Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imate kwkšen pirsing?

Imate kwkšen pirsing?

Odgovor na objavo uporabnika
piercing spodaj, 25.08.2022 ob 22:29

Kaj pa ko greste k ginekologu ali ga daste ven ? Genitalni piercing mislim.

Ne, zakaj. Saj je higiena na nivoju.

Nastia, 25.08.2022 ob 20:06

Pirs moda, 25.08.2022 ob 12:47

Nastia, 25.08.2022 ob 12:02

Pirs moda, 25.08.2022 ob 10:01

Nastia, 25.08.2022 ob 09:52

Pirs moda, 25.08.2022 ob 08:32

Glede na videno letos na fkk prihaja po modi tatujev, zdaj moda intimnih pirsov.

Pri obeh spolih in starostno zelo pestro.

Po napisanem sklepam, da si vse prečekirala. Napiši nam, kje vse so moderni.

Ja sem, ker so mi določeni pirsi privlačni.

Pri ženskah absolutno pirsi vseh oblik(palčka, rinka-obroček) v prsnih bradavičkah. Osebno mi je seksi, če je pirs v obeh bradavičkah, čeprav sem opazila tudi nekaj punc/žensk, ki so imele pirs samo v eni bradavički. Zakaj samo v eni pa mi ni znano.

Pri moških pa obročki pod glavico in na modih, ter seveda tudi direktno na glavici.Vse več je pa tudi pirsov v sramnih ustnicah. Od diskretno majhnih bunkic do večjih in več rink. Odvisno od ženske in oblike ter velikosti sramnih ustnic eni bolj, drugi manj všečni.

Pri moških pa obročki pod glavico in na modih, ter seveda tudi direktno na glavici.

Upam, da te ti ljudje, ki si jih tako podrobno prečekirala niso opazili. Ker mene to zelo moti, da nekdo gleda vame in me raziskuje.

Znam diskretno opazovati.

Ti imaš kak pirs?

Če bi podrobno prebrala temo nebi to spraševala. Imam par pirsov na vidnih mestih in tri na skritih.

Sem potem našla tvoj odgovor, ko sem že poslala to vprašanje.

Hvala!

Rada bi še nekaj vprašala in sicer:

Kolikšna je bolečina ko ti naredijo piercing v bradavičkah, klitorisu ali v sramnih ustnicah na lestvici od 1-10.

Kateri piercing salon priporočate za takšne vrste piercinga? Osebno hočem da mi ga naredi ženska.

Sem že skoraj odločena, da si grem jeseni ko bom stara 30 let narediti kakšen tak piercing namesto tatooja kot sem sprva želela. Verjetno bom šla pa v ta studio

Galerija

piercing spodaj, 26.08.2022 ob 21:55

Rada bi še nekaj vprašala in sicer:

Kolikšna je bolečina ko ti naredijo piercing v bradavičkah, klitorisu ali v sramnih ustnicah na lestvici od 1-10.

Kateri piercing salon priporočate za takšne vrste piercinga? Osebno hočem da mi ga naredi ženska.

Sem že skoraj odločena, da si grem jeseni ko bom stara 30 let narediti kakšen tak piercing namesto tatooja kot sem sprva želela. Verjetno bom šla pa v ta studio

Galerija

Bolečina. Mene ni nevem kaj bolelo. Mogoče za 3. Bistvena je higiena, da se luknjica lepo obraste. Ta studio, ki ga navajaš se mi zdi uredu, bi ga tudi sama izbrala, če si bom še kaj dala not. Pa pojdi lepo po stopnjah. Ne kar vse naenkrat. Pri bradavičkah boš morala biti v začetku kar precej brez modrca, da ti jih ne pritiska nazaj v joške, ko bo enkrat vse zaraščeno in na svojem mestu ni nobenega problema. V začetku bojo bradavičke bolj občutljive, kasneje si lahko daš še obroček zadaj, ki še bolj povdari pirs in vse skupaj naredi še lepše. Fino je, da si veliko brez modrca.

Vso srečo.

Samo vprašam: piercingi na intimnih predelih so z namenom stimuliranja vzburjenosti ali samo zato da so pač tam?

Drugače imam sama piercing v popku, rada bi imela v nosu vendar imam žal grd orlovski nos in ne bi rada še več pogledov vanj.

Anonimno 10552, 27.08.2022 ob 07:41

Samo vprašam: piercingi na intimnih predelih so z namenom stimuliranja vzburjenosti ali samo zato da so pač tam?

Drugače imam sama piercing v popku, rada bi imela v nosu vendar imam žal grd orlovski nos in ne bi rada še več pogledov vanj.

Pri meni oboje. Vedno sem si to želela, to je ena stvar, druga pa, da so super za božat, …… in seveda posledično tudi vzburjat.

Nisem trčena, torej nimam pirsingov.

Vidim pa bebce, ki si luknjajo jezik, popek, genitalije… odvratno in butasto do kraja.

Eni pač želijo pozornost, čeprav se jim narod posmehuje. Ena babura je imela pirsing v jeziku. Je razlagala kako 14 dni ni mogla normalno jesti. Pa v nedogled je imela težave s pirsingov v popku, kar naprej neka vnetja. Ja, zaradi butaste buče, trpi potem celo telo.

No na genitalje si dajo pirsinge samo skrajno bolne na umu. Če ima vsaj IQ sobne temperature, si ne bo dala pirsinga na genitalije pa na bradavičke tudi ne.

No, saj tisti, ki imajo polne žnablje, obrvi, popke, nosove… raznih obešenk, tudi ne slovijo po pameti. Verjetno imajo IQ malce večji kot je sobna temperatura, na nivoju številke noge recimo.

nisem trčena, 27.08.2022 ob 21:00

Nisem trčena, torej nimam pirsingov.

Vidim pa bebce, ki si luknjajo jezik, popek, genitalije… odvratno in butasto do kraja.

Eni pač želijo pozornost, čeprav se jim narod posmehuje. Ena babura je imela pirsing v jeziku. Je razlagala kako 14 dni ni mogla normalno jesti. Pa v nedogled je imela težave s pirsingov v popku, kar naprej neka vnetja. Ja, zaradi butaste buče, trpi potem celo telo.

bolne na umu, 27.08.2022 ob 21:03

No na genitalje si dajo pirsinge samo skrajno bolne na umu. Če ima vsaj IQ sobne temperature, si ne bo dala pirsinga na genitalije pa na bradavičke tudi ne.

No, saj tisti, ki imajo polne žnablje, obrvi, popke, nosove… raznih obešenk, tudi ne slovijo po pameti. Verjetno imajo IQ malce večji kot je sobna temperatura, na nivoju številke noge recimo.

Zanimivo razmišljanje. Točno to se vidi v javnosti, ta nevzgojenost, pomanjkanje znanja, ko takoj, ko nekdo opazi, da je ena brez modrca in da ima po možnosti še pirs noter, se tema takoj spremeni in potem vsi vse vejo o teh pirsih. Ponavadi imajo bolj klavrno znanje, ampak žaljivih opazk pa mnogo. Lepo, da smo si različni. Sicer je pa tako, moje telo- moja odločitev.

Imam prince albert ( spodnja polovica glavice preluknjana). Redno nosim 6 mm rinkico z 8 mm bunkico, pocasi pa bo treba na 8mm/10mm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close