Hvaljenje s seksom
Ne preveč samozavestni ki si zraven najbrž celo mečejo pesek v oči :)[/quote]
Meni je bilo to že večkrat očitano in me je sprva malce motilo. Niti ne očitki, bolj to, da ste nekateri to tako razumeli, kot hvaljenje. Če sem pisala o nekih odnosih v zvezi, je bilo to običajno v kontekstu neke teme. In nikoli nisem nikjer zagovarjala stališča, da je nekaj kar samo po sebi super ali idealno. Vse moje “hvaljenje” bazira izključno na tem, da se je treba za nek odnos trudit in da nič ni kar samo od sebe super. Da pridejo tudi težave in preizkušnje. Ki se jh da premagat.
Če jaz napišem, da sem v zvezi in da se dobro razumem s partnerjm, to zame ni hvaljenje. Tako se pač počutim. Mi pa ni niti problem napisat zakaj ali kako se jaz soočam z določenimi situacijami in izzivi v zvezi. Ampak problem je v tem, da imaš na drugi strnai “sogovornike”, ki so recmo samski in katerih realnost je nekaj drugega in so že apriori negativno nastrojeni do takšnih debat in jih takoj označijo za “hvaljenje”. V tem primeru njihovo dojemanje drugih izhaja bolj iz njihovih lastnih občutkov.
Sicer pa, če pre nesemo ali smo tolerantni, do ljudi, ki tarnajo, kritirajo, pljuvajo, skratka vedno in povsod izražajo nezadoovljstvo (tudi če az to ni realne podlage), zakaj ne bi bili še za protipol tega? 🙂
Ne preveč samozavestni ki si zraven najbrž celo mečejo pesek v oči :)[/quote]
Meni je bilo to že večkrat očitano in me je sprva malce motilo. Niti ne očitki, bolj to, da ste nekateri to tako razumeli, kot hvaljenje. Če sem pisala o nekih odnosih v zvezi, je bilo to običajno v kontekstu neke teme. In nikoli nisem nikjer zagovarjala stališča, da je nekaj kar samo po sebi super ali idealno. Vse moje “hvaljenje” bazira izključno na tem, da se je treba za nek odnos trudit in da nič ni kar samo od sebe super. Da pridejo tudi težave in preizkušnje. Ki se jh da premagat.
Če jaz napišem, da sem v zvezi in da se dobro razumem s partnerjm, to zame ni hvaljenje. Tako se pač počutim. Mi pa ni niti problem napisat zakaj ali kako se jaz soočam z določenimi situacijami in izzivi v zvezi. Ampak problem je v tem, da imaš na drugi strnai “sogovornike”, ki so recmo samski in katerih realnost je nekaj drugega in so že apriori negativno nastrojeni do takšnih debat in jih takoj označijo za “hvaljenje”. V tem primeru njihovo dojemanje drugih izhaja bolj iz njihovih lastnih občutkov.
Sicer pa, če pre nesemo ali smo tolerantni, do ljudi, ki tarnajo, kritirajo, pljuvajo, skratka vedno in povsod izražajo nezadoovljstvo (tudi če az to ni realne podlage), zakaj ne bi bili še za protipol tega? :)[/quote]
Da draga 🙂
zanimivo, prva tema kjer ni prvi post od Matkica, le zakaj? 🙂
To so taki ki so za tipkovnico zelo glasni, samozavest pa jim primanjkuje na vseh koncih in krajih. In potem se sopirijo po forumih, ker je to edini nacin kako si dvignejo to nikakvo samozavest. Taki lulcki so tudi zelo pametni za tipkovnico, ampak ta pamet je samo na teoreticni podlagi, to kaj tu gor preberejo, ker praksa je neobstojeca.
Vidi pa se da odkar je haloski jebac brez svojega mentorja Spiderja, ki je zgleda da nasel koncno eno pravo luliko, je cisto izgubil kompas
Menim, da si nekoliko preobremenjen z določenimi uporabniki, ki so ti malo naložili virtualno po tintari, zdaj se pa ne znaš napisati niti posta, brez, da bi jih omenjal. Pa ne povzdiguj se preveč, ta forum bereš vsak delovni dan, kar si priznal sam, verjetno iščeš kakšno uporabno informacijo, kako žensko zahaklat.
To HVALJENJE je bolj tako-tako. Dejstvo,da nekaj napišeš še ne pomeni, da se hvališ. Tudi če napišeš, da resno seksaš, šeen pomeni, da se s tem hvališ. Če nekdo to tako razume, mora bit pa res poln kompleksov in že dolgo neposeksan.
Seveda pa je razlika ali nekdo napiše nekaj v stlu “haha, jaz sem pa seksal, ti pa ne!” in recimo da se s tem hvali ali pa tem, da nekdo piše o seksu z nekom v neki malce bolj resni temi, ki se lahko konec koncev navezuje tudi na spolnost, medsebojne odnose itd.
Kontekst je tisti, ki to definira. Niti ne gola vsebina.
To HVALJENJE je bolj tako-tako. Dejstvo,da nekaj napišeš še ne pomeni, da se hvališ. Tudi če napišeš, da resno seksaš, šeen pomeni, da se s tem hvališ. Če nekdo to tako razume, mora bit pa res poln kompleksov in že dolgo neposeksan.
Seveda pa je razlika ali nekdo napiše nekaj v stlu “haha, jaz sem pa seksal, ti pa ne!” in recimo da se s tem hvali ali pa tem, da nekdo piše o seksu z nekom v neki malce bolj resni temi, ki se lahko konec koncev navezuje tudi na spolnost, medsebojne odnose itd.
Kontekst je tisti, ki to definira. Niti ne gola vsebina.[/quote]
* da redno seksaš. 🙂 Se oporščam za vse tipkarske napake, malce se mi mudi. 🙂
Kontekst je tisti, ki to definira. Niti ne gola vsebina.[/quote]
* da redno seksaš. 🙂 Se oporščam za vse tipkarske napake, malce se mi mudi. :)[/quote]
…pa ne pozabi se odštempljat, ko boš šla iz službe …
Ma poglej, če te nekdo ves čas bombardira z “idejami” in provokacijami, da imaš nikakvo zvezo na nešteto načinov, se meni zdi pošteno, da mu nazaj napišem, da se malo moti. Če je to hvaljenje, potem sem pa tudi sam malo nesamozavesten. Priznam. 😉
jap… ker eni moramo še kaj zaslužit da plačamo vam socialne podpore 🙂 zanimivo ane? Veš od nas pride DENAR … tisti Evrčki ki jih dobiš vsak mesec da plačaš položnice za internet da me tu ”napadaš” ali probaš žalit….
Točno tak…. tip je pač smešn….
Točno tak…. ko nekdo jamra da ni že mel/a z partnerjem X tednov/mesec spolnih odnosovo to ni ”hvaljenje” ko pa nekdo reče da ma pa se ziher laže in hvali trololol…
Meni so te teorije zanimive…
Robi si ti že kdaj slišal za tisto piramido potreb….. pri Ekonomiji smo se je učili…
Point je v tem da ko si sit, odžejan itd si komaj želiš naslednjih zadev…. če bi vsem tem osebam ki so glasovale za drugo kot seks dali točno to kar so si zaželel grem stavit da bi 90% taistih oseb glasovalo da zamenjajo za seks po ene 6 mescih MAX, vsaj če so bile prej spolno aktivne in so dosegali orgazme….. Če ne damo anketiranim 6 dni nič za jest razen vode jih bo 98% min raje ZAMENJALO seks za hrano…..
[img]http://3.bp.blogspot.com/-UXbSCLMY5X4/T5p-iJU-VZI/AAAAAAAACGI/FyRe1az-AVs/s1600/Maslowneeds.jpg[/img]
Problem je v tem, da je dost tipov luzerjev, ki ne dobijo. Koncentracija luzerjev je na netu še nekoliko večja. Logično, ker sami ne dobijo, se težko sprijaznijo z dejstvom, da pa kdo dobi. Ostane jim le še samotolažba, da tisti, ki je nekje napisal, da dobi, laže, ter kimanje drug drugemu, d aje edino možno mesto za srečanje nasprotnega spola spletni portal. Takšnim luzerjem kimajo seksualno podhranjene ženske, ki so osamljene predvsem zaradi lastne neumnosti in sanjajo o nekih bajnih tipih, ki jih nikoli ne bodo dobile. Ker spletno mnenje tvorita predvsem ti dve skupini, je logično, da je gonja proti ljudem, ki seksajo, na spletu največja.
to ni več novica… bla pa je taka udarna pred ene 7 leti 😀 zakaj pa pomisli štručko kmečki :)[/quote]
Jah, slučajno sem zasledil med oglasi MONa. :)))
Monovci tako malo seksajo, ne vem, če zraven Nemčija še kdo seksa, aja, saj res, Bikinka je tudi 3 tedne nazaj. moral bi malo prelistati po postih za nazaj. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.