I wonder why?
jst sm najboljša ff 🙂 ne težim, ne kličem, pišem sms samo, ko gre za dejt, pa še (pod)kupovat pri meni ni nič treba 🙂 jbga…če ljudje začnejo nekaj cenit šele ko tistega nimajo (več). jst recimo vedno bolj cenim pir. pir nikol ne teži, pa vedno ima cajt zame…
mimogrede…. kaj se je zgodilo pa s tvojim tastarim mailom, k sm ga imela?
@Lepolaska
Punca moraš biti všeč da dobiš za seksat in jaz puncam sem všeč…moj problem je samo ta ko me kakšna punca vpraša s kolikimi sem že bil jaz pač iskreno rečem da se z nobeno…to pa odgovorim zato tako, ker kot sem prej napisal punce pravite ali pravijo da število partnerjev ni pomember…nimam pa problema dobit kakšno…dobr zgledam sem kar atraktiven… samo moja iskrenost in s tem neizkušenost me jebe…treba bo lagat da dobim izkušnje tako da mi pri naslednji ne bo treba lagat.
jst sm najboljša ff 🙂 ne težim, ne kličem, pišem sms samo, ko gre za dejt, pa še (pod)kupovat pri meni ni nič treba 🙂 jbga…če ljudje začnejo nekaj cenit šele ko tistega nimajo (več). jst recimo vedno bolj cenim pir. pir nikol ne teži, pa vedno ima cajt zame…
mimogrede…. kaj se je zgodilo pa s tvojim tastarim mailom, k sm ga imela?[/quote]
pojma nimam ker mail si imela – že nisi hotla nastavit, pa sem ga pozabil ☻ .. pač nisi edina … lahko pa se oglasiš na NoMercyOnNet@gmail.com da sinhronizirava stanje ☺
jaz sem povečal pozornost viskijem .. single malt +15let
Drugič pač reči, da nisi štel. Saj, če ti reče, da ji ni pomembno, je ne bo zanimalo več naprej. Znajdi se malo. :))
Laganje je slab obliž za nizko samozavest in v noben o psihološko pomoč. Če se počutiš dobro v “moški koži”, se nimaš česa bati. Enak pogoj mora biti ustvarjen tudi z žensko, da se moraš dobro počutiti z njo. Ti bi rad z neko naključno, hitro in na silo, tako da prijetno ukvarjanje s številkami še naprej. 😉
Če je pa res samo eden bi pa že lahko kako pomagale, a ne punce? :)[/quote]
Do zdaj sem na tem forumu dobila občutek, da ste le moški tisti, ki lahko nudite najboljšo strokovno pomoč. Javi se:).[/quote]Ta del pomoči presega moj opis del in nalog tako, da…. mislim, da si ti resnično usposobljena za tako vrsto opravila 😉
Preveč se zanašaš na svoje (zmotne;) občutke, bodi malo bolj realna :))
Do zdaj sem na tem forumu dobila občutek, da ste le moški tisti, ki lahko nudite najboljšo strokovno pomoč. Javi se:).[/quote]Ta del pomoči presega moj opis del in nalog tako, da…. mislim, da si ti resnično usposobljena za tako vrsto opravila 😉
Preveč se zanašaš na svoje (zmotne;) občutke, bodi malo bolj realna :))[/quote]
Ma ja.
Ta del pomoči presega moj opis del in nalog tako, da…. mislim, da si ti resnično usposobljena za tako vrsto opravila 😉
Preveč se zanašaš na svoje (zmotne;) občutke, bodi malo bolj realna :))[/quote]
Ma ja.[/quote]Ah noooo…. :)))))
Pa ne da te (kaj ) boli? :))
Forum je zaprt za komentiranje.