Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Huawei kakšna je kvaliteta telefonov

Huawei kakšna je kvaliteta telefonov

Jaz imam Huawei Honor, po ceni blizu 300 eur, med testi eden izmed bolj hvaljenih telefonov. Sem imela pred tem dva iz Kitajske, UMI in Elepfon(?) in sta delala vrhunsko, le obema je pocilo steklo, tale pa… vsak dan zamrzne, tezko slikam, je pocasen, nonstop steka.:( Zelo zelo nezadovoljna!

3-letno in večletne garancije moraš z rezervo jemat.
Tudi pri avtomobilih je tako. Za akumulator ob nakupu avtomobila je vedno sam enoletna garancija, čeprav na avto dajejo, 5, 7 let garancije, pa za vse potrošne dele garancija ne velja, pa potem preberi za kaj ta 7 letna garancija še ne velja. Na koncu ti skoraj ne ostane nič, vedno se najde kakšen razlog, da garancija ne velja. :)))

Kar s etiče telefona, pa upam, da mene ne doleti kaj podobnega kot tebe. Sedaj mi leto dni odlično deluje.

Nisi osamljen primer takšne praske pri huawei servisu ( Emonagram). Baje tam mutijo na polno in celo prodajajo originalne dele manjšim servisem. Ta mi je celo omenil, da huaweiu pokažejo da so zamenjali nekaj na telefonu v bistvu pa niso nic naredili in ta del pobira nek sef Janko, ki naj bi jih prodajal. Ni receno, da se je v tvojem primeru enako zgodilo. Na tvojem mestu bi pisal huawei v slo.

HUAWEi je do sedaj moj najljubši in najboljši telefon. *****

Pa ste se lahko navadili, ste presedalli iz samsunga? Razmišljam o Huawei telefonu, pa ne vem ali se bom lahko navadila. Sedaj imam Samsung. Ali so meniji zelo različni??

Huawei servis mafija Tudi jaz sem slišal podobno zgodbo o prodaji ekranov in ostalega Huawei v Emonagram servisu. Samo da je tukaj bil en serviser David.. Očitno biznis dobro laufa če jih je toliko..

Nekoč super telefon. Sedaj pa katastrofa. Glavni razlog za NE-nakup, je, da ni podprt z google aplikacijiami. To pomeni, da vam Huawei telefon, narejen po letu 2019 ne bo omogočal normalne uporabe. Določene aplikacije ne delujejo niti preko vmesnika. Druge pa delujejo okrnjeno, počasno ali preprosto zamrznejo zaradi neznanega razloga. Tudi ob menjavi vmesnika iste težave. Pozabite na spletno plačevanje kot so aplikacija mDenarnica ipd.  To so potrdili prav na Huawei servis. Edina rešitev je, da zamenjate telefon.

Upam, da pride še komu prav ta informacija.  Meni ni nihče tega povedal sedaj mi je pa žal.

jaz sem imela novo 5t nazadnje – delala brez enega problema, vrhunsko 4 leta, edino baterija je bila šibka tička, že originalno manjše kapacitete in potem z leti je počepnila normalno z uporabo telefona –  to je bil edini razlog zakaj sem bila prisiljena menjati telefon…

in prav zaradi tega, ker ni več googlove podpore , nova 5t jo je še med zadnjimi imel, se žal nisem mogla več odločiti za huaweia… imam xiaomi zdaj… dokaj ok, a vendar mi je bil Huawei boljši…

kar najbolj pogrešam je naslednje: huawei ima že serijsko svojo posebno app za pošto, ki je bila reees pregledna, vso mobilno pošto sem si tja notri dala in vse takoj ažurno videla…  v googlu mi je to reees nepregledno, obvestila hodijo z zamikom in se mi včasih zgodi,da kak mejl zgrešim, če jih več skupaj pride.

pogrešam tudi svoj app za koledar – googlov mi je enakooo takop zelooo nepregleden

potem pa še ena stvar: pošiljanje in prejemanje mmsov – huawei je imel možnost,da si prejel mms tudi, če ni bilo mobilnih podatkov vključenih… zdaj tega ni pri redmi

pa še kamera – ta moja sedaj naj bi bila boljša po zmogljivosti, ampak jaz se s temi fukncijami ai, ki so notri in temi nastavitvami ne znajdem… glede slik čistine  sploh v temi mi je bila huaweiejeva  boljša, je pa res, da mi je šlo tam na živce, da barve niso bile tako žive, medtem ko je to tukaj pri redmi telefonu bolje.

Leta 2018 si je kupila hči HUAWEI P20 pro, bil je malo manj kot 900 €, po dveh letih ga je dala meni in ga prezadovoljna uporabljam za vse kar nudi. Vsa leta dela popolnoma brezhibno, servis ni bil potreben, baterija lepo zdrži. Mene je Huawei prepričal in ko bo treba nov aparat, si želim Huawei.

Tudi mene je HUAWEI prepričal, odličen telefon, ga imam že tretje leto in je vrhunski.

Štiri leta imam pametni telefon Huawei, nimam pojma kateri model je, sem pa takrat dala zanj 100 EUR.

Razen slušalke, ki se je pokvarila – na servisu so vanjo vlili neko tekočino, jo očistili in to je bilo to, popravilo me je stalo 15 EUR, je telefon se vedno super. Baterija enako zmogljiva, nikoli ni zatajil, česar za Redmi xaomi ne morem reči, tako da Huawei definitivno zmaga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close