Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Igor Grdina

Igor Grdina

Je predavatelj na filozofski fakulteti. Zanima me, če katera ve kaj o njem zasebno, poleg tega, da je knjižni molj.

Ne mara študentk.

in ni več predavatelj na ff

Ja, vem, da ni več. Mene zanima zasebno …

zasebno je frej-če te to zanima

To, da je prost, vem, hvala vseeno!!!! Me pa zanima, če katera ve za kakšno njegovo bivšo. Skratka, kakšna je njegova “zgodovina”, če mu je kakšna všeč … Larisaa, ga ti bolje poznaš?

Namreč zakaj me zanimajo njegove morebitne bivše, o njem gre glas, da naj ne bi imel še nobene ženske oz. nobenih izkušenj na tem področju kar se mi zdi malo verjetno.

zal tut jaz vem samo to, da nma ne vem kolk izkušenj z “bivšimi”, zdej ne vem, al je kakšno mel al ne
ne ga ne poznam osebno…je pa drugače še kr sarkastičen in dost govori o sebi (poznam ga se s faksa)

Aha, se pravi veš toliko kot jaz … :)))

:))

Upam, da bo katera druga pa vseeno kaj vedela…

Oh, to da ne mara študentk pa ni res 🙂 Jaz ga sicer tudi poznam s faksa, fajn predavatelj. Mu je bila pa moja prijateljica zelo všeč, ampak ni bilo nič iz tega. O njem vem le toliko kot ve.

A ga ni uslišala? :)))

kaj je, študentka, si se zagrela zanj, pa bi rada vedela, kaj te čaka, da se ne boš opekla?

Ne. Vem približno kaj bi me čakalo z njim ker ga pravzaprav precej dobro poznam z nekih določenih plati, ne pa s te za katero sprašujem. Ga ti poznaš?

in je zelo v redu clovek. Sicer zagledan v knjige, znanost in glasbo… Mogoce se komu zdi zato cudaski, ampak meni je v redu clovek.
Baje ima fotografski spomin.
Ni vec v sluzbi na FF.
Vsec so mu pametne zenske s katerimi se lahko spusti v debato. Zelo rad govori. Ne mara neumnih studentov in ljudi, ceprav jim baje ne dela tezav pri izpitih (tako pravi sam).
Duhovit je, ceprav nekatere stose ponavlja. Ampak tega mu res ne zamerimo, a ne?

Zolna, a ti je odrezalo prvi del sporocila? Kaj manjka, lahko se enkrat napises?

Sicer se z vsem napisanim strinjam, tudi jaz ga takega poznam.

če boš ali si njegova študentka, te kaj drugega, posebno to, komu leze v spodnje hlač(k)e, ne bi smelo brigati. čudno, da te ne zanima s kom se bjelčevič ali juvan ali tivadar ali stabej ne dajejo dol!?!?

Luna, dej no, tole je pa prov mim. Ne, nisem njegova študentka. Me zdaj lahko kaj bolj zanima?

u, sori, sem zgleda neki narobe zastopla. no, zaradi mene ga lahko čisto mirno naskočiš. veliko sreče.

manjaka: Poznam ga

Njegovo partnersko zivljenje pa je bolj revno ali pa ga sploh ni, kar itak ze ves.
Pomoje je en tistih genijalcev, ki za ljubezen nimajo casa in se ne znajdejo najbolje na tem podrocju.
Jaz ga ne poznam s faxa. Mogoce bi celo lahko rekla, da ga poznam privat, ampak ne prav dobro.

Luna, je že v redu! 😉 Najbrž si sklepala na podlagi nicka!

Žolna, hvala za info. Tudi jaz sem slišala podobne govorice, delno mi je celo sam nakazal te stvari, vendar nisem najbolj verjela.

Drage študentke, on ma že dolgo eno in isto prijateljico. Ko skupaj paradirata okrog, sta videti zelo dolgočasna. To je vse. A se bo poroču al ne, tega pa ne vem.
Dejmo še o kom drugem.

Kakšna pa zgleda, mogoče jo poznam?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close