imam fanta in prijatelja
Živjo!
Imam en velik problem, pa ga nobenmu ne upam zaupat, tako da sem se odločila, da ga napišem tukaj, da mi pomagate vi.
S fantom sva v zvezi 2 leti in 8 mesecev. On je še vedno noro zaljubljen vame, skos mi govori kok me obožuje, ljubi, kako ne more živet brez mene, da sem zanj ena in edina ….. itd.
Problem pa je nastal v meni, ko sem se pred dobrim mesecem dni začela vedno več družiti z nekim prijateljem. Popoldanske kavice so kmalu prerasle v sprehode, zdej sva prišla že do tega, da se kdaj pa kdaj dobiva pri njemu doma in gledava filme, zvečer hodiva na sprehode .. skratka na začetku sem imela občutek, da mi je on res najboljši prijatelj, da si nebi mogla želeti boljšega. Zadnje čase pa opažam, da se raje družim z njim in ne s fantom. Ob fantu se dobesedno dolgočasim z njim pa ure tečejo kot minute. Zna me nasmejat, in čeprav mi tega ni povedal, sem prepričana da tudi on čuti do mene nekaj več.
Pa še vprašanje: Je vredno zapustiti fanta zaradi tega prijatelja, ki mi je ”zmešal glavo”?
Mi ne moremo vedeti, ali ti ljubiš svojega fanta ali ne. Če ga še vedno ljubiš, pa ti je le dolgočasen, potem ostani z njim, le poskrbi za to, da vama ne bo dolgčas. Tvoja situacija je taka, da imaš tiramisu, ker pa ti je vabljiva tudi kremna rezina, bi probala tudi to. Mogoče ti ta tvoj prijatelj niti ni tako zanimiv, ampak ti predstavlja beg od tvojega trenutnega razmerja. Ta problem boš morala čim prej rešiti, ker prijateljevati ne moreš z moškim, ki te privlači, imaš pa resno razmerje. To, kar furaš trenutno je “ziheraštvo”, pri fantu si prepričana, da te ima rad, ne vprašaš pa se, ali mu delaš krivico, ker do njega nisi iskrena.
Zakaj si pa sploh šla v zvezo z nekom, ki ti je dolgočasen? Kaj pa iščeš pri moškem, kakšne občutke doživljaš pri fantu in kakšne pri drugem? V čem se razlikujeta?
Kaj ti je pri tvojem fantu dolgočasnega in ali ti je že na začetku to bilo dolgočasno?
ta tukaj
dve za enega
je rešil problem na svoj način … mogoče se tebi tudi izide
Hvala vam vsem za odgovore 🙂
Moj fant je ”dolgočasen” zadnjih par tednov, drugače je super. S tem prijateljem pa sva si podobna v popolnoma vseh stvareh.
Včeraj sem sicer fantu zaupala moje občutke, ne morem rečt, da me je razumel, vendar je tut sam predlagal, da poskusiva ta ”dolgčas” v najini zvezi odpravt. Probala bova it naprej, jaz upam, da se moji občutki spremenijo, če pa se sčasoma ne bodo, se pa strinjam, da sem še mlada in da imam pred sabo še veliko lepega, pa čeprav ne s sedanjim fantom.
LP
Kok se smejim tle. Fak kok je ta tvoj fant neumen lol[/quote]
posvoje maš prav ampak dobro tip jo ma mogoče res rad ampak pač nima ojma da ko se čustva ohladijo je težko nazaj vkurit 😛
mogoče pa, z brenerom hahahaha
Ne vem, zakaj velik del žensk razmišlja tako, da je največja tombola v življenju dobiti moškega, ki te neskončno ljubi, nosi po rokah in bi umrl zate, njim pa ni preveč do njega: jih ne privlači dovolj, jim gre na živce in se ob njem dolgočasijo. Ali si predstavljate, kaj pomeni taka vaša odločitev za tistega moškega? Najbrž ne, drugače ne bi s tako lahkoto manipulirale z ljudmi. Prvo pravilo: če ti ni do fanta, mu to jasno povej. Drugo pravilo: če ne veš, ali ti je do njega, potem ti ni in mu prav tako povej. Zdaj, ne čez deset let.
lahko bi bila pa “mail provider” med njima.
Tako kot lahko igra šah simultanko z dvema najboljšima šahistoma na svetu vsak, ki ve, da mora proti enemu igrati z belimi proti drugemu pa s črnimi figurami.
Potem onadva igrata drug proti drugemu ☺
Če nimaš prevelikih moralnih zadržkov ni ta nasvet tako blazno napačen :D[/quote]Napačen je 🙂
Če naredi to se bo soočila z realnostjo in ne bo več sanjarjenja, kot si ga dela sedaj. Prijatelj je boljši zato, ker se mu čustveno približuje korak po korak in v sebi dela razne scenarije. Fanta je pa bolj “na hitro spoznala” in ni bilo nikoli te čarobnosti oz bistveno manj. Mogoče je niti ni sposoben pričarat oz bolje rečeno mu tega ni nikoli omogočila na tak način…
Pa dobro, ljubiti se je potrebno tudi naučiti. Moramo se naučiti ljubiti drugega, poleg tega pa se je treba naučiti tudi pravilno izbrati nekoga, ki bo ljubil nas. Šele takrat odnos dobi smisel.
Torej, na kak način je fant postal dolgočasen? Ne razumem tega. Opiši. Kaj se je spremenilo oziroma kako se je spremenil? Si se začela videvat s ta novim, preden je fant postal dolgočasen ali šele po tistem, ko se ti je fant že zdel dolgočasen?
Če nimaš prevelikih moralnih zadržkov ni ta nasvet tako blazno napačen :D[/quote]Napačen je 🙂
Če naredi to se bo soočila z realnostjo in ne bo več sanjarjenja, kot si ga dela sedaj. Prijatelj je boljši zato, ker se mu čustveno približuje korak po korak in v sebi dela razne scenarije. Fanta je pa bolj “na hitro spoznala” in ni bilo nikoli te čarobnosti oz bistveno manj. Mogoče je niti ni sposoben pričarat oz bolje rečeno mu tega ni nikoli omogočila na tak način…[/quote]
Ampak potem bo to vsaj hitro in na relativno enostaven in prijeten način izvedela…
Vaši brezvezn i in dolgočasni pogovori z obema spotem pričarajo NJIMA scenarije.
namesto da se z obema da dol in odgovor kdo ji bolj ugaja… če ga ni jovo na novo nov krog tokrat anala
SIMPL!
Matkič, to velja zate, kjer je odnos samo seks in nič drugega. Nekateri počnemo oziroma počnejo še kaj drugega skupaj. Če nam dovoliš. :))
ja saj drugo je punca že sprobala…
kavice, sprehodi, gledanje filmov….
no ajde mogoče si lahko skup še spečeta piškote …. 😛
aja ne to mora delat punca sama ane Marko 😀
Forum je zaprt za komentiranje.