Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Huawei kakšna je kvaliteta telefonov

Huawei kakšna je kvaliteta telefonov

Kupujem telefon za okoli 300 evrov in se na podlagi mnenj uporabnikov odločam katerega se splača vzet. Najbolj važno mi je, da ima telefon kvalitetno kamero, dober signal in zmogljivo baterijo. Trenutno imam samsung g4 active in signal me zafrkava ze od vsega zacetka ceprav je bil ze dvakrat vmes na servisu. Kaj menite o huawei aparatih? So res dovolj kvalitetni za svojo ceno oz. kaksen aparat mi priporocate glede na ceno in zgoraj opisane zahteve? Hvala.

Gospod župnik je dobil enega huaweija v dar, pa sami problemi. Od takrat prisega na iPhone in nič drugega.

Boljši od Samsunga. Čeprav bojo zdaj v luft skočili vsi, ki prisegajo na Samsung.
Prej sem imela Samsung, zdaj Huawei P9. Res je višji cenovni razred, kot iščeš ti, pa vseeno. Huawei je znan po dobrem fotoaparatu (Leica).

Zakaj me od začetka moti Samsung S7 in mi izginja omrežje interneta? Zakaj mi je začelo slabeti omrežje internet tudi pri Sonyjevem compactu Z5? Tako sem obupana, da ne vem več, kaj nardit, pa kolko denarja sem že stran za telefon zmetala, vendar ne vleče pravilno in ne nonstop! Na istem mestu sva s kolegicvo, pa njen telefon vleče internet, meni pa kakor kdaj, včasih izginja! Jaz ne morem telefona venomer izklapljati in vklapljati zato, da mi nazaj potegne net! Včasiih pa ne pomaga niti to. Nič ne pomaga! Napaka je! Nosila sem ga nazaj na prodajno mesto, so pregledali in namestili nastavitve, a ista pesem!

Naj mi kdo pove, kateremu telefonu dobro vleče internet? Morda Nexus 5, 6P , morda LG G5 , karkoli drugega??

Imam P8 nobenih problemov…

P9 lite že več kot eno leto in dela bp. Ne zamenjam za Samsunga. Baterija je pa sploh top.

imam Huawei Mate S, približno leto in pol intenzivne uporabe (poganjam grafično in procesno zahtevne aplikacije po več ur na dan – služba in prosti čas) – vse brez problemov, vse šiba, nič se še ni pokvarilo 🙂 všeč mi je velik, širok ekran, do roba, tanek telefon,.. fotke so ok, zvok je dober

Ali se s Huaweiom ne da komunicirat z Bogom? – je nujno imet iPhone ?
A Bog uporablja kak poseben protokol?

Jaz imam HUAWEI DIG – L21
Stane manj kot 200 € in je res odličen aparat, fotoaparat pa je superca.

Dober nakup. Jaz sem ga vzel v paketu Telemach

Jaz imam HUAWEI DIG – L21
Stane manj kot 200 € in je res odličen aparat, fotoaparat pa je superca.

Dober nakup. Jaz sem ga vzel v paketu Telemach
[/quote]
Komercialno ime:
nova smart-lansiran januar 2017
Na isti poziciji ni dobival signala Sony Ericsson in ne Samsung.

Zadnjih nekaj mesecev uporabljam P10 lite in sem z njim zelo zadovoljna. Nimam pripomb. Pozitivno me je presenetil predvsem izredno hiter in priročen čitalec prstnih odtisov. Fotoaparat je ok, signal lovi bp, enako tudi wifi.

[/quote]

Gospod župnik je rekel, da šteka in da noče podpirati Kitajcev, ker niso krščanska država, zato ima raje ameriško znamko, še posebej zdaj, ko je tam predsednik zelo pobožen.

[/quote]

Gospod župnik je rekel, da šteka in da noče podpirati Kitajcev, ker niso krščanska država, zato ima raje ameriško znamko, še posebej zdaj, ko je tam predsednik zelo pobožen.
[/quote]

Pa kaj ta pobožni ćlovek nima sedaj tretje žene?

Prvi dve ne štejeta, ker nista bili katoličanki.

Huawei dela res dobre telefone. Nižja cena za zelo soliten telefon. Mislim, da ima telemach razprodajo in se ti splača vzet pri njih. Priporočam pa P9 ali P10 (če hočeš res dobro kamero od Leice).

jaz imam Huawei P9 lite, kamera mi je ful dobra. vse stima, sem zelo zadovoljna. se splaca in niso pretirano dragi. prej sem mela tudi Samsung, pa ni neke pretirane razlike razlike.

Že skoraj dve leti sem izredno zadovoljna s Huawejem. Super fotoaparat, nobenih težav in če ne visim na netu, mi ob neki normalni uporabi baterija še vedno zdrži skoraj cel teden.

P9 lite – ok, ima kakšne buge oz čudne fore, v glavnem pa ok. Kamera je res dobra, boljša od vseh mogočih samsungov. Imam pa kritiko na anteno. Ta pa ni ne vem kaksna. Na območju, kjer je signal res slab, je LG telefon imel signal, Huawei pa ne. Tako da je to v bistvu edina kritika. V normalnih pogojih deluje brezhibno.

Js mam največ iskušenj s Samsungi in so zame najboljši

Huawei je bil slab takrat na začetku, ko so jih začeli prodajati v slo. Sedaj so pa zelo OK. Sicer moraš vedno gledati na to, da je telefon pač potrošna roba, ki traja dve leti. Jaz osebno prisegam na Xiaomi.

Že nekaj časa je huawei eden boljših telefonov za ceno. Še ko so začeli, niso bili slabi, a so bili v nižjem rangu (imel sem g300 za 100e), sedaj pa najcenejša premium znamka. Za nekoga, ki potrebuje telefon za uporabo, najboljši nakup. Sicer imam lg g2 že 3 leta in dela super, a če bi kupoval sedaj, zagotovo huawei.

Preden se odločite za nakup Huawei telefona preberite to zgodbo.

Malo več kot eno leto nazaj sem načrtoval nakup telefona in prijatelj mi je priporočil Huawei p9, slišal je da delujejo dobro in imajo tri leta garancije. Naredil sem malo raziskave in primerjal z drugimi telefoni in se odločil zanj. Odločil sem se predvsem zato ker je za razliko od drugih telefonov Huawei p9 oglaševal 3 leta garancije.

Kupil sem ga in to je bila ljubezen na prvi pogled. Prvo leto sem bil popolnoma prepričan da sem naredil odlično izbiro, telefon je deloval skoraj brezhibno, slika čudovite slike, nič ne šteka niti pri uporabi zahtevnejših programov edina majhna napakica ki sem jo opazil od samega začetka je da mi je nekako vsak dan izginilo omrežje za minuto ali dve. Dobival sem sporočila da me so me različne osebe klicale v času nedosegljivosti ko bi moral imeti najmočnejši signal ali pa je med uporabo interneta omrežje na kratko izginilo, toda to me ni motilo dovolj za servis.

Po malo več kot enem letu so nastale prve težave, vzpostavljanje povezave med polnilcem in telefonom je postalo težko, zato sem se odločil odnesti ga na servis. Ob tem sem jim opisal tudi to manjšo napako ki me prej ni motila da bi ga servisiral, toda če je že na servisu sem upal da mi še to odpravijo. Zelo kmalu so me poklicali in rekli da bo potrebna zamenjava matične plošče in da so tu našli oksidacijo in da bom to moral plačati. Brez težav sem sprejel krivdo, res je da sem kdaj pa kdaj telefon prijel z mokrimi rokami in pri delu ki ga počnem je skoraj nemogoče da se telefon izogne vsaki kapljici vode. Telefon ni vodoodporen in to sem sprejel kot svojo krivdo, račun isti dan popravil in zamenjali so mi matično. Pri prevzemu telefona sem s seboj prinesel polnilec da preverim če dela in takrat se je izkazalo da sploh ni bila težava v delu ki so mi ga zamenjali ampak v polnilcu – zato sem kupil še nov polnilec.

Dva dni je bilo vredu, tretji dan sem imel 33{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} baterije, nakar se mi telefon ugasne, ko ga ponovno prižgem piše prazna baterija. Naslednji dan se mi situacija ponovi in sem poklical prijatelja ki je zaposlen pri Huawei servisu, rekel mi je da ni programska napaka ampak baterija in da bom moral kupiti novo. Na servisu so mi po popravilu zagotovili da mi garancija velja še dve leti, toda kot se je izkazalo ne za baterijo, za baterijo velja le eno leto (verjetno so vedeli da po enem letu crkne). Zaposleni iz Huawei servisa mi je celo rekel da se mi verjetno bolj splača kupiti nov telefon kot vlačiti tega po popravilih. Halo, kupil sem ne poceni telefon z garancijo 3eh let, kdo bi pričakoval da bo delal le eno leto.

Opozoriti želim da je garancija 3eh let lari fari, marketinški trik ki sploh ne velja. Probal sem že kar nekaj aparatov, poleg huaweia sem imel razne samsunge, sonijevo xperio in moram reči da se noben od telefonov ni tako hitro pokvaril in če se je karkoli zgodilo so na servisu upoštevali garancijo. Če kupujete telefon le za eno leto potem bo Huawei kot nalašč za vas, če upate da vam bo dlje trajal pa zagotovo ne bo dobra izbira.

Osebno bi ti najbolj priporocal P9 oz P10. Cena je nekje do 300€, P9 bi verjetno danes dobil ze pod 200€. Kamero imajo novejsi modeli top, Huawei ima kamero oz fotoapart of Lica. Sicer imam Samsunga ampak ce bi zbiral kakega drugega bi bil Huawei prava izbira. Telefoni so cenovno ugodni in so zgolj malo slabsi od Samsungov s tem, da tudi kar precej cenejsi

Stara tema, pa vendar. verjetno še koga zanima.
Huwa. je telefon za 1 leto. Za več nikakor. Sta ga imeli moji hčeri in sin.
Priporočam XIAOMI.
Malo pguglaj!2
Pri nas ga imamo zdaj vsi in smo več kot zadovoljni.
Naročili po spletu.

Huawei P9 lite jaz ga že imam eno leto. Niti enega najmanjšega problema, kadar preveč ne uporabljaš mobilnih podatkov, zdrži tud več kot teden dni brez filanja. Meni vleče signal tudi v podzemni garaži, prej ni noben lovil signala.
več kot super zadovoljen.

Poznam pa ljudi ko imajo i-phone… pa nimajo kaj z njimi počet razen telefoniranja. Saj večina uporabnih zastonjskih aplikacij ne dela na njem ampak samo na androidih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close