Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hrvaško – slovenski odnosi

hrvaško – slovenski odnosi

Kaj je narobe z karierizmom , standardno družinsko živlljenje z razdajanjem za otroke ne prinese nobene slave , ne rečem da sem proti družinskemu življenju , ampak take neumnosti kot si jih draga optimistka zapsiala so nekoliko neprimerne. Popolnoma mi je ravno , če bo kakšna ali ne , trenutno me bolj zanimajo literani večeri in €vri.

Pa brez zamere – Hrvaška me res dolgo ne bo videla !

Slava, slava in samo slava? In denar? Pa je to tako pomebno v življenju? Dragi moj Lordwales, meni se pa to ne zdi pomembno. Družinsko življenje, kakor pač komu paše, vendar je lepše petje ptic, sprehod, klepet s pravimi prijatelji itd…Sreča je v malih stvareh.

Popolnoma se strinjam z tabo , z vsem kar pišeš , vendar :
– sprehodi seveda , in pohodi še posebno
– ptičje petje – tudi to je pomembno
– klepet z prijatelji – zelo pomembno

so zelo pomebni ,
a pomembna je tudi slava , denar , uspeh !

Še zmeraj mislim, da jaz brez slave in uspeha kar dobro živim. In je absolutno ne pogrešam. Imma svoj mir in lepo živim.Denar je pač treba imeti v tej materialni družbi, žal.

bedarija,kot,da Hrvati ne gredo smucat v Slovenijo in zivim v HR,pa ne cutim nikakrsne mrznje proti nam,edino kar vsak rece politika je en kup gnoja,ki trosi sovrasrvo
lp

Vsak naj gre kamor hoče !
Menim in verjamem, da je forum namenjen izmenjavi mnenj, ne pa k pozivanju k bojkotom in podobnim zadevam, ker namreč – ravno to je POLITIKA.

Moje osebno mnenje glede Hrvaške pa je takšno, da tudi sam ne potujem več rad tja. Sicer je lepa, morje je čudovito in tudi ljudje so večinoma vredu. Sem človek, ki nerad izstopa, se vedno potrudim, da se kar najbolje pogovarjam v Hrvaščini in se na široko izogibam konfliktom, pa sem žal že naletel na nestrpne izjave. Imel sem tudi nekaj slabih izkušenj (okradli so me) za katere pa ne trdim, da se nebi mogle zgoditi tudi drugje.
Skratka ne počutim se več prijetno, zato grem raje kam drugam.

Pa lep dopust vsem !

Menim, da nej gre vsak, kamor mu paše. Mi gremo letos kar na slovensko primorje, ki je ravno tako lepo, le premalo cenjeno s strani slovencev.

Se strinjam, a ko bi vsaj morje bilo malo čistejše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close