Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imate radi živali …

Imate radi živali …

Ja mislim, drugače. Glej, ne da se mi s tabo igrat besednih igric. Jaz sem se navajen pogovarjat enostavno, brez dvoumnosti in prepletanja besed. In, model, če tebi gledanje zvezd predstavlja največji užitek, res sočustvujem s tabo, lol, no.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Prav, potem pa se ne pogovarjaj z mano in pojdi, ne vem, v otroški vrtec. Tam se pogovarjajo zelo preprosto. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, otroci so iskrena bitja. Povedo direkt.

Glej , model, dobro ti je zadnjič napisala katenjka. Kdor ve, o čem govori, govori enostavno. Ti pa skoz kr nekaj bluziš, pa če je tema o tem, ali onem, prepletaš besede, smao zato, da se lahko potem, ko opaziš, da se nihče ne strinja s tabo, ven vlečeš: sej nisem tako mislil, samo vi me ne razumete.

Kdor nekaj ovlada, to kar obvlada, zna razložit na enostaven način.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, verjemi mi, če bi govoril enostavno, bi šele bilo enega obsojanja in nerazumevanja. Da nekdo razume preprosto, mora imet tudi zelo odprt um. Einstein je že vedel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da za trenutek vskočim med ping pong in povem svoje mnenje…

Forum spremljam sigurno kakšno leto, preberem marsikaj, kar napišete. In moram reči, da je Marko eden tistih moških, ki sploh razmišlja o čustvenem svetu, o doživljanju okoli sebe itd. s pridihom ženske duše. Moški imate radi poenostavljanje, ampak to se ne da vedno in povsod. Zato se pogovarjamo in spoznavamo drug drugega. In kar je meni vščeč, ni nujno da bo tudi drugim. Ravno zato je ta drugačnost tako zaželjena in polna adrenalina.
Spider, a ni fajn, da znamo tut kdaj bluzit, komplicirat?:)

Drugačnost je polna adrenalina – je to možno tu na forumu? Tu ne doživljam nič adrenalinskega, pa verjamem, da nisem edina 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Drugačnost je polna adrenalina – je to možno tu na forumu? Tu ne doživljam nič adrenalinskega, pa verjamem, da nisem edina ;)[/quote]Samička odkar si dala v podobco to svojo slikco je tudi ta forum postal adrenalinski…. vsaj zame 😉 :)))

Auč, auč….da draga že grem (spet bom ves plav 😉 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Drugačnost je polna adrenalina – je to možno tu na forumu? Tu ne doživljam nič adrenalinskega, pa verjamem, da nisem edina ;)[/quote]

Drugačnost sproža goreče debate:). Meni je adrenalinsko, drugače ne bi prihajala:). Meni je všeč preskakovanje iskric:).

Drugačnost je polna adrenalina – je to možno tu na forumu? Tu ne doživljam nič adrenalinskega, pa verjamem, da nisem edina ;)[/quote]Samička odkar si dala v podobco to svojo slikco je tudi ta forum postal adrenalinski…. vsaj zame 😉 :)))

Auč, auč….da draga že grem (spet bom ves plav 😉 :([/quote]

Hahaha…bodi hvaležen, da te ima tvoja draga vsaj malo pod kontrolo, da ne pride do takšnih in drugačnih razvratov :-))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tale stavek me je spomnil na leta, ko sem se trudila razložit drugim tisto, kar čutim ob neki situaciji. Naj se mi je zdelo, da počnem to precej enostavno, se je zgodilo, da so me po vsem ‘podajanju’ nekateri še vedno gledali s tistim “Hmmm?” pogledom.

Potem pa nekako … odnehaš. Ker si rečeš: “Očitno sem res prezakomplicirana.” In po letih naletiš na človeka, pri katerem vidiš, da razume in zna razbrati tudi vzgibe, ki botrujejo tvojemu odzivanju. Vpraša te sicer, če ti je že kdo povedal, da si (pre)občutljiva. In ko ti čez čas to isto rečejo še tvoji najbližji, jim odgovoriš: “Taka sem že od vedno in ne vem, zakaj bi se morala pretvarjati oz. zakaj bi bilo bolj značajno biti ‘bager’, ki ruši vse pred sabo?!”

Če se ozrem še v zgodnje otroštvo (o katerem se debatira na drugih temah), slišim očetov glas: “Pa naj kdo razloži otroku!” In se je tega lotil sam tako, da nisem imela (preveč) podvprašanj. Morda mi je tudi zato ljubo, če po tolikih letih naletim na koga, ki to zna storiti podobno.

Spider, enostavno, ane? 🙂

P.S.
It, naj povem, da so za živali v moji bližini poskrbeli drugi. Ob tem so meni osebno najljubši psi.

Tale stavek me je spomnil na leta, ko sem se trudila razložit drugim tisto, kar čutim ob neki situaciji. Naj se mi je zdelo, da počnem to precej enostavno, se je zgodilo, da so me po vsem ‘podajanju’ nekateri še vedno gledali s tistim “Hmmm?” pogledom.

Potem pa nekako … odnehaš. Ker si rečeš: “Očitno sem res prezakomplicirana.” In po letih naletiš na človeka, pri katerem vidiš, da razume in zna razbrati tudi vzgibe, ki botrujejo tvojemu odzivanju. Vpraša te sicer, če ti je že kdo povedal, da si (pre)občutljiva. In ko ti čez čas to isto rečejo še tvoji najbližji, jim odgovoriš: “Taka sem že od vedno in ne vem, zakaj bi se morala pretvarjati oz. zakaj bi bilo bolj značajno biti ‘bager’, ki ruši vse pred sabo?!”

Če se ozrem še v zgodnje otroštvo (o katerem se debatira na drugih temah), slišim očetov glas: “Pa naj kdo razloži otroku!” In se je tega lotil sam tako, da nisem imela (preveč) podvprašanj. Morda mi je tudi zato ljubo, če po tolikih letih naletim na koga, ki to zna storiti podobno.

Spider, enostavno, ane? 🙂

P.S.
It, naj povem, da so za živali v moji bližini poskrbeli drugi. Ob tem so meni osebno najljubši psi.[/quote]A65 lepo si tole povedala samo kaj ko si toliko komlicirala, da te eni spte ne bodo razumeli. 😉 :))))
Povej enostavno, kdor ni probal potice mu ne moreš razložit tega okusa, pa naj se še tako trudiš…
Tudi tisti ki ni imel nikoli živali za prijatelja težko razume zakaj si otrok želi kaj tako potratnega.

Samička pri nas imamo urejene družinske razmere, veš, ne more pridet do razvrata, nič bat….. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[/quote]

Morda pa je ta “hmmm” pomenil očitek (in ne pomislek) nad tem, s čim jih obremenjuješ oz kaj si greš, da iz običajnih okoliščin, dogodkov spleteš celo žaltavo štorijo ter s svojim čustvenim odzivom le kradeš čas.

Kar se tiče podajanj mnenj, razlag: če se nekaj ne da razložiti, bo marsikdo to vzel kot nekaj kar ne obstaja, kot meglico: nerazloženo=neobstoječe ali pa nejasno razlaganje kot nepotrebno intelektualno breme – občinstvo z razlogom vzdihuje zraven: “hmm, hm,…” ali pa se pobere stran 😉

A veš, da res! 🙂

Ne bom nadgrajevala, da ne bo (za koga morda, ker tako bere) vse izpadlo kot prečustvena kraja časa, osnovana na žaltavi štoriji (sem se morala prav truditi uporabiti ponujeni besednjak)…

A veš, da res! 🙂

Ne bom nadgrajevala, da ne bo (za koga morda, ker tako bere) vse izpadlo kot prečustvena kraja časa, osnovana na žaltavi štoriji (sem se morala prav truditi uporabiti ponujeni besednjak)…[/quote]

Torej “bager, ki ruši vse pred seboj”, nekdo ki je občutljiv ni nujno, da se zaveda tega da so tudi drugi oz se NE obnaša na tak način, da bi vzel v zakup, da so tudi drugi ljudje občutljivi. Zakaj pa ne bi nadgrajevala?? Ti je zmanjkalo argumentov, volje, potrpežljivosti, idej, vztrajnosti, moči, besed, navdiha, samopomilovanja, obrambe, tožarjenja, logike, poguma, drznosti, smelosti, ironije, satire, navdušenja, radosti, plehkosti, trme, žalosti, ogorčenja, ljubezni, ….(vstavi poljubno) ali pač preprosto, ker ni tvoj dan, da bi iz žaltavih štorij spletla dramo v več dejanjih?

Kaj si pa ti sedaj želela povedat ZS?

Zakaj A65 noče ali ne bi nadaljevala svojega “kompliciranja”. Preberi vse kar sem skracala v tej temi, ne le zadnji post. Sicer pa sem navdušena, da ne razumeš (končno!) kaj sem želela povedati…hahaha…

Vsake kracarije pa tud ne morem razumet. Ne še. 😉

Torej tema se glasi: ALI IMATE RADI ŽIVALI in ne kdo ima “daljšega”. Taka prepucavanja na forumih so izredno moteča.

No, vsekakor kakršnegakoli kracanja niti ni treba razumeti 😉

Tole si želela deliti z nami. Če pa še enkrat prebereš moj prvo oglašanje, boš videla, da ni bilo namenjeno tebi. Ti pa poljubno vstavljaj vse tisto, česar si se uspela domisliti.

Kaj pa vem, ko berem me vseeno nekaj pritegne, da se v prebranem čutim, da bi kaj pripisala…zato si ponekod dovolim kaj napisati nazaj. Je pa tako, da je iluzorno od drugih pričakovati, da nas razumejo, pa najsi še tako podrobno in natačno in enostavno poskušamo razložiti nekaj kar želimo dati iz sebe…saj ne vem kaj je slabše, tisti ki ti veselo kimajo da te razumejo (čeprav te ne) ali tisti, ki pri vsem kar slišijo le zavijajo z očmi. No, tvoj odgovor vsekakor razumem, da nimaš interesa za čvek – tudi prav, bo “padla” kakšna druga “žrtev” na moje “kracanje”…še vedno je :-)))))

Če imam rada živali? Še kar, najbolj so mi redu psi, toda vseeno že cel life opažam, da z živalmi ne znam vzpostaviti tako pristnega stika, kakor mi to omogoča stik z ljudmi, zato so mi ljudje na nek način ljubši kot živali, posledično mi ni prioriteta, da bi kakšno žival ali celo več imela, ne čutim, da bi mi brez njih kaj manjkalo.

če jih že nimaš je vsaj važno da jih ne sovražiš in ne mečeš kamnov za njimi.

Tko naj bi se obnašali do vseh ljudi in živali.

za ljudi nimaš prav marsikdo si zsluži da mu ga vržeš v glavo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close