Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek imam fanta in prijatelja

imam fanta in prijatelja

Fant je mel na faksu veliko izpitov pa se je po cele dneve učil. Jaz sem mela pač obdobje brez izpitov pa sem se po domače povedano, naveličala sedet doma pa čakat, da bo poklicov, če se vidva. Sm se začela malo več družit s tem prijateljem in sem spoznala, da sva si v vseh stvareh čisto podobna. Ampak ja, še vedno ljubim fanta …

In NE bom ga prevarala!

Me ne spusti blizu, dokler niso pečeni. Potem pa jaz nje ne spustim, ko jih grem jest. 🙂 Vidiš kako lepo se ujameva. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej reči fantu za 1 mesec break-up da ”razmisliš o nadaljni poti” in takrat poseksaj prijatelja 🙂

Ali pa pač napiši na listeke vse mozne rešitve daj v vrečko spij six packa in izžrebaj eno in jo uresniči v kateremkoli stanju 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Si se ustrašila, da je malo pozabil nate?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a kaj je varanje – ti veš???
btw: nastaviti fuflo nekemu tipu je usklajevanje hormonov, umirjanje živcev … dobiti “nirvano”
“varala” (v smislu seksa) bi morda lahko le tako, da bi se kresala s kakšno bejbo, ki je ne fantu ne prijatelju nebi pripeljala v uporabo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tehnično gledano je ženska itak že prevarala tipa… čeprav samo miselno …

Že ta forum thread je dokaz za tole…

Me zanima kak bi tip vzel če bi vedo kdo si in bi prebral tvoj forum prispevek 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zgleda, da ti rabiš več pozornosti, kot pa on.
Veliko je takšnih primerov, kjer ženska doživlja moškega kot hladnega ali pa ima občutek, da je več ne mara, ker se ji ne posveča toliko, kot sama meni, da bi se naj.

Ta prijatelj, pa ima točno to, kar pogrešaš pri fantu. Ti poklanja čas in pozornost.
Težko je vedeti s katerim bi se bolj ujela. Mogoče bi tudi ta prijatelj sčasoma postal bolj vase zaprt.
Malo se pozanimaj iz kakšnih družin prihajata. Koliko se doma pogovarjajo in kako blizu so si.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close