I wonder why?
Naučiti se moraš izbrati pravo osebo, ne pa, da se (z laganjem) prilagajaš nepravi osebi, zato, da bi ostala ob tebi.
Ni ptorebe. Saj veš, kako je pri moških – pes, ki dosti laja, malo grize. :D[/quote]
Se vidi da si butast matjazko….. in to orenk…. jaz rajši ližem…. tak da psi ki lajamo res ne grizemo…. puncam načeloma griženje ne paše, je bistven obolj efektivno lizanje…. živali s farme so pa druga stvar, tam pa ti boljše veš verjamem!
Ni ptorebe. Saj veš, kako je pri moških – pes, ki dosti laja, malo grize. :D[/quote]
Se vidi da si butast matjazko….. in to orenk…. jaz rajši ližem…. tak da psi ki lajamo res ne grizemo…. puncam načeloma griženje ne paše, je bistven obolj efektivno lizanje…. živali s farme so pa druga stvar, tam pa ti boljše veš verjamem![/quote]
Oh, super, zdaj smo pa vsi veseli zate!
Če grizeš sladoled, si lahko poškoduješ zobe, tako da res raje ostani pri lizanju. 😀
Moram priznati, da so mene že tudi takšne misli spreletele…pa še kakšna ;)[/quote]
Ravnokar gledam na 24ur sliko najlepšega kriminalca in se tudi sprašujem Zakaj???
Jeremy[/quote]
Waw kakšne oči in ustnice.
Zato, ker se preveč bojijo za svojo rit. Ker želijo opravičiti le svoja dejanja, dejanja drugih pa so obsojanja vredna. Takih ne rabiš ob sebi, zato ti ni treba postati enak. Zgled si jemlji po boljših, ne po slabših, razen, če bi rad postal slabši.[/quote]
Vprašanje je, kdo je tu boljši in kdo slabši. Devičnik verjetno nima veliko razlogov, da bi se počutil boljšega. 🙂
123kozica – seksaš ne zato, ker ti ni popolnoma NIČ jasno.
razlaga za “tapočasne”: ne iščeš “resne oz. taprave punce”, ampak hočeš samo kavsat. problem je v tem, da ženska, ki hoče samo seks, išče nekoga, ki že ve kaj dela, ne pa mlečnozobca, ki še ni pogruntal, kaj in za kaj mu je zraslo. ženska, ki hoče samo seks, noče slabega seksa in ji niti na kraj pameti ne pade, da bo zapravljala čas z nedolžnim.
zavestno z nedolžnim se bo ukvarjala ponavadi tista, ki ji je tip všeč.
torej, glede na to, da hočeš samo kavs, je prava pot, da lažeš.
sicer pa mi sploh ni jasno, kaj je z vami tipi narobe, da ženski poveste, da še niste seksali, da imate kao majhnega (doživela že oboje), še preden sploh babo primete za joške… mislim… jst se o tem z 90% tipov k sem jih imela, sploh nisem pogovarjala…
pr enih se res sprašujem, če so odrasli med ljudmi, al ste bli do 19-ega leta zaprti v kleti s compom, dokler vas niso mati morali izpustiti, ker ste moral it študirat…
Zato, ker ženske govorite da število partnerjev ni pomembno preteklost je preteklost…itn. Jaz sem pač to razumel, da gre to v obe smeri (devičnik/nedevičnik).
Nevem no dajva pogledat iz obratne starni…kako bi bilo teb, da bi bila ti recimo v enga fanta zaljubljena on ti pa niti šanse nebi dal samo zato, ker si recimo ajde recva spala z 12 tipi stara pa si recimo 22 ali nekaj podobnega…isto za devičnike faq pa sj nav STD staknila če se bo dol z mano dala…ok saj sex mogoče za njo nebo nekaj nevem kaj ampak se da preživet.
Razumem pa, da ima vsak svoje preference samo zdi se mi, da devičnikom ženske sploh ne daste fer šanse če zveste, da je devičnik…faq a mate ženske sploh srce…pač nisem še fukal do 21 leta kaj a si zdaj zaslužim bit brez celo življenje al kaj?
Brezveze jaz bom kr lepo lagau če me kera kaj praša briga me.
sm mal več k 22 stara, ampak je blo tud precej več kot 12 tipov in ja – se mi je že zgodilo to. in mi dol visi 🙂 moj čas je preveč dragocen, da bi ga zabijala z luzerjem, ki mi bo težil, ker sem jih mela 20+.
kaj pa cviliš, šmrkavec. a misliš, da so ženske karitas, da se te bojo usmilile, ker ga še nisi namočil pri 20ih??? kaj pa si tako zelo posebnega?? JA, dejstvo je, da ne seksaš, ker si tega (še) nisi ZASLUŽIL in imaš, kot je razvidno, na lagerju en kup bebastih izjav, ki jih ženske ne prenašajo. za koji K bi se ženska “žrtvovala” za seks, ki “se ga da preživet”? omg…
p.s.: proti STD so že davno izumili kondome, tako da nujno rabiš nov pick up line…
Forum je zaprt za komentiranje.