Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?

Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?

Draga katenjka, pojdi na forum Hujšanje, tam se pa registrirana, redno vsak teden pišem. Tako, da kdor me želi, me bo tam našel. Domnevam, da si ti zmedena_samica. V glavnem kdor me želi najti, me najde na forumu Hujšanje.

Kaj pa je razlog, da se nisi tudi tu prijavila z registriranim nikom iz foruma hujšanje?
A tu ne “prime”? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Misliš, da uporablja dva imena, enega za takrat, ko se počuti zmedeno in drugega za takrat, ko se počuti nezmedeno? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ON

Tako je, primerjalna analogija. Pri tebi je očitno, da če obvladaš svoj posel in razumeš, kako funkcionira avta, poznaš sestavne dele, čemu služijo, veš, kje se iskri, kje škripa in kje pušča olje, tako da si potem oddaljen le še za majhen korak do popolnega razumevanja ženske ženskega telesa in duše, ki jih imaš ti verjetno naštudirane v majhnem prsteku, saj si velik poznavalec avtomobilov. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Misliš, da uporablja dva imena, enega za takrat, ko se počuti zmedeno in drugega za takrat, ko se počuti nezmedeno? :)[/quote]

Hahahaha…wrong, zmedena_samica uporablja le svoj registriran nickname, da bi uporabila kr neki ali celo dva nicka – toliko časa pa res nimam, niti volje za pisarjenje na monu. Kot drugo le kaj neki bi počela na forumu hujšanje, se zgražala nad kilami oz bajsami, tega RES ne rabim.

Marko, zdaj pa bi te že bilo lahko jasno, da je moja zmedenost namišljena, ravno tako tudi ostalim 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Misliš, da uporablja dva imena, enega za takrat, ko se počuti zmedeno in drugega za takrat, ko se počuti nezmedeno? :)[/quote]

Hahahaha…wrong, zmedena_samica uporablja le svoj registriran nickname, da bi uporabila kr neki ali celo dva nicka – toliko časa pa res nimam, niti volje za pisarjenje na monu. Kot drugo le kaj neki bi počela na forumu hujšanje, se zgražala nad kilami oz bajsami, tega RES ne rabim.

Marko, zdaj pa bi te že bilo lahko jasno, da je moja zmedenost namišljena, ravno tako tudi ostalim ;)[/quote]Ja nič, torej preostane samo še to, da sem zmedena jaz…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Marko, zdaj pa bi te že bilo lahko jasno, da je moja zmedenost namišljena, ravno tako tudi ostalim ;)[/quote]Ja nič, torej preostane samo še to, da sem zmedena jaz…[/quote]

Izvoli, nimam nič proti :-))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/41787_238914246732_2803747_n.jpg[/img]

Heh misliš? Kaj pa če sva res in to dve??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/41787_238914246732_2803747_n.jpg[/img][/quote]

Hahaha…svetovna 🙂

Tako je, primerjalna analogija. Pri tebi je očitno, da če obvladaš svoj posel in razumeš, kako funkcionira avta, poznaš sestavne dele, čemu služijo, veš, kje se iskri, kje škripa in kje pušča olje, tako da si potem oddaljen le še za majhen korak do popolnega razumevanja ženske ženskega telesa in duše, ki jih imaš ti verjetno naštudirane v majhnem prsteku, saj si velik poznavalec avtomobilov. :))[/quote]Neeeeeee Matjazko, hotel sem samo predstavit kako smo različni v načinu razmišljanja, da so sinapse v ž in m glavah drugače zvezane.
M začnemo takoj analizirat in razstavljat/sestavljat, Ž pa to dojemajo nekoliko drugače, bolj čustveno, z drugo energijo in na drugačni frekvenci bi rekla Princess’ 😉
Saj če tudi poznaš vsak šrauf na avtu in vsak njegov zglob v detajle še nisi dober šofer….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dragi On_ , prijatelj, meni je neumno brati take samosabotažne teme in sporočila, kot jih piše ta avtorica, in več njenih klonov, kako je vse nemogoče in pretežko… saj vem, da je ženske potrebno poslušati v njihovih nerešljivih problemih, svetovati pa ne smeš, ampak se mi vendar zdi , da pa namen foruma ni to. Če rabi prijateljico, naj se mogoče registrira; če išče nasvet, potem pa ga naj ne razvrednoti še preden ga prebere… ker hkrati trivializira problem, ki ga ima, če ne ona, pa mogoče katera druga…(tu pri njej je menda jasno da ne gre samo za preveliko telesno maso ampak za problem ki meji na psihiatrijo, mi je žal da sem morala to napisati)[/quote]

Meni pa tega ni neumno brati, ker je dokaj realna in pogosta težava, prav tako njenih klonov.

Dragi On_ , prijatelj, meni je neumno brati take samosabotažne teme in sporočila, kot jih piše ta avtorica, in več njenih klonov, kako je vse nemogoče in pretežko… saj vem, da je ženske potrebno poslušati v njihovih nerešljivih problemih, svetovati pa ne smeš, ampak se mi vendar zdi , da pa namen foruma ni to. Če rabi prijateljico, naj se mogoče registrira; če išče nasvet, potem pa ga naj ne razvrednoti še preden ga prebere… ker hkrati trivializira problem, ki ga ima, če ne ona, pa mogoče katera druga…(tu pri njej je menda jasno da ne gre samo za preveliko telesno maso ampak za problem ki meji na psihiatrijo, mi je žal da sem morala to napisati)[/quote]

Meni pa tega ni neumno brati, ker je dokaj realna in pogosta težava, prav tako njenih klonov.[/quote]V bistvu gre pri prekomerni debelosti za obliko zasvojenosti, ki se jo lahko otreseš le z delom na sebi, da si “korigiraš” način razmišljanja. To pa ne gre tako preprosto, kar je nazorno pokazala tudi avtorica, ki vneto brani svoj način razmišljanja in dokler bo tako ni za pričakovati velikih sprememb, žal.

Ti popolna dama, ki ima očitno popolno postavo, lepotica na kubik, pametna, razgledana in oh in sploh čudovita ženska (pa samska prav tako kot jaz)… zakaj pa bereš tako dolgo temo, ki jo je napisala ena grda bajsa? In to temo, ki ti je tako mimo?
Res mora biti tvoje življenje prazno, da se moraš ukvarjati z bajsami in tako bednimi temami kot je tale.
Naj ti sonce posije v tvojo črno dušo, da te ne bomo bajse tako motile, da ti ne bo potrebno več brati tako dolgih tem, ki so tako brezvezne.
Obenem pa naj te opomnim, da bolezen včasih napade tudi popolne ženske kot si ti. Mogoče se ti zgodijo težave s ščitnico, mogoče ti presadijo kak organ in boš morala jemati zdravila, ki ti bodo močno povečala težo, mogoče se zgodi kaj drugega, mogoče se zgodi neka nesreča in ne boš več tako popolna lepotica kot misliš, da si sedaj.
Upam, da te prej sreča pamet in da boš ugotovila, da tudi, če si ti popolna, da ni potrebno žalit vseh povprek, ki niso tako popolni kot si ti. Veš ne boš večno lepa in mlada. In če boš tako zlobo in žaljenje širila med ljudi, se zna zgoditi, da ko boš rabila pomoč, ti ne bo nihče pomagal. Kaj, če boš imela nesrečo in ti na pomoč priskoči bajsa? Kaj če ti bajsa reši življenje?
Nikoli ne veš kaj se ti lahko zgodi, zato ne žali vseh, četudi misliš, da si sama popolna in brezhibna.

Marko, zdaj pa bi te že bilo lahko jasno, da je moja zmedenost namišljena, ravno tako tudi ostalim ;)[/quote]

Marko, zdaj pa bi te že bilo lahko jasno, da je moja zmedenost namišljena, ravno tako tudi ostalim ;)[/quote][/quote]Kaj pa je bilo to Progress?
Prijazen komentar z argumentiranimi trditvami? :/ :\\

Je možno, da se tale tema v celoti izbriše, ker se spreminja v grdo?
Zdaj sem se še jaz spustila na nizek nivo in obdelala zmedeno_samico.
Če je možno, naj se temo prosim izbriše.

Mislim, da ni potrebe, da se tema briše, ker ni “grda”, le ti sama “pobriši ” za sabo če se ti zdi vredno 😉
Ni potrebe, da nekdo drug popravlja tvoje “napake”, mislim, da če priznaš svoj “greh” in ga obžaluješ, poveš iskreno in samokritično in se opravičiš (če sama čutiš to potrebo) bo moralo bit zadosti za vse tiste, ki tudi sami pri sebi vedo, da niso popolni 😉

Robi, je možno, da se ta tema izbriše oz. vsaj moji komentarji v tej temi, vključno s prvim?
Nisem javni objekt za žaljenje in seciranje.

Kako da ne?
Saj si pisala javno, menda si vedela to, ali ne?

Robi, je možno da se ta in nobena tema ne izbriše, jaz na te strani pišem polstrokovne komentarje s področij kemije, fizike, matematike, književnosti, psihologije, ljubezni, iskanja, partnerstva, osebnoizpovedne, čustveno agresivne, brez stila, miline nežnosti, rahločutnosti, čutečnosti… naj se to prosim arhivira ne pa neko nevrotično brisanje ccccc

Robi, je možno da se ta in nobena tema ne izbriše, jaz na te strani pišem polstrokovne komentarje s področij kemije, fizike, matematike, književnosti, psihologije, ljubezni, iskanja, partnerstva, osebnoizpovedne, čustveno agresivne, brez stila, miline nežnosti, rahločutnosti, čutečnosti… naj se to prosim arhivira ne pa neko nevrotično brisanje ccccc[/quote]
Možno je, da se ta tema ne zbriše…Da pa se nobena ne bi, pa ni možno.
Brisal sem le tiste, kjer komentarji niso imeli nobene veze s samo temo.

Zmedena samica je le napisala, da se nima želje ukvarjati s hujšanjem in se zgražati na kilami in debelimi ljudmi.
S tem še avtorice ni označevala. Problem je, ker se avtorica teme vidi v tem in se s samo besedo poistoveti, zato se počuti prizadeto. Kar odraža njen odziv, ki se ga sicer zaveda (kar je dobro), pa čeprav je bil pod nivojem.
Zato mislim, da se lahko vsak iz tega in iz svoje reakcije nekaj nauči in bi bilo škoda temo zbrisati.

Robi, je možno, da se brišejo le moji komentarji, ker meni res ni do tega, da sem tule na voljo, da me vsakdo, ki se mu zazdi žali?
Eni so lepo napisali kar me je zanimalo, drugi pa se prepucavajo, eni pa morajo celo žalit.

Marko, zdaj pa bi te že bilo lahko jasno, da je moja zmedenost namišljena, ravno tako tudi ostalim ;)[/quote][/quote]

Priznam, da sem bila na nek način žaljiva (pogojno), navedla sem kaj bi se lahko zgodilo, če bi zašla na forum “Hujšanje”, k sreči večinoma pridem le na ta moško/ženski čvek. Zavedam se, da nisem popolna, niti k temu ne težim, nekako pa ne razumem tega, zakaj nekateri iz svoje teže delate “svetovni” problem in bi o tem debatirali v nedogled. Zadeve se je potrebno lotiti bolj kompleksno in individualno, morda s temeljito spremembo prehrane in sloga življenja ter načina razmišljanja ali pa si celo pomagati pri tem z zdravstveno stroko. Dobro vem, da so ljudje vseh sort, takšni in drugačni, toda če nekdo prihaja na mon samo jamrat namesto, da bi naredil kaj bolj konkretnega na sebi ali zase, ne bo nič iz iskanih ciljev.

Nekoč je bila tu gor neka tema, avtorica ZS in se je v celoti brisala. Zato bi bilo pošteno, da se vsaj moji komentarji brišejo ven iz te teme, če se že ne sme brisat celotna tema.
Tako kot ZS ni bilo všeč, da je tema javna, tudi meni ni. Sem se zmotila. Ne bi smela niti komentirat komentarjev, ki niso bili v skladu s temo.
Hvala.

Mah kar se mene tiče, je bila šala, zaradi mene se lahko zbrišejo vse teme in vsi moji “polstrokovni odgovori” (

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close