Hvaljenje s seksom
to ni več novica… bla pa je taka udarna pred ene 7 leti 😀 zakaj pa pomisli štručko kmečki :)[/quote]
Jah, slučajno sem zasledil med oglasi MONa. :)))
Monovci tako malo seksajo, ne vem, če zraven Nemčija še kdo seksa, aja, saj res, Bikinka je tudi 3 tedne nazaj. moral bi malo prelistati po postih za nazaj. :D[/quote]
Čisto preveč dela si daješ z mojim menstrualnim koledarjem. In spreobračaš nekatere moje navedbe. Če bi jaz seksala samo enkrat na tri tedne, moja zveza ne bi trjala več kot 3 mesece. To je dejstvo in s tem se ni treba hvalit, ampak tako pač je. Saj moj dragi tudi rad dobro je in ljubeze gre tudi skozi želodec. Ampak samo od piškotov on ne more živet. 🙂
Jah, slučajno sem zasledil med oglasi MONa. :)))
Monovci tako malo seksajo, ne vem, če zraven Nemčija še kdo seksa, aja, saj res, Bikinka je tudi 3 tedne nazaj. moral bi malo prelistati po postih za nazaj. :D[/quote]
Čisto preveč dela si daješ z mojim menstrualnim koledarjem. In spreobračaš nekatere moje navedbe. Če bi jaz seksala samo enkrat na tri tedne, moja zveza ne bi trjala več kot 3 mesece. To je dejstvo in s tem se ni treba hvalit, ampak tako pač je. Saj moj dragi tudi rad dobro je in ljubeze gre tudi skozi želodec. Ampak samo od piškotov on ne more živet. :)[/quote]
Kako pa veš, da ne bi trajala? Iz izkušenj ali ti je on to obljubil? 🙂
Čisto preveč dela si daješ z mojim menstrualnim koledarjem. In spreobračaš nekatere moje navedbe. Če bi jaz seksala samo enkrat na tri tedne, moja zveza ne bi trjala več kot 3 mesece. To je dejstvo in s tem se ni treba hvalit, ampak tako pač je. Saj moj dragi tudi rad dobro je in ljubeze gre tudi skozi želodec. Ampak samo od piškotov on ne more živet. :)[/quote]
Kako pa veš, da ne bi trajala? Iz izkušenj ali ti je on to obljubil? :)[/quote]
Iz lastnih “potreb”. OK? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.