Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?
Mislim tisto drugo. Prva je bila res komična in je Matjažko prejel kritiko tudi od mene, pa sem tolerantna. :))) Evo, en komad za Matjažka:
Mislim tisto drugo. Prva je bila res komična in je Matjažko prejel kritiko tudi od mene, pa sem tolerantna. :))) Evo, en komad za Matjažka:
http://www.youtube.com/watch?v=qTV7v4PuHos%5B/quote%5D
Še zdaj si ženem k srcu, veš, da tega ne bom nikoli pozabil. 😀
2100 m preplavanih v 1h je zate čofotanje?
Krizo?
Krizo česa? Kg?
Ne vem o čem govoriš ker imam že 25let iste kile (+-5kg), če pa sprašuješ kaj o kilah po karakterju tu bi pa lahko kakšno rekla 😉 :))) in ko boš te kile “skidala”, kar so ti mnogi nerazumneži namigovali skozi celo temo, se bo tudi kakšen fant pojavil in te želel, bil srečen s tabo kakršnakoli že si/boš.
Samo ti tega nočeš slišat ali razumet da tvoje telo odseva tvoje razmišljanje in ko boš to spremenila si boš všeč. Do takrat pa lahko o kakšnem partnerski ljubezni samo sanjaš bi pa bilo možno da začneš kakšno posestniško-lastniško razmerje in se niti ne boš zavedala v kaj se podajaš. 😉
Napisala si tole:
In potem še tole:Pod prvo so ti pisali kar si vprašala (karkoli so razumeli iz tvojih vprašanj) iz lastnih izkušenj in ko ti te nijihove izkušnje niso nič povedale si “skričala” še drugi del….
Kdo tu koga ne razume? :/
Naj še dodam, da si napisala, da se gibaš xy ur na dan.
To da se gibaš in pri tem ne spraviš utripa “na obrate” in ga tam držiš dalj časa, večkrat na dan, pri tem pa še zmanjšaš vnos kalorij-hrane v telo, NE moreš zdravo shujšat, ker če se “preskromno” gibaš (malo čofotaš v bazenu) telo raje porabi “nepoterbne” beljakovine iz mišic (ki itak niso dovolj obremenjene in ih kao ne rabi 😉 kot pa da bi načenjalo zaloge energije v špehu. Hujšanje (porabljanje tolšče) je zahteven proces (ketoza), ki se ga telo loti v skrajni sili. Ti pa teh razmer z novimi recepti o pripravi hrane ne boš dosegla, žal ne gre to tako. Pa vse spoštovane dekletom, ki se trudijo v tej smeri.
In vse spoštovane tebi za tvoj trud, nekatere debele bunke niti tega ne upajo naredit, da bi se začele pogovarjat o tem, da je to “težava”.
Drugače mi pa ženska tvojih kg in z nekoliko višjo postavo (175cm) ne deluje debela, če ima kaj mišic seveda 😉 :)))[/quote]
S tem pa se strinjam. Sploh, če je to tek skozi gozd ali pa preko travnika polnega čudovitih rožic. Me pa te dni najbolj poživlja plavanje. Tam pa sploh izgubiš občutek težnosti. Sploh, če greš recimo na kako jezero in kako daljšo razdaljo preplavaš.
To si pa tako lepo napisala, da sem ostala brez besed. Si se pomirila in videla, da nismo tako grozna drušna tule? ;))
Morda bo Work in progress pomagalo, morda ne, ampak jaz se počutim ful suho, ko tečem. Skoraj breztežna sem. In to takrat, ko presežem mejo “umrla bom, če pretečem še teh 50m”. Nič čudnega, da mi je kolegica, navdušena tekačica, nekoč davno nazaj izjavila, da je tek kot seks. Valjda sem se ji smejala. No, ko enkrat doživiš te občutke, veš, da ni prav nič pretiravala.
Aja pa nisem ful suha. Še suha ne. ;))[/quote]
Robi, si ti res moški :)? Ponavadi moški ne razumejo kompliciranih ženskih izjav, pisanj, ti pa si pogruntal.
Mislim, da o krizi zaradi samskosti. Saj je že kar nekaj časa samska.
Kolikor sam razumem avtorico, išče predvsem tolažbo in neko pozitivno vzpodbudo, ki bi ji dala zagotovilo, da bo še prej, preden bo shujšala, dobila tipa. Takšnega zagotovila pa ji seveda nihče ne more dati. Samo upanje. To je vse.[/quote]
Pa saj to ti vsi dajemo, upanje. Vsak na svoj način. Samo potrebno je malo odpret oči, da to vidiš. Vem pa, da to vedno ne gre.
Jaz sebe ne vidim tako. Zavedam se svojih “slabosti in napakic”, ampak ne gledam na njih tako negativno. Vzamem jih kot vrzel, ki jo bodo zapolnile nove izkušnje oziroma kako novo spoznanje. Je pa res, da se vsi želimo približat nekim idealom. A ni? Če ne govorim javno o svojih dvomih, še ne pomeni, da jih nikoli nimam. Jih pa ne jemljem tako tragično in jih premagujem sam oziroma s sebi ljubimi in zaupljivimi osebami.
Princes kaj to pomeni : da mi tukaj ni slaba drušna, je kar kull
Da te spravimo v smeh in solze? In da je slednjega v primerjavi s prvim še v mejah normale? Oz. v skladu s tvojim dojemanjem ljudi (90% – 10%), ne kvarimo tvojih pričakovanj? :))
Alo pač izbiraš med večimi nanjše zlo in smo (trenutno) manjše zlo? :)))
Lahko bi se reklo, da pri takem načinu gibanje pokuriš manj energije kot če bi se lotila nečesa na suhem, vsekakor je pa veliko bolje kot pa mirovanje.
S povečanjem tel. teže gre skupaj tudi povečan obseg pasu na račun povečanga volumna prebavil in raztegnjenih/ohlapnih trebušnih mišic. Če te natreniraš si že korek bliže k lepši postavi tudi če se ti je nekaj preveč “nalepilo” na tazadnjo. 😉
Čemu si pa zadnjič pretakala solzice?
Upam, da so se posušile oz te je kdo potolažil 😉
Matjažko je pa en tak tipičen “ded” (no več nas je takih he, he, he…)
To je tako, ko kdo opiše svoj problem moški takoj iščemo vzroke, kot bi poslušal avto ki nekaj škriple, kiha, v ovinku nekaj drgne…. Takoj razmišljamo kaj cvili, ali je to na motorju, podvozju, transmisiji, elektriki….
Matjažko najprej pogleda kako iskri cinšpula (vžigalna tuljava), Potem pregleda kurborator in dotok goriva, izmeri kompresijo, zamik odpiranja ventilov (sesalnih in izpušnih) in njihovo tesnenje, preveri nivo olja, oljno črpalko in pritisk, potem ga zanima če kje pušča, da ne kaplje zadeva na potisno ploščo in masti lamelo sklopke, preveri menjalnik, gnano gred in odmične gredi, kardan, če je avto gnan na zadnja kolesa ali pa polosovine z zglobi. Ko je že pod mašino pregleda še izpuh, če kje pušča in neprijetni zvok nemara prihana od tam. Zanima ga še hladilni sistem in termostat, če pravilno odpira, da se mašina ne pregreva v tej vročini………. In še in še je tega v kar se tapravi dec razume. 😉
Seveda obstaja več tipov “mašin” tudi take z avtomatskim menjalnikom, z direktnim vbrizgom goriva, dizl mašine (te so mu še posebej pri srcu 😉
In ko vse to preveri poda nasvet kje in zakaj škripa in kako odpraviš napako. Včasih kakšno diskretno povabi na svj kanal, ki ga je skopal v svojem kevdru……
Največkrat se mu pa ne zdi vredno delat tako popolne analize in samo stika žice okoli cinšpule in turira na mestu v “ibr ture”, da se vse iskri naokoli…… 😉
Ne mu zamerit 🙂 Ima pač “pipi”…..
Žensko mnenje gre bolj v to smer, da če kdo pojamra nad škripanjem svetujete, da se posveti drugim bolj prijetnim zvokom, naj pojača prijetno glazbo na radiju ali kupi polirno pasto in spolira prednjo masko do visokega sijaja in bodo tudi “šumi” iz ozadja manj moteči…. 😉
Izjema so kakšne naravoslovke…ccccccc
OK , če je tako, da je poraba kalorij zadovoljiva pote imaš težavo na prihodkovni strani….
Realne potrebe za tolikšen vnos ni torej….. mogoče bi bilo vredno razmislit o vzrokih zakaj se toliko “nalaga v peč”, da se ustvarjajo prsežki ?…. 😉 :))))
Dragi On_ , prijatelj, meni je neumno brati take samosabotažne teme in sporočila, kot jih piše ta avtorica, in več njenih klonov, kako je vse nemogoče in pretežko… saj vem, da je ženske potrebno poslušati v njihovih nerešljivih problemih, svetovati pa ne smeš, ampak se mi vendar zdi , da pa namen foruma ni to. Če rabi prijateljico, naj se mogoče registrira; če išče nasvet, potem pa ga naj ne razvrednoti še preden ga prebere… ker hkrati trivializira problem, ki ga ima, če ne ona, pa mogoče katera druga…(tu pri njej je menda jasno da ne gre samo za preveliko telesno maso ampak za problem ki meji na psihiatrijo, mi je žal da sem morala to napisati)
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.