Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imate kwkšen pirsing?

Imate kwkšen pirsing?

Kje in koliko?

Mora bit res budala ki si daje pirsinge.

Samo uhane v usesih.

Odgovor na objavo uporabnika
Uhančki, 24.08.2022 ob 07:43

Kje in koliko?

12. 3 v ušesu, 1 v nosu, ustnici, jeziku, popku + 5 na intimnih delih. Zdaj me pa popljuvajte, ampak vsak je svojega telesa gospodar.

ušesa in helix – 6 lukenj vse skupaj

8 v usesih ampak nosim samo 2, obrv, nos in popek. Vcasih je bil aktualen se monroe, ki pa ga ze nekaj let ne nosim vec.

5 na ušesih

Anita696, 24.08.2022 ob 09:03

12. 3 v ušesu, 1 v nosu, ustnici, jeziku, popku + 5 na intimnih delih. Zdaj me pa popljuvajte, ampak vsak je svojega telesa gospodar.

Anita, predvidevam da jih imaš v bradavičkah. Koliko se to vidi skozi majico ali top, če si brez modrca?

3 intimne

samo v ušesih-en uhanček v levem, dva v desnem.. nosim pa samo majhne.. ful so mi grde raztegnjene mečice z raztegnjenimi luknjami, ki postanejo take zaradi večjih težkih uhanov..

TinaK801, 24.08.2022 ob 13:22

Anita, predvidevam da jih imaš v bradavičkah. Koliko se to vidi skozi majico ali top, če si brez modrca?

Ti bom jaz odgovorila. Bolj kot imaš oprijeto enobarvno majico, top, športno majico, nepodložene kopalke, …. bolj se vidi. Če imaš večbarvne se ne vidi skoraj nič. Ampak, če jih že imaš pogum, da si jih daš not, boš imela pogum tudi bit brez modrca zunaj. Noben ti nebo nič direktnega rekel, momljajo pa vsi nekaj na to temo. Ne obremenjuj se s tem, čimprej si jih daj notri, boš videla kako je fino. Bradavičke postanejo spet bolj občutljive, sploh pod kakšno športno majico iz spandexa je meni noro dober občutek.

A ima katera VCH piercing (če kdo ne ve kaj je to naj vpraša Google), ali kakšen drug piercing spodaj v genitalijah npr Christina piercing, ali v sramnih ustnicah…

Niti slučajno, fuj

piercing spodaj, 24.08.2022 ob 20:44

A ima katera VCH piercing (če kdo ne ve kaj je to naj vpraša Google), ali kakšen drug piercing spodaj v genitalijah npr Christina piercing, ali v sramnih ustnicah…

jaz imam 3x clit piercing, če ti kaj pomaga. Mi je pa tudi vch zanimiv, mogoče v bližnji prihodnosti dam enega stran in tega not.

Kakšen pa je občutek med hojo, športanjem, sexom, če imaš clit piercing, ali je dejansko kaj moteče in kakšna je nega piercinga. Prosim napiši malo več, ker me full zanima.

piercing spodaj, 24.08.2022 ob 22:09

Kakšen pa je občutek med hojo, športanjem, sexom, če imaš clit piercing, ali je dejansko kaj moteče in kakšna je nega piercinga. Prosim napiši malo več, ker me full zanima.

Za začetek, ko se navadiš, po parih mesecih nič več ne veš, da jih imaš, ko pa na njih pomisliš jih pa čutis, predvsem tistega na klitoritisu. Jaz jih imam še na zunanjih sramnih, ta dva sta kot ostali pirsi. Nič posebnega. Higiena je ful pomembna. Enkrat na mesec si jih dam ven, da se lahko pobrijem. Vsak dan se tuširam in mažem z antibakterijskimi kremami. Izogibam se čipkastega sp. perila, ker se zataknejo v čipko in ful zaboli, če ne opaziš. Samo gladke in tanke prosojne hlačke. Pri teku ali gimnastiki se v začetku čutijo, sčasoma pa to zgine in se navadiš. Niso moteči, daleč od tega. Pri sexu je treba bit pa bolj pazljiv, sploh ta na klitoritisu je občutljiv in lahko hitro zaboli. Moj partner ima na penisu, na glavici pirs in pod glavico še kovinski obroček, to sem zahtevala od njega, ker mi je noro dobro božat pirse direktno ali pa čez tekstil, latex, …. paziti je treba, da se medsebojno ne zataknejo. Drugače pa, meni je še vedno super, ko na njih pomislim, se pobožam, …. pa jih imam že par let. Edini problem je, ker se vse vidi skozi, recimo kopalke, sploh nepodložene ali pa malo bolj sprane. Tudi pri zares tesnih ali oprijetih pajkicah se vidijo, sploh, če bi kdo malo bolj pogledal. Na klitoritisu je res super občutek, dokler je partner nežen, takoj ko je stvar malo bolj divja pa hitro zaboli. Zato tudi razmišljam, da bi si tega dala preč in si dala vch in mogoče še dva na zunanje ali notranje sramne.

Glede na videno letos na fkk prihaja po modi tatujev, zdaj moda intimnih pirsov.

Pri obeh spolih in starostno zelo pestro.

Pirs moda, 25.08.2022 ob 08:32

Glede na videno letos na fkk prihaja po modi tatujev, zdaj moda intimnih pirsov.

Pri obeh spolih in starostno zelo pestro.

Po napisanem sklepam, da si vse prečekirala. Napiši nam, kje vse so moderni.

Nastia, 25.08.2022 ob 09:52

Po napisanem sklepam, da si vse prečekirala. Napiši nam, kje vse so moderni.

Ja sem, ker so mi določeni pirsi privlačni.

Pri ženskah absolutno pirsi vseh oblik(palčka, rinka-obroček) v prsnih bradavičkah. Osebno mi je seksi, če je pirs v obeh bradavičkah, čeprav sem opazila tudi nekaj punc/žensk, ki so imele pirs samo v eni bradavički. Zakaj samo v eni pa mi ni znano.

Pri moških pa obročki pod glavico in na modih, ter seveda tudi direktno na glavici.Vse več je pa tudi pirsov v sramnih ustnicah. Od diskretno majhnih bunkic do večjih in več rink. Odvisno od ženske in oblike ter velikosti sramnih ustnic eni bolj, drugi manj všečni.

Pri moških pa obročki pod glavico in na modih, ter seveda tudi direktno na glavici.

Pirs moda, 25.08.2022 ob 10:01

Ja sem, ker so mi določeni pirsi privlačni.

Pri ženskah absolutno pirsi vseh oblik(palčka, rinka-obroček) v prsnih bradavičkah. Osebno mi je seksi, če je pirs v obeh bradavičkah, čeprav sem opazila tudi nekaj punc/žensk, ki so imele pirs samo v eni bradavički. Zakaj samo v eni pa mi ni znano.

Pri moških pa obročki pod glavico in na modih, ter seveda tudi direktno na glavici.Vse več je pa tudi pirsov v sramnih ustnicah. Od diskretno majhnih bunkic do večjih in več rink. Odvisno od ženske in oblike ter velikosti sramnih ustnic eni bolj, drugi manj všečni.

Pri moških pa obročki pod glavico in na modih, ter seveda tudi direktno na glavici.

Upam, da te ti ljudje, ki si jih tako podrobno prečekirala niso opazili. Ker mene to zelo moti, da nekdo gleda vame in me raziskuje.

Nastia, 25.08.2022 ob 12:02

Upam, da te ti ljudje, ki si jih tako podrobno prečekirala niso opazili. Ker mene to zelo moti, da nekdo gleda vame in me raziskuje.

Znam diskretno opazovati.

Ti imaš kak pirs?

Pirs moda, 25.08.2022 ob 12:47

Znam diskretno opazovati.

Ti imaš kak pirs?

Če bi podrobno prebrala temo nebi to spraševala. Imam par pirsov na vidnih mestih in tri na skritih.

Nastia, 25.08.2022 ob 20:06

Če bi podrobno prebrala temo nebi to spraševala. Imam par pirsov na vidnih mestih in tri na skritih.

to me pa zanima kak zgleda. daj kontakt.

Kaj pa ko greste k ginekologu ali ga daste ven ? Genitalni piercing mislim.

Pretiravanje s pirsingi in tatuji so mi vedno delovali nekako obrobno “drogeraško” ali kot odpadniška fetiš scena ekstremov brez občutka za estetiko.

20 Extreme Piercings You Won't Believe Exist - Tattoo Ideas, Artists and  Models

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close