisati pogodbo in konec! Nič kako pogodbo ali kaj čisto nič. Mislim saj to ni odnos!! Namesto da se pove kakšna je plača, delovno mesto, kaj se od mene zahteva in ali se strinjam vprašanje. Pregledam pogodbo in je dvigno plačo na 1020€/bruto kar ni nič!! Sem odklono. Takoj sem šel povedati da nisem podpisal ker mi je premalo in da to ni noben odnos da me kličejo po telefonu in samo povejo na pridem pogodbo podpisati in konec. On pa meni reče da to ni odnos, da sem pogodbo tak nesramno odklono. Mislim kak pa naj drugače če se ne strinjaš, pustiš!!! Isto sta imela izmenovodji nove pogodbe in sta tudi odklonla. Potem na razgovoru in po težkem pogajanju s šefom mi je dal ZAČASNO NAPREDOVANJE na 1080€/bruto, ok sem sprejel. To začasno je trajalo dva meseca in po dveh mesecih se ni podaljšalo in sem padel nazaj na staro plačo. Grem vprašati zakaj pa zdaj to in odgovor je bil da nisem dosegal norm, nisem jih moral ker nisem imel osnovnih pogojev za delo (materiala,embalaže) in nisem jaz kriv za to če ne znajo stvari naročit, samo ne njega to ne zanima da to more delat. Na licu mesta sem dal odpoved in odšel in me ne vidijo več nikoli!!

Nasvet: Naredite en OGROMEN GROMOZANSKI ovinek okoli tega usranega podjetja!!

Za kateri obrat se to gre?

Palerima, 27.08.2018 ob 17:54

Odvisno od delovnega mesta in izobrazbe zahtevane na delovnem mestu. Večina mojih znancev dela na delovnih mestih, kjer je zahtevana vii stopnja izobrazbe in so z delom in placilom zadovoljni.

Pa ja de!

helou. Kolo realno zasluzijo tj mesecno izplacilo nea trr posluzevalci strojev in podobno za 3 iz. delo? Malica se placa ali je tam organizirana topla prehrana? Lp hvala za informacije.

3 ali 4 izmene za 1200 eur !

smilko867, 25.06.2023 ob 20:52

kak so kaj place trenutno v impolu? se dobi siht v 1 izm ali je vse 3/4 izm?

Ja če imajo veze in poznanstva, drugače pozabi.Pridi pa da te vidimo

radovednež

jaz ti bom odgovoril na način, da boš sam malo pogoglal.  ja?   jaz ti bom sam dal usmeritev.   ja?  lepo preglej   njhovo upravo.  pogoglaj lepo na njhvi strani,  direktorje in eke svetnike v neki svetih.   in poglej priimke.   ja?  to  je prvo.   2.  ne glede na to svinjarijo, veš da ne boš nikoli v upravi.  ampak ok.  če si si ne kdober strojnik, imaš izkušnje, znaš delat svoje res dobro, te boo verjetno cenili.  to je po moje.  če znaš delat dobro, to kar oni rabijo, te bodo po moje že cenili.  ker nekih  strojnikov, obelovalcev kovin izkušenih, nekih kalupov, metalurgov, to je težko dobiti.   seveda če pa misliš za kako linijo bit pa ne vem.  jaz ne bi.

Sem slišal, da plače res niso tak slabe Delavci pa štrajkajo!!! Zakaj pa ne grejo raje na borzo če je tam tak fajn kot marsikdo pravi

Če hočeš delat za minimalca izvoli, odnosi pa hmmm

Kaj pa varnostniki v  Impolu so ok ? Al so zajebani? Spati tam menda ne smejo?

Plače so super,edino v obratu livarne so razvajeni in jim nikoli ni dovolj.

Kmalu bo 6.00.

Bedak cevarniški ,tam gor v cevarni imate še slabše plače kot mi,no cenim pa da si skromen in zadovoljen z minimalno plačo. Še več takih rabijo v Impolu. Vsaka ti čast al pa si pisarniški parazit

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close