Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Igor Grdina

Igor Grdina

Študentka, daj, prosim, povej še ti svoje ime…

Če imaš tako veselje javno obirat druge z imenom in priimkom, bi jaz obiral še tebe…

Mogoče pa kdo ve kaj zanimivega o tebi in tvojem seksualnem življenju?

jaz pa vem, da je iz šentjurja doma, mama pa mu hodi v Lj. pospravljat stanovanje.

sicer pa nič ne vem o njem, še tega nisem vedela, da ni več na FF, ker sem bila Hotimirjeva, ki je tudi tukaj omenjen, sošolka, torej sem očitno “prestara” za to novičko.

A kdo ve kaj o Stabeju? 😉

hodi že dolgo let s svojo študentko (bivšo)

ta grdina ne more imeti zenske, saj se vidi da je ljudomrznež, ki je le v sebe zagledan. Punce, a ste ga videle, ko je bil pri ćolniku.

Sem ga videla, ja. Kaj pa je bilo narobe??? Meni je bil pa prav super pri Čolniku.

Ej, pojma nimate, o kom govorite. Gre za enega bolnika, ki bo čez nekaj let zaradi narcisoidnosti pristal v umobolnici. Vse skupaj pa je globlje, kot si kdorkoli od vas sploh lahko predstavlja.
Torej ne govorite o nečem, o čemer dejansko nimate blage veze. A mu ne piše na čelu, da bo nedolžen šou rakom žvižgat?
Kot pravi znana skupina:”Če hočeš srečen umret, morš vsaj kako podret.”

kolk je pa star pol? ://

39 je star.

Vseved, zakaj je bolnik? Zato, ker je narcisoiden?

narcisoidni so vsi dedci pomalem.

Kalipso, očitno ti manjkajo informacije o njegovem odnosu do drugih ljudi, še sploh do tistih, s katerimi se je nekoč dobro razumel.
Nekdo, ki živi izključno za znanost, se pač v realnem svetu prekleto težko znajde oziroma mu pač manjka tista normalna komponenta življenja.
Biti normalen je pač tista vrlina, ki vodi pred vsemi ostalimi.

Vseved, saj s tem, kar si napisal, se čisto strinjam; na splošno. Nisem pa vedela, da je z njim tako hudo …, zato sem vprašala, če je bolnik zgolj zato, ker je narcisoiden. Ker, roko na srce, narcisoidnih je ogromno ljudi, pa zato še ne morem reči, da so bolniki. Ampak ti ga očitno (dovolj) dobro poznaš, da veš, kaj govoriš.

Narcisoidnež je lahko normalen, tukaj pa reeeeeeeees vem, o čem govorim.
A si njegova študentka?

Pred davnimi časi sem bila, ja. Pa ti? Njegov študent ali stanovski kolega?

vseved, me pa res zanima odkod ti ideja da je tip nor?! res je malo ekscentičen, en tak posebnež, ampak takega res ne moreš ker preci označit za norega. razen če nisi njegov psihiater, ha? to bi vse pojasnilo.

Saj pravim, da ne poznate razmer. Pred davnimi časi je bil morda kul, danes pa ne več.
Sicer pa se umikam iz pogovora, sem hotel le osvetliti stvar, ki vam je očitno neznana, pa je na tem mestu ne bom omenjal v podrobnosti. Morda kdaj drugič.

No ja, vseved, tale zaključek pa ni ravno bogve kaj. Samo kost si vrgel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close